Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel bu motivmotivasyonla devam sen iyi başlıyorsunuz sonunu getiremiyosun farkında misin

Evet canım ya çarşamba bana bişeyler oluyor:)ama eşim bu hafta gündüz de eve de yok yani. O gelmeden ben yeme olayını bitirecem. O günler için geçen hafta yapamadığım planım bu hafta yapacağım.

T tatlitambak nilsub nilsub ve katılmak isteyen diğer arkadaşlar şimdi bizim yapmak istediğimiz hedeflerimiz var önümüze çıkacak suikastleri önlemek için haftalık yapılacaklar listesi belirleyelim ne dersiniz liste gibi başlatalım herkes dilediğine Gore eklesin olurmu ben bikac tane yazarak başlıyorum

HEDEFLER LİSTESİ

1. Her hafta Pazar ve perşembe günleri detoks günü olsun herkes kendini en çok eksiye götüren detoksu yapsın bir gün önceden yapacağımız detoksu yazalım
Mesela ben yarın protein gunum ayran soda detoks protein detoks yapacağım.
2. Her gün en az yarım saat yuruyus dışarı çıkma durumu olmazsa leslie
3.Her gün en az yarım saat ekstra spor kardio pilates yoga ne uyarsa
4.Her hafta Cuma yarısında ekside olanlar bir odul öğünü yesin
5 Herkes Cuma akşamından itibaren o hafta yapacağı diyeti belirlesin
6. Ekmek yenecekse sadece sabah ogunlerinde pilav makarna gibi kacamaklar olduğu gün ekmek yemedim yendiyse ertesi gün yenmesin kacamakta olsa pilav makarna 2 kaşık geçmesin
7.Kacamak yaptığınızda tüm diyeti bitirmeyinn hiç bise olmamış gibi ya sporu fazlalastirin yada ertesi gün detoks yapın

Ay vallahi güzel canım. Ben mesela akşam haftalik programı yapacam saçma dolaba. Bu hafta sali-carsamba-persembe günü 3 gunluk detoks yapacam.

Zaten ekmeği sadece kahvaltı da tuketiyorum. Pilav makarna yemiyorum yemesem de olur yani pek aram yok. Spor artık ben de 15 gündür rutin bindi. Olmazsa olmazım

ebrusonmez ebrusonmez T tatlitambak bence sizde biraz inanç sorunu ve motivasyon eksikliği var gerçekten olacağına inanın önce matilda en ufak yiyeceğini bile bana sordu hurma yemek istedi ben hayır dedim diye yemedim çok sevdiği helvayı yemedi sizden birazcık daha irade bekliyorum ebru sen o kuruyemisli yemeseydin -1200 bile gorecektin o yüzden biraz daha dikkat emeklerini z boşa gitmesin
evet haklısın canım. Ben hep böyleyim çabuk sıkılır çabuk bırakırım.
Daha çok dikkat edeceğim.En azından bir haftacık.

Sorunlarımı hallettim canım yeniden düzen kurdum kendime evimide taşıdım herşey yolunda:KK66:evet yaaa çalışınca çok zor bide bizim iş yeri 25 dk veriyor öğle yemeği için anacım ben 5 kattan 1 . Kata yemek yemeğe inene kadar 10 dk bitiyor zaten:KK61:sabah erken çıkdığımdan doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum birşeyde alamıyorum yanıma bugün üşenmedim fırında tavuk yaptım:KK24:pilavda yaptım sebzede haşladımmı oh misss yarın yanımda götüreceğim :KK19:akşamada ahanda sözzz kaç gündür ıspanak istiyorum iş çıkışı alıp yapacam yarın akşam şimdi gece oldu:KK66:
Bugün yediklerimide yazayım @inatettimolacak @morordek nilsub nilsub
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
Öğle
Tavuklu sandeviç (2 dilim ekmek,tavuk salamı,domates,marul yaprakları)
1 küçük paket kakaolu süt
Akşam
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
3 litre su
Spor olarakda 6 saat ayakda durdum 2 saatte ekran başında çalışdım
Çok güzel işte canım.Azıcık yoracak seni ama sağlık çok daha önemli değil mi?
Zayıflamak için değil sağlıklı ve zinde olmak için yap bence :))

evet haklısın canım. Ben hep böyleyim çabuk sıkılır çabuk bırakırım.
Daha çok dikkat edeceğim.En azından bir haftacık.
Cnm her şeyden önce kendin için olduğuna inan bu diyetin sonunda odul öğünü var bir şey başarmanın verdiği mutlulukla odulunu ye bunu başararak ye yoksa herşey önünde istediğini yiyip gün geçtikçe daha kiloluda olabilirsin ben yapabilirim demeSen buna inanamaSan bu bırakmaları hep devam eder ama yapacağına inandığını da kaçamak yaptığında bile kaldığım yerden devam edersin

72 :skandal::skandal:kg:oops::oops::oops:ondan diyom yaaaa liposuction yaptırayımmm bi arkadaş bu kiloya yapma demişş aculundennn diyet fikirrr lazımmmm totomu eritmekkk için :ıslık:
Bencede yaptırma hayatım teyzem yaptırmıştı benim. Ölümden döndü.O zamanlar küçüktüm.Çok ayrıntı hatırlamıyorum ama kesinlikle riske değmez. Sen zaten dikkat edince kilo veriyorsun.

Back
X