• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ebrucugum nilsub karar verip diyete baslYana kadar ben 75 olurum sende basladin ne olursa olsun birakma
Bu sefer bırakmak istemiyorum. Hedefime ulaşmak istiyorum. Başkaları için değil.Sadece aynaya baktığımda mutlu olmak için istiyorum.

Kız ben 55 kilo vermiş kadınım bi 4 kilomu beni korkutacak
Ben 1 sendir bu takımdayım. 5 kilo vereyim dedim. Yok anacım veremedim.
O azimden bende azıcık istiyorum ya
İnsanlar neler başarıyor. Bende iş yok. Bazen su içmek için bile üşeniyorum. Düşünün artık.

Geçen hafta çok verdin ya bu hafta veremezsin :63:
Sen cissslari yiyosun ekşi gelecem seni gececen diyorsun ben inanıyorum da sen niye inanmıyorum ben daha önce hafta da 5 kg da verdim hemde 57 iken şimdi 80ler bakalım göreceğiz tartı resmini atalım istersen:-) olmazsa da ucunda ölüm yokyA

he şimdi yiyicem haş tavuk akşama ne yiyiyim o zaman kıymalı yumurta falan olurmu
Tavuğu yemediysen kıymalı yumurta şimdi ye akşam tavuk ye yanında da yoğurt daha tok tutuyo ama yediysen kıymalı yumurtada olur

Tavuğu yemediysen kıymalı yumurta şimdi ye akşam tavuk ye yanında da yoğurt daha tok tutuyo ama yediysen kıymalı yumurtada olur
ay canım yine sorucam ama peki kıymaya hiç birşey koymayacağım dimi sade olacak kıyma ve yumurta yanında yoğurt olurmu yine?

Back
X