- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #208.881
Oldu oldu artık bi 4-5 ay yokValla kurutemişte güzel bi ödül olur sanki, benim de canım tatlı istemiyo hiç ama meyve ahh meyve..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu oldu artık bi 4-5 ay yokValla kurutemişte güzel bi ödül olur sanki, benim de canım tatlı istemiyo hiç ama meyve ahh meyve..
Cidden kutlaman bile pek naif :))Tesekkur ederim bende hepinize teşekkür ederim kutlamamida kiruyemisle yaptimBu hafta fazlasıyla ediyorum ben onu takımımızda inş yine bu hafta birinci olacak hain planlarımız var
![]()
Senin az kalmış kilo gel seni 2 ay doldurunca dükan ekspress alalım var onda meyveValla kurutemişte güzel bi ödül olur sanki, benim de canım tatlı istemiyo hiç ama meyve ahh meyve..
O işin şakası cnm tabii ki sirayia bende sizin takımı tebrik ederim ama güzel yarışan kazansın senin dercende iyi bu arada tebriklerİyi akşamlar sevgili 5.takımcım
Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim
Derecenizi tebrik ediyoruz tabiki özellikle @keremcemim çok tebrikler cnm
Niye gıcık olalım fıstığım Sana, bu işler parayla değil sırayla
Belki haftaya da sıra bendedir![]()
Tabiki biliyorum cnmO işin şakası cnm tabii ki sirayia bende sizin takımı tebrik ederim ama güzel yarışan kazansın senin dercende iyi bu arada tebrikler
Walla bende kendime Gore bir rakip istiyorum neden olmasın yarisalim tabiiTabiki biliyorum cnmsenin kadar olmasada benimde fena sayılmazdı teşekkür ederim
İstersen bu hafta yarışalım bebek hem motivation olmuş olur
Gerçi senin hiç ihtiyacın yok maşallah çok güzel gidiyosun
Tesekkur ederim güzel sözlerin için sende aynen güzel gidiyorsunWalla bende kendime Gore bir rakip istiyorum neden olmasın yarisalim tabii
Ayyy bu hafta çok heyecanlı olacak deseneWalla bende kendime Gore bir rakip istiyorum neden olmasın yarisalim tabii
Sen 69 la nereni kestiriyon bictiriyon cnm o ameliyatlarda her zaman risk vardır senin onlara ihtiyacın yok bence iyi bir diyetisyen yaşam koçu falan bul olmazsa diğer yöntemler 100 kg geçince anca ama tabi yine de sen bilirsinKızlar metabolik balanca diyeti yapanınız varmı dün avmde gezerken reklamını gördüm kadına sordum garanti zayıflıyorsun dediyalnız fiyatıda tuzlu bende denesemmi acaba
bu arada bide liposuction buldum ameliyatsız
onlada görüşdüm herşeyiyle kafama yattı derken arkadaş millet türkiyede ölüyor deyince tırsdımmm
yaptıranınız varmı varsa biraz bilgi yazın pleaseeeee
ahandaaaa tüm bunları yazarken önümde oturan trende hödükkk ara ara beni kesiyor
dövecemmm o olcak sonundaaa
![]()
Kusan kusanda gelAyyy bu hafta çok heyecanlı olacak desene
Ben bu hafta spor yapamamıştım onun içinde Bana motivation olur
Savaşta her yol mübahtır bebek, bütün silahlarımı kuşanıyorum
Bakalım Cuma kimin yüzdesi fazla olacak![]()
Kız daha yatmadınmıKusan kusanda gelhangi diyeti yapiyosun varmı belirli birsey
Ben dukanciyim gayette iyi verdim aynen devam küçük bebek olunca o ne zaman yatarsa bende yapacağım iyi gecelerKız daha yatmadınmı
Bende spor yapıyom dermişim
Belli bi diyet yapmıyorum cnm ama kafamda bişeyler var bakalım
Dukan değil![]()
İyi geceler cnmBen dukanciyim gayette iyi verdim aynen devam küçük bebek olunca o ne zaman yatarsa bende yapacağım iyi geceler![]()
Senin az kalmış kilo gel seni 2 ay doldurunca dükan ekspress alalım var onda meyve