Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kız ne 80'i naptin?? Ama belki 70'e merdiven dayamistin :KK48:

Ya valla cok aşırı saglikli da beslenemedim gecen haftalarda midem almiyordu her seyi :KK43: habire tost, sandvic yedim bi ara ama sonrasinda almamistim. Simdi midem daha iyi, eksime neredeyse hic olmuyor. O yuzden beyaz et, kırmızı et, yumurta falan yemeye calisiyorum son birkaç gündür
günüzde ne yapıyonuz altın mı paramı?

ebru ben neyi farkettim biliyomusun tamam ben diyet yemekleri yapsamda çok seviyorum benim sorunum diyet yemeklerini çok yemek benim porsiyonları mı küçültmem lazım acil

Aynen canım. Buna alısirsan zaten kilolar gider. Mide küçülüyor ve istemiyor daha. Yani istesen de eskisi zaten yiyemezsin. Ben öyle oldum suan. Yiyorum ama midem sancılanıyor. Az fazla yesem...
ben bu iki gün sapı tim. Pazartesiye kadar dikkat edeyim ki gelen ödemeler gitsin.
kendime ödem çayı yaptım simdi. Sevmeyen de içeceğim napim

Aynen canım. Buna alısirsan zaten kilolar gider. Mide küçülüyor ve istemiyor daha. Yani istesen de eskisi zaten yiyemezsin. Ben öyle oldum suan. Yiyorum ama midem sancılanıyor. Az fazla yesem...
ben bu iki gün sapı tim. Pazartesiye kadar dikkat edeyim ki gelen ödemeler gitsin.
kendime ödem çayı yaptım simdi. Sevmeyen de içeceğim napim
Ortim ogle diyet yapıp akşamda odulmu yiyorsun:-) bir an önce toplan olmuyor boyle

Ayşe canım bugun evde leslie 5 mil yapacam 30 dk kardio olacak. Kız evde olunca yürüyüş yapamam onunla malum koca da full çalışıyor

ebrusonmez ebrusonmez T tatlitambak bence sizde biraz inanç sorunu ve motivasyon eksikliği var gerçekten olacağına inanın önce matilda en ufak yiyeceğini bile bana sordu hurma yemek istedi ben hayır dedim diye yemedim çok sevdiği helvayı yemedi sizden birazcık daha irade bekliyorum ebru sen o kuruyemisli yemeseydin -1200 bile gorecektin o yüzden biraz daha dikkat emeklerini z boşa gitmesin

ebrusonmez ebrusonmez T tatlitambak bence sizde biraz inanç sorunu ve motivasyon eksikliği var gerçekten olacağına inanın önce matilda en ufak yiyeceğini bile bana sordu hurma yemek istedi ben hayır dedim diye yemedim çok sevdiği helvayı yemedi sizden birazcık daha irade bekliyorum ebru sen o kuruyemisli yemeseydin -1200 bile gorecektin o yüzden biraz daha dikkat emeklerini z boşa gitmesin

Canim ben başladım mi irade gösteririm ama yulaf kepegi olmazsa olmaz dediniz. Alamadım. AVM gitmem lazım Migros orada çünki. . Aldığım gün baslayacam kiz emin ol güven bana

Merhaba kızlar cnm -800 verdiğine göre sebzeli güne geç ama bugün de bozarsan başa donersin
şimdi yarın bende başlasam sabahları sadece yumurtamı yiyicem kepeğim yok yada içine ezme koysam oluyormu canım
He ya iki gün öyle oldu ama çabuk toparladım kiz hemencik.bu hafta değişik planlarım var.
yine bir azim geldi ban bugün bana ben böyle değişken bir kadinim
zati takımda normal varmı :KK70::eğlence:

Back
X