Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Durun yetiştim, 2 dk konusmayın da bi yeni mesaj okumak zorunda kalmayayım :D
Yetisemiyorum yani imkansız, bu grupta bu kadar çene görmemistim ben :D
tamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden :sopa:
Yaz da elini korkak alıstırma künefeye 100 ceza nedir??
morordek morordek datlum kıymetlum daha gelmicen mi çokmu yoğunsun:KK59:
Ya yogun olmadıgım zamanlarda bakayım diyorum yok 1 sayfa okuyorum 2 yeni sayfa geliyor :D
100 mü :KK57: çok insaflısın sen morordek morordek olsaydı 500'den açardı ağzını :KK48::KK48:
He valla bak beni tanımıs kız
bana ceza verdilerr :KK14: 100 ip atlicam bide ben vereyim kendime ceza yarın bi 100 kere daha ip atliyim barii :KK17:
100 ne kız? O künefe icin 200 de benim icin atla. Bütün künefe miydi bu arada, o kısmı kacırdım?
Okudum ve kabul ediyorum. Hedefim gelinlik alma tarihim 20 Aralığa kadar
60 kiloya inmek. Sanki kilom 81.2 Düğün tarihim 19 Ocak :halay::KK15: Haftalık kilo verme hedefim 1.5- 2 kilo.
Hoşgeldin canım :)

Olur daha heyecanlı olur hemde. nilsub nilsub görev sende. Merakta bırakma o gün bizi
Valla bende heycanlandım iyi oldu böyle tatlı rekabet bizi gaza getirir biraz kendimize geliriz :rapci:
Durun yetiştim, 2 dk konusmayın da bi yeni mesaj okumak zorunda kalmayayım :KK70:
Yetisemiyorum yani imkansız, bu grupta bu kadar çene görmemistim ben :KK70:

Yaz da elini korkak alıstırma künefeye 100 ceza nedir??

Ya yogun olmadıgım zamanlarda bakayım diyorum yok 1 sayfa okuyorum 2 yeni sayfa geliyor :KK70:

He valla bak beni tanımıs kız

100 ne kız? O künefe icin 200 de benim icin atla. Bütün künefe miydi bu arada, o kısmı kacırdım?

Hoşgeldin canım :)
250 verdiler cezayı canım yapacam artık napimm :spor:.. yok yaa avuç içi büyüklüğündeydi çok büyük bişey değil zaten künefe ince olur biliyorsun ki :KK23:

250 verdiler cezayı canım yapacam artık napimm :spor:.. yok yaa avuç içi büyüklüğündeydi çok büyük bişey değil zaten künefe ince olur biliyorsun ki :KK23:
Kendi kucuk ama kalorisi büyük şerbetli falan.
Ben hic 1 tam künefe yemedim yani hep eşimle paylaşırız yarı yarıya. Coook tatlı cunku

Ay bende rahat yerim birtaneyi :)
Boğazımız pis içimizde pis işte :KK70:

dur içimdeki yaraya tuz basma, tamam kilo vermeyi beceriyorum da, koruma kısmında o iştah ve o yemek yeme sevgisini napıcaz? gidicek mi onlar, yoksa ömür boyu bunlarsız mı yaşıcaz :KK42::KK42:

ya da hafta da bi yiyip spora mı abanıcaz, anam ne zor bişi bu yareppim, noolurdu yiyip yiyip kilo almayan genlerden olaydık :KK61::KK61::KK61:

dur içimdeki yaraya tuz basma, tamam kilo vermeyi beceriyorum da, koruma kısmında o iştah ve o yemek yeme sevgisini napıcaz? gidicek mi onlar, yoksa ömür boyu bunlarsız mı yaşıcaz :KK42::KK42:

ya da hafta da bi yiyip spora mı abanıcaz, anam ne zor bişi bu yareppim, noolurdu yiyip yiyip kilo almayan genlerden olaydık :KK61::KK61::KK61:
Ay sorma bence korumakta çok zor diyeti bir bıraktım tatilde deli gibi yedim sonuç +7 çok zor ne yaparız bilmem:(

Ben şahsen ömür boyu diyette olacağımdan eminim çünkü malesef yemeyi seviyorum istahliyim. Millete bakıyorum 50 55 kilo 7 24 Yeşilcay, meyve asla yağlı karbonhidratlar yemiyorlar. Gerçekten helal.

ay ömrümüzün sonuna kadar bu böyle napalım :(

Ay sorma bence korumakta çok zor diyeti bir bıraktım tatilde deli gibi yedim sonuç +7 çok zor ne yaparız bilmem:KK43:

her daim diyet canım, kaderimiz bu :(

Bencede zayıfların hepsideçok uğraşıyor biz bilmiyoruz sadece..

valla zayıflara bakın, yemek yemeyi zorunluluktan yapıyolar :(

@w e n d y canım sabahki kalan kıymalı harcın üzerine sarmısaklı yoğurt dokup yedim şimdi çok lezzetli oldu

canım görüntü enfesti zaten, eminim güzel olduğuna :)

Kesinlikle hem zayıflamak hem de zayıf kalmak emek istiyor. Hele bir de sülale kilolu ve istahliysa:bicak:

genler bozuk anacım bizim :)

uslu duruyonuz mu bakiim....

çok usluyuz komutanım, asıl sen uslu musun?

Ya ben emil bildirimini kapamaya rağmen sürekli mail geliyor. Profil resmini de değiştirmedi bi turluuu:110:

canım üstte konu takip var ya, ona takipten çık diyip tekrar konu takip de, email takibini istemiyorum de, sıkıntın hallolur :)

ahhh nerede adamlar beni görünce tırsıyo :)))
sen incecik diri ol bak peşine düşecekler :KK8:
uslu duruyonuz mu bakiim....
duruyorum su ile yeşil çay içmekten midem bulandı:kusmuk:
yeşil çay 2 bardaktan fazla içmeyin diyolla ben bilmem....
ay 3 fincan diyolaaaa:kahve:
Ya ben emil bildirimini kapamaya rağmen sürekli mail geliyor. Profil resmini de değiştirmedi bi turluuu:110:
kendi profiline gir kendi remine tıkla orda var değiştirmek için ekrana çıkıyo bi dene bakalım

ay ömrümüzün sonuna kadar bu böyle napalım :KK43:

her daim diyet canım, kaderimiz bu :KK43:

valla zayıflara bakın, yemek yemeyi zorunluluktan yapıyolar :KK43:

canım görüntü enfesti zaten, eminim güzel olduğuna :)

genler bozuk anacım bizim :)

çok usluyuz komutanım, asıl sen uslu musun?

canım üstte konu takip var ya, ona takipten çık diyip tekrar konu takip de, email takibini istemiyorum de, sıkıntın hallolur :)
benim genler sonradan oldu bacım ben hep zayıftım evlendiğimde 52 kiloydum sonra bi saldım feci oldu:mad:

Back
X