Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım memleketten babam geldi ctesi gecesi evde de tadilat işleri var bugün babamın hastane işleri var o yüzden pek uğrayamayabiirim haberiniz ola
bu arada önemli bişey varsa beni etiketleyip yazarsanız sevinirim
Geçmişolsun kaptanım.Hayırlı şifalar diliyorum.

Günaydın kızlar, mutlu bol eksili haftamız olsun :) sabah tartıldım; 63,9'um :KK48:

canım en kısa sürede denicem pita ekmeğini, yeni bişeyler denemek ve yemek güzel oluyo, haliyle kaçamak yapmamış oluyorsun :)

inşallah, darısı sana 6'lı rakamlara :)

meraklarda çok koyma bizi, paylaş menüleri :)

canım eğer kepeksiz yapamam diosan ben alayım yollayım sana, ptt kargo geliyosa yakın bana hiç sorun olmaz emin ol :KK66::KK66:

inşallah canım, hiç giymedin mi cidden elbise :KK43: ne elbiseler var, çıkarma hepsine inat üstünden :)

eline sağlık canım, süper görünüyo, bomba gibi başladın, bu arada omleti süper yapmışsın, becerikli hatun :)

günaydınlar, yoğunluk ne zaman bitiyo?? aramıza dön artık :)

canım söylediğin şey doğru, büyük ihtimalle kas yapıyosun, o kadar spora da incelme oluyodur, kiloya çok bakmamaya çalış ama motiveni düşürme :)

canım; 6. gün yağlı peynir ekleniyor, normalde az yağlı yiyoruz, zaten 2 çatal demişsin sıkıntı yok, bozmadın korkma :)
Peynirim yağlı değildi zaten.
Sevindim.

ay kız bunu yapmaya ne var? üşenme inan ki bişi yok, dün ev mis gibi koktu eşime de kek yapayım bari dedim, söyleniyor sonra hep kendine yapıyosun diye, kendi kekini değil de benimkini yedi, kızımda ekmeğimi yedi :KK48::KK48: dedim size neler yapıyorum, yine benimkini yiyosunuz :KK48::KK48:
Çok güzel görünüyor.
Denemek istiyorum.

Ay ben rüyamda neler gördüm neler kocaman bir bahçe de dut ağacı vardı iri iri onlardan yedim sonra bi tabak içinde fındık badem ve badem şekeri bembeyaz di tam yiyecektim ki yiyemedim uyandim ama olmaz ki böyle yaaa

ay beni de rüyalar öldürüyo, neler oluyo yine yiyemiyorum ama :) rüyamda bile dukan peşimi bırakmıyo :)

bugün ay sen iyice küçülmüşsün nooldu sana dediler, çok mutluyum, normal kilo sınırlarına girdim ama normal kiloma ulaşma süreme az kaldı ve ben o 6 kiloyu 1-1,5 ayda vermem lazım :(

ay beni de rüyalar öldürüyo, neler oluyo yine yiyemiyorum ama :) rüyamda bile dukan peşimi bırakmıyo :)

bugün ay sen iyice küçülmüşsün nooldu sana dediler, çok mutluyum, normal kilo sınırlarına girdim ama normal kiloma ulaşma süreme az kaldı ve ben o 6 kiloyu 1-1,5 ayda vermem lazım :KK43:

Böyle şeyler duymak insanı çok motive ediyor. Galiba en güzel motivasyon kaynağı. Verirsin canım 1.5 ayda 6 kilo gider ne ki o.

Ne bilim yaa kendime bu kiloyla yakışmaz diye düşünüyorum galiba.hic giymedim gerçekten 68 i bekliyorum. Şimdi de gitsem güzel durur bence ama 68 hayali bambaska

bence avm'ye gittiğinde almasan bile bikaç elbise dene :) eminim çok güzel olacaklar :)

Böyle şeyler duymak insanı çok motive ediyor. Galiba en güzel motivasyon kaynağı. Verirsin canım 1.5 ayda 6 kilo gider ne ki o.

inşallaah :dua:

Günaydın kızlar bende tartildim nilsub nilsub üzgünüm seni gecmisim 80.2 kg

Allah im kiz sakin bunu bana deme tamam mı
Ken beni yakalamdan benim yol almam lazım.
Bu arada ben yine aynı 75.9
saf protein yapacam bakalım etkisi olacak mı bana

Dün 81.2 çıkmıştım protein bana yariyor
Sende motivasyonu dusurme oda kilo vermenin etkiler gidecek bu kilolar merak etme :-)

bende bi türlü yapamadığım 5+5 saf proteinimi yapmaya başlıyorum :) bişi sorucam, aynı gün ya da ertesi gün aynı şeyi yememek dışında dikkat etmem gereken bişi var mı? bazen öğle burda çıkan yemekle aynı şey eve denk geliyo naparsa yapayım da??

Back
X