Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@ebrusonmez T tatlitambak bence sizde biraz inanç sorunu ve motivasyon eksikliği var gerçekten olacağına inanın önce matilda en ufak yiyeceğini bile bana sordu hurma yemek istedi ben hayır dedim diye yemedim çok sevdiği helvayı yemedi sizden birazcık daha irade bekliyorum ebru sen o kuruyemisli yemeseydin -1200 bile gorecektin o yüzden biraz daha dikkat emeklerini z boşa gitmesin
ay canım sen beni eskiden görseydin haftada 2.5 kg verdiğim oldu ama tatil birde beni bu hastalık mahvetti bi iyi olaydım

Geçti o günler hadi artık toparlanıp motive olun yılbaşına ne kaldı:-)
Haklısın canım bugün kahvaltıyı biraz abarttım ama şimdi 2yumurta bol maydonoz 3dilim salatalık üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim nasıl ne dicem akşamada 2tavuk şiş birde azcık haş. Ispanak nasıl olur ne dicem mesela tavuk goğsunden yapıcam kaç gr yemeliyim tartım var?

İyidir canım
Sen sorunlarını hallettin mi?
Canım çalıştığın için çok daha zor düzenli beslenme
Ama pratik şeyler bulabilirsin. sebze sevdiğini hatırlıyorum. Haşlama falan yapsan en azından akşam aç kalmasan iyi olur.
Sorunlarımı hallettim canım yeniden düzen kurdum kendime evimide taşıdım herşey yolunda:KK66:evet yaaa çalışınca çok zor bide bizim iş yeri 25 dk veriyor öğle yemeği için anacım ben 5 kattan 1 . Kata yemek yemeğe inene kadar 10 dk bitiyor zaten:KK61:sabah erken çıkdığımdan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum birşeyde alamıyorum yanıma bugün üşenmedim fırında tavuk yaptım:KK24:pilavda yaptım sebzede haşladımmı oh misss yarın yanımda götüreceğim :KK19:akşamada ahanda sözzz kaç gündür ıspanak istiyorum iş çıkışı alıp yapacam yarın akşam şimdi gece oldu:KK66:
Bugün yediklerimide yazayım inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
Öğle
Tavuklu sandeviç (2 dilim ekmek,tavuk salamı,domates,marul yaprakları)
1 küçük paket kakaolu süt
Akşam
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor olarakda 6 saat ayakda durdum 2 saatte ekran başında çalışdım

20
Haklısın canım bugün kahvaltıyı biraz abarttım ama şimdi 2yumurta bol maydonoz 3dilim salatalık üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim nasıl ne dicem akşamada 2tavuk şiş birde azcık haş. Ispanak nasıl olur ne dicem mesela tavuk goğsunden yapıcam kaç gr yemeliyim tartım var?
200gr yeter sebzede var yanında biraz küçük bol çok gprunur

Sorunlarımı hallettim canım yeniden düzen kurdum kendime evimide taşıdım herşey yolunda:KK66:evet yaaa çalışınca çok zor bide bizim iş yeri 25 dk veriyor öğle yemeği için anacım ben 5 kattan 1 . Kata yemek yemeğe inene kadar 10 dk bitiyor zaten:KK61:sabah erken çıkdığımdan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum birşeyde alamıyorum yanıma bugün üşenmedim fırında tavuk yaptım:KK24:pilavda yaptım sebzede haşladımmı oh misss yarın yanımda götüreceğim :KK19:akşamada ahanda sözzz kaç gündür ıspanak istiyorum iş çıkışı alıp yapacam yarın akşam şimdi gece oldu:KK66:
Bugün yediklerimide yazayım inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
Öğle
Tavuklu sandeviç (2 dilim ekmek,tavuk salamı,domates,marul yaprakları)
1 küçük paket kakaolu süt
Akşam
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor olarakda 6 saat ayakda durdum 2 saatte ekran başında çalışdım
Şuan kaç kilosun :)

Naber kız çatlak bacım..:)
Kim kızzzzx çatlak :63:çatlakkk patlakkkk yusyuvarlak eskiden çok oynardık sokakda ne demekse artıkkk geleceğimizimi görürdük neeeee:KK70:iyiyim tatlum çalışıyorum artık öğretmenlik yapmıyorum ben galiba öğretmenliğe geri dönmüyeceğim stres yuuuuukkkkk bağrış çığrış genç derdi yukkkkkk yokkkkdaaaa yokkkkk ohhhhh beeeeee:63:tek derdim yemek yapamamakkkk :KK12:kızım büyüsede yapsa ne güzel olur heee:dondurma:

Yaptırma yaaa ben korkuyorum o tür operasyonlardan :KK43:
Bende korkuyorum açıkcası eskiden delümüydüm neydimmm gr korkmazdım şimdi korkar oldum bak mesela eskiden lunaparkdakiii gondolll süper eğlenceli gelirdi şimdi bakarken başım dönüyor:confused:yaşlanıyormuyum kızzz acepppp herşeyden korkar oldummm:cry:bide geçen gördüm midesini kestirmiş bi bayanda felç geçirmiş:KK17:çuuukkkk tırsdımmmm çuuuuuukkkk

Ben didim doktor sana de git işine der :-)
Doktor bikere beni kovmuşluğu var zaten:KK70:alışkınım ben yaneeee:KK53:65 kilodayken midemi kestirmeye karar verdim :skandal:doktor git çoçuğum evladım kendine hobiiiler bul can sıkıntısından bunlar hep dedi dinlemedi beni bile:KK61:oysaaaa nasılda arkadaş kestirmiş onun gazıyla gitmişdim :KK69:arkadaşın 150 boyda 120 kg sen 168 boyda 65 kgsun beee insaffff dedi çok kızdı bi dövmediği kalmışdı:KK23:yine gideyimde azar işitip geleyim:KK70:ozaman utanırda tekrar dikkat ederim:KK66:

Back
X