Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

WP_20161011_002.webp

Bu sabahki protein bombam ;)
Ay hepsini bitiremedim:)

Günaydın hanımlar, mutlu günler olsun yine bize :)

Eki Görüntüle 1896020
Haha bu sabah çok mutlu oldum ayyyy sonunda bir daha 80'li rakamları görmek istemiyorum :) dun sabah 81.1'di -1.300 kg ohhh oh oh şuan oynamak istiyorum :KK70:

maaşallah maaşalah, hadi gözün aydın, proteine devam, güven bize :)

Tebrikler canım.ben hala aynıyim ya artık pes ediyorum. Sağlıklı beslenecem ve spora devamartik ne zaman kilo dusmeye baslar bilemem

canım moralini bozma lütfen, demoralize olup bozma diyeti, azıcık sabır..

Eki Görüntüle 1896031
Bu sabahki protein bombam :KK66:
Ay hepsini bitiremedim:)

ay çok güzel görünüyo, heveslendiriyosun kız beni de, haşlanmış yumurta ye dur benimki, bende mi yapsam? kıymalı omlet dimi o? ne güzel sarmışsın, benimki öyle olmuyo valla.

Günaydın hanımlar, mutlu günler olsun yine bize :)

maaşallah maaşalah, hadi gözün aydın, proteine devam, güven bize :)

canım moralini bozma lütfen, demoralize olup bozma diyeti, azıcık sabır..

ay çok güzel görünüyo, heveslendiriyosun kız beni de, haşlanmış yumurta ye dur benimki, bende mi yapsam? kıymalı omlet dimi o? ne güzel sarmışsın, benimki öyle olmuyo valla.
Haha sana bir sır vericem;)
3tane yumurtayı çırpıp azcık tuz atıyorum
Büyük bir tavam var içine yağlı kağıt koyup üzerine dokuyorum başında kontrollü bir şekilde pişiriyorum ondan sonra kağıttan ayırıp tersini çeviriyorum yine kağıdın üzerine o zaman ne yapışıyor ne dağılıyor hemde güzel piştiği için sert bir dokusu oluyor ekmek gibi o zamanda içine soğanlı yeşil ve kırmızı biberli domatesli kavurduğum kıymayı koyuyorum sarmasıda kolay oluyor;)

Haha sana bir sır vericem:KK66:
3tane yumurtayı çırpıp azcık tuz atıyorum
Büyük bir tavam var içine yağlı kağıt koyup üzerine dokuyorum başında kontrollü bir şekilde pişiriyorum ondan sonra kağıttan ayırıp tersini çeviriyorum yine kağıdın üzerine o zaman ne yapışıyor ne dağılıyor hemde güzel piştiği için sert bir dokusu oluyor ekmek gibi o zamanda içine soğanlı yeşil ve kırmızı biberli domatesli kavurduğum kıymayı koyuyorum sarmasıda kolay oluyor:KK66:

ay boşuna beceriklisin dememişiz sana, kaptım bende süpersin :) bizim dukan krepi de böyle yapim sandviç yaparım sonra, eline sağlık cidden çok güzel görünüyor :)

ay boşuna beceriklisin dememişiz sana, kaptım bende süpersin :) bizim dukan krepi de böyle yapim sandviç yaparım sonra, eline sağlık cidden çok güzel görünüyor :)
Evet canım pratik oluyor...;)
Sağol sende yap bu şekilde kolayda sen tartıldın mı bu sabah

Kızlar palamut mevsimi sanırım şu an, balıkçılarda falan full palamut var, bi arkadaşım tadı ekşimsi dedi? güzel mi tadı ne dersiniz? inatettimolacak inatettimolacak da palamut yapmışsın sanırım eline sağlık çok güzel görünüyor :) bi fikir verin :)
Evet canım şimdi tam mevsimi nedenki arkadaşının aldığı bayat falanmıydı acaba.. Geçen bende yaptım güzel olmuştu ..

kkıskaanç :)))

neeğğyy 44 mü pantalonlarda 40 bedene giriyom kotta niye öyle olmuş yawww....

cahiiil şey :)))
canım mağzadan mağazaya değişebiliyor bedenler ya mesela ben H&M de 38 beden pantolon alıyorum bershka da 40 beden alıyorum .. kottada bedenler öyle oluyor diye biliyorum 40 beden giyiyorsan kotta 30 beden oluyor .. kotta ara bedenlerde var oyüzden öyle mesela 31 beden de var kotta

canım mağzadan mağazaya değişebiliyor bedenler ya mesela ben H&M de 38 beden pantolon alıyorum bershka da 40 beden alıyorum .. kottada bedenler öyle oluyor diye biliyorum 40 beden giyiyorsan kotta 30 beden oluyor .. kotta ara bedenlerde var oyüzden öyle mesela 31 beden de var kotta
Sen bakma ona pantolon lar için güzel anıları yok..:D:D:D

Back
X