Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seni ne motive eder bırakmamak için hep aynı döngüde olmak sıkıyor mu seni
Bayramdan önce bir elbise aldım 36 beden çok çok fazla istedim o elbiseye girebilmeyi bu beniçok kamçıladı aslında
1 hafta kadar yoğurt hurma diyeti yaptım.Çok da güzel verdim. Ama sonra bayram için memlekete gittik ve ben diyetten koptum.Ve dönünce elbiseyi göremeyeceğim hatırlamayacağım biryere kaldırdım.Gördükçe moralim bozulmasın diye

Bayramdan önce bir elbise aldım 36 beden çok çok fazla istedim o elbiseye girebilmeyi bu beniçok kamçıladı aslında
1 hafta kadar yoğurt hurma diyeti yaptım.Çok da güzel verdim. Ama sonra bayram için memlekete gittik ve ben diyetten koptum.Ve dönünce elbiseyi göremeyeceğim hatırlamayacağım biryere kaldırdım.Gördükçe moralim bozulmasın diye
Sana güzel çözüm hep aynı diyeti yapmayacaksin bir hafta dükan ekspress bi hafta başka sana uygun diyet bir ayını önceden planliyacaksin ozaman olur belki

HHEDEFLERİSTESİ

1. Her hafta Pazar ve perşembe günleri detoks günü olsun herkes kendini en çok eksiye götüren detoksu yapsın bir gün önceden yapacağımız detoksu yazalım
Mesela ben yarın protein gunum ayran soda detoks protein detoks yapacağım.
2. Her gün en az yarım saat yuruyus dışarı çıkma durumu olmazsa leslie
3.Her gün en az yarım saat ekstra spor kardio pilates yoga ne uyarsa
4.Her hafta Cuma yarısında ekside olanlar bir odul öğünü yesin
5 Herkes Cuma akşamından itibaren o hafta yapacağı diyeti belirlesin
6. Ekmek yenecekse sadece sabah ogunlerinde pilav makarna gibi kacamaklar olduğu gün ekmek yemedim yendiyse ertesi gün yenmesin kacamakta olsa pilav makarna 2 kaşık geçmesin
7.Kacamak yaptığınızda tüm diyeti bitirmeyinn hiç bise olmamış gibi ya sporu fazlalastirin yada ertesi gün detoks yapın
8.Her gün bir kase yoğurt yenilecek
9. Her gün 3 bardak bitki çayı içilecek

Leslie 5 mile yapacam dedim ama 4 mili bitirdim 50 dk sürdü. Arkasından da bir kaç hareket yaptım
Screenshot_2016-10-08-09-25-22.webp

yan bel de sorunu olanlar yapsinkizlar benim oyle simitlerim yok ama zarif gorunmek icin bunlara basladim ufaktan. Ama 5 kg dambil zorluyor. 1.5 lt su sisesi ile yapacagim

Sabah 7 de
2 dilim ekmek kadar yağlı ekmek
yumurta ve peynir

Ara 11 de
1 ceviz + 1 mandalina

ara 15.30
şekersiz nescafe
10 badem + 5 antep fıstığı

akşam 17.30
Sebzeli tavuk fırında
1 kase yoğurt

Su 4 lt,1 kupa yesilcay, 2 bardak ödem çayı

spor 50 dk leslie
40 dk kardio

o yağlı ekmekler gitmistir yani dimi kizlar.

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek medusa38 medusa38

Sabah 7 de
2 dilim ekmek kadar yağlı ekmek
yumurta ve peynir

Ara 11 de
1 ceviz + 1 mandalina

ara 15.30
şekersiz nescafe
10 badem + 5 antep fıstığı

akşam 17.30
Sebzeli tavuk fırında
1 kase yoğurt

Su 4 lt,1 kupa yesilcay, 2 bardak ödem çayı

spor 50 dk leslie
40 dk kardio

o yağlı ekmekler gitmistir yani dimi kizlar.

nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek medusa38 medusa38
Gitmiştir herhalde bende birincilik sırrımı paylaştım takımım biliyorum ama başkalarına bilsin dimi ama benden bekleneni yapmadim dükan anlatmadım anlatsa mıydım :-)

Back
X