Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayşe hergün mefkurem i takip ediyorum menu nasıl diye. Bugün cıss dolu bir menü olmuş. Aman ha dikkat et yaristasiniz ama çarşamba perşembe iyi hamle yapar vallahi biliyorum ben onu. Sen zaten bozmazsin ama yine de dikkat et
Yok kız ben bu hafta zero bile icmicem kapanışı bugün yapacam hain planlarımız vR mefkurede korksun benden :-)

Wowww 40 gunde nerdeyse 10 kilo super yaa neler yapiosun neler yiyosun cok merak ettim menulerini incelicem 10 kilo bile insani bastan yaratiyo dimi :KK66: burasi benim icin cok iyi oldu 3 4 kisi dukanci fkir ve motivasyon icn gzel oldu katilmam :KK66:
İncele cnm burdan zorr olurda dükan topiginden geçmişe bak daha rahat bulursun

Yarasin inş sabah tartıda göreceğiz günde 3 yumurta ile duryorsan e ekspress rahat yaparsin

Ay hiç acikmadim canım. Çokta rahatım. Sporumu bile yaptım hemde Ikindi vakti. Öyle halsizlik falan yok. Ekspresi yaparım. Korkum yok. Ama dedigim gibi yulaf kepegi ve hacamat in geçmesi lazım. O zaman başlayacağım canım. Çok rahat yapılabilecek bir diyet ekspress

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah kıymalı yumurta, domates

Öğle; 1 yk bol kıymalı ıspanak,yoğurtlu

Akşam; dukan keki ve dukan ekmeği 1 er dilim, toplamda 2 yk yulaf kepeği

Su 1,5 lt üstü
Spor 500 zıpzıp yapcam şimdi, yürüyüşe vakit kalmadı :KK43:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub medusa38 medusa38

Dukan ekmeği;

4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)

Afiyet olsun :)

Eklentiler

• IMG_2221.webp
    IMG_2221.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 32
Dukan ekmeği;

4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)

Afiyet olsun :)

Süper görünüyor canım. Emin ol deneyecegim.dere otu bayılırım. Hamur işine de çok yakisiyor

Dukan keki;

4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)

Afiyet olsun:)

Eklentiler

• IMG_2220.webp
    IMG_2220.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 40
Süper görünüyor canım. Emin ol deneyecegim.dere otu bayılırım. Hamur işine de çok yakisiyor

Dene canım, kesinlikle lezzetli, eşim ve kızım bayılıyo :) ellerinden alamıyorum :) tatlandırıcı olayına pek girmek istemedim ama tatlı krizinde yiyecek hiç bişey yok mecburen birazcık tüketiyoruz :)

Dukanin 3. Gunundeyim baslangic kilom 76.1 bu sabahki kilom 74.1 canm sen kac kilosun ve ne kadrdir dukan yapiosun masallah sen ve @w e n d y cok gzel uyum saglamissiniz dukana sizin sayenizde bende adapte olurum insallahhh :)
olursun olursun onların adepte edemediği kimse yok :rapci:

Kız bunlar bizi 2017 ye zayiflatacak 68 olsak ne güzel olur dimi giiizzz
inşallah :rolleyes::rolleyes:
Iyi akşamlar kızlar

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Ara 10 badem
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Ara 10 badem
Aksam
1tam+1 beyazı haşlanmış yumurta

şu 4 lt olmuştur :)
Spor
leslie 3 mile + 15 dk cardio = 60 dk
1 kupa yesilcay
2 bardak ödem çayı
1 şekersiz nescafe
şimdi de bol çay diyelim.
nilsub nilsub medusa38 medusa38
çok güzel afiyet olsun :rapci:

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah kıymalı yumurta, domates

Öğle; 1 yk bol kıymalı ıspanak,yoğurtlu

Akşam; dukan keki ve dukan ekmeği 1 er dilim, toplamda 2 yk yulaf kepeği

Su 1,5 lt üstü
Spor 500 zıpzıp yapcam şimdi, yürüyüşe vakit kalmadı :KK43:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub medusa38 medusa38
ay çok az gerçekten
Dukan keki;

4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)

Afiyet olsun:)
gerçekten güzel görünüyo :kk77:

Bugün kü menüm

Sabah 1 dukn krep
Lor peynirli 2 yumrta
Arada bol su yesil cay
Ogle liht ton balikli 1kucuk kornison ve 1 ince dilim domatesli pita sandvic
Arada bol su 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam firinda bahartli 4 kucuk tavuk baget yaninda 1 koca bardak ayran

Ara kiraz sapi cayi ve bol suuu

bgunku menum bu kadr acikirsam yogurt yiyeblirim ;)

Bugün kü menüm

Sabah 1 dukn krep
Lor peynirli 2 yumrta
Arada bol su yesil cay
Ogle liht ton balikli 1kucuk kornison ve 1 ince dilim domatesli pita sandvic
Arada bol su 2 kupa kiraz sapi cayi
Aksam firinda bahartli 4 kucuk tavuk baget yaninda 1 koca bardak ayran

Ara kiraz sapi cayi ve bol suuu

bgunku menum bu kadr acikirsam yogurt yiyeblirim :KK66:
senin menünde güzel afiyet olsun :kk77:

Back
X