Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

57381559_NlmCsqrwHA6nyjW6_yNkZ03Mp6UBbTE37ndci0-iGK4.webp

btlbetul btlbetul buda sana gelsin böyle yap zor bulucan iyi bak :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

demekki tek benimki öyle değilmiş benim kızımda oynuyor kuduruyorar sonra oğlum canını yakınca kızım başlıyor ağlamaya kızım oynama onunla canını yakıyor diyorum 5 dk sonra yine başlıyor oynamaya :KK11:

Kardeşlik öyle işte yaa ama ben o hallerini bilecçok seviyorum.

nilsub nilsub ben bunu döverim.... yok 38 bedenim yok uzunum.... kaşınıyo bu bence :))))

:KK70::KK70::KK70:

suyunuzu içiyonuz mu bakiiim.....

içtim, 1,2 lt oldu bile :KK73:

Canim palamut un iki çeşidi var diye biliyorum. Ben de geçen aldım ve tadını çok beğendim. Yağlı palamut tu bizimkisi. Dolaba stok yapmayı düşünüyorum palaumtlardan

ay nası anlıcam ben güzel olanı, zaten şüpheyle yaklaşıyorum şu an :)

her kez yeşil çayını hazırlasın bak sorcam az sonra......

öğleden sonra da yeşil çay ve kiraz sapı içicem komutanım :KK48::KK48:

Canim sen yine de proteini kontrollü ye çünki proteinin de fazlası kilo yapar diye biliyorum. Porsiyonlara dikkat etmek gerek bence

canım merak etme, dukanda saf protein günlerinde protein sınırlaması yok, kilo alma ihtimalin de yok, onun sıkıntısı tamamen künefeden :KK48::KK48:

Yok kiz ben pes edermiyim sadece tartılmak istemiyorum. Ama dayanamıyorum diye tartildim bugunde. Ama cumaya kadar yok bana tartı falan. Bu iki gün sevdiğim detoksları yapayım bari.

ay sevindim, pes etme, tartılmasan da olur, gerçi un helvası yenmiş ya hadi neyse :KK48::KK48:

Okudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 Ocak :halay::KK15: Haftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.

canım hoşgeldin, inşallah hepimiz hedefe ulaşıcağız, uyguladığın özel bi diyet var mı?

sonraki hedefin ayakkabının altına betül yazmak silik yaz ve artık nasıl sürtersin ayağını yere bilmem o betül silincek ordan ona göre :)

kız sen hakikaten bi alemsin :KK70::KK70::KK70:

oynama ne demek yaa oynıcek tabi alışsınlar kıza da öğret o da vahşi olsun acık ezdirmesin kendini :)))

kız milleti canım, vahşi olur da kardeşe kıyamazlar hiç işte.

Eki Görüntüle 1896076
btlbetul btlbetul buda sana gelsin böyle yap zor bulucan iyi bak :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

anaaam, ne güzelmiş yazmışlar, helal valla, bende ballı yapmıştım kahvesini, ağzımız hep tatlı olsun diye :KK36::KK36:

Cnm kaynanamlar bizde bi de Regl oldum 78.9 çıktım sabah cumaya kadar tartışma artık akşam ugradim bi ara kendinize iyi bakin

wauww, harikasın öğretmenim, nilsub nilsub cum bak yine geçmiş seni, proteine devam, sakın bırakma :KK48::KK48:

Cnm kaynanamlar bizde bi de Regl oldum 78.9 çıktım sabah cumaya kadar tartışma artık akşam ugradim bi ara kendinize iyi bakin

Anam masaallah sana bu kız cumaya beni de geçer vallahi. Sonra da inatettimolacak inatettimolacak seni geçer bizede arkadan tozunu dumanına bakarız. Hatun koşuyor uçuyor sanki

:KK70::KK70::KK70:

içtim, 1,2 lt oldu bile :KK73:

ay nası anlıcam ben güzel olanı, zaten şüpheyle yaklaşıyorum şu an :)

öğleden sonra da yeşil çay ve kiraz sapı içicem komutanım :KK48::KK48:

canım merak etme, dukanda saf protein günlerinde protein sınırlaması yok, kilo alma ihtimalin de yok, onun sıkıntısı tamamen künefeden :KK48::KK48:

ay sevindim, pes etme, tartılmasan da olur, gerçi un helvası yenmiş ya hadi neyse :KK48::KK48:

canım hoşgeldin, inşallah hepimiz hedefe ulaşıcağız, uyguladığın özel bi diyet var mı?

kız sen hakikaten bi alemsin :KK70::KK70::KK70:

kız milleti canım, vahşi olur da kardeşe kıyamazlar hiç işte.

anaaam, ne güzelmiş yazmışlar, helal valla, bende ballı yapmıştım kahvesini, ağzımız hep tatlı olsun diye :KK36::KK36:

wauww, harikasın öğretmenim, nilsub nilsub cum bak yine geçmiş seni, proteine devam, sakın bırakma :KK48::KK48:
Aaa ballıda güzelmiş..
Ay sorma yine geçti beni :( ayşe hazır kv gelmiş ayıp yerken eşlik et onlarada geçeyim seni :D:D:D

Back
X