Bu arada aklıma gelenlere yazayım.Özledim herkesle muhabbetı valla
morordek
gardasımm kader arkadasım sorma ölüm gibi bişey oluyo ama kimse ölmüyo

Ben lisansımı yaptıgım okulda yüksek lisans yapıyorum su anda,farklı dersler almam gerekiyo.Lisans da secmeli yerine master derslerını yedıgım ıcın sımdı doktora derslerı patladı elıme

vıcdansızlar 4dersı salı carsambaya paketlemısler cok afedersınız a... s.. resmen

Bi de bıldgınız uzere sevgılı hucrelerım labım ve danısmanım hep benımle

senı cok ıyı anlıyorum cırkın ördekımın annesi gel sarılıp aglayalım bacım gel

alkol kullanmıyorum ama oyle efkarlıyım kı su emojıklerın üzgün hali gibiyim su an
toplight
kaptanım sizin evde durumlar düzeldi mi iyi mi eşin yavrusların??
nilsub
ortimm düzeldin mi özledin mi beni..nerde bizim o ihtişamlı günlerimiz.. hürrem bile bizim gibi çökmedi valla
medusa38
@w e n d y ve
@matilda34 kızlar muhtesemsınız dukan kralıcelerı sızı

bu arada ben özge matıldacım senle tanısamadık sanırım :)
@parkbyull canım hakkında hayırlısı olur inşallah çözebılırsınız sorunlarınızı umarım
@ebrusonmez ebrusumm napaann
@toz-pembe canım sen de geçen resim atmışsın maşallah cok guzel hatunsun

hemi de yenı gelın allah mutlulugunuzu bozmasın.. bana da pek iyi geldi fiziğin ama anlıyorum senı oyle mutlu degılsen kendını ıyı hıssetmemenı. calısıyosun ama ders filan dıyosun aksamları.acıkoğretım fılan mı yoksa sınava mı hazırlanıyosun kpps vs.??
@Nanelibal canım annene cok gecmıs olsun..daha ıyısınızdır ıkınızde umarım? sen gittin mi dr?
Bi de bugun kahvaltıdan sonra canım bısey ıstemedı eksı elmaya sardım ben de

bugun yarın elma detosu mu yapsam dıye gectı ıcımden bakalım ne kadaryaparım..
Bi de bızden bırı 5/5 dıyetı yapıyodu hanı su patatesli meyveli olan kımdı o yaa??
@ebrusonmez ebrusum sen mıydın yoksa bzıım savurgan mıydı
@savurgan ?? sahı napıyon sen bacım non-stop calısıyon mu,tasındınız mı,deli musallat oldu mu yıne..ugrasana arada kıızzzz