Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin naber..:)

Nazar değdirdik popona :KK70:

Bende bende içiyorum sade turk kahvesi yanında 2ceviz avucumun içi kadarda fıstık hımmm çok güzel afiyet olsun bize şekerim :KK66:
evet yaa fena nazar değdi ben bugünle yarın cezamı halledeyim bari popomu keserse cerrah hoplayıp zıplayamam bi süre :spor::KK70:

evet yaa fena nazar değdi ben bugünle yarın cezamı halledeyim bari popomu keserse cerrah hoplayıp zıplayamam bi süre :spor::KK70:

Geçmiş olsun. Benim koca da tatlıci onun sayesinde bekaret tatlı sevmeyen ben bile tatlı ya dalar oldum...
senin koca alsa da seni künefeciye görürse yine. Ohh sıcak sıcak ne güzel olur. Özellikle perşembe aksami :)

Ben bugün neler yedigimi paylaşayım sabah: roka, salatalık, havuç, 1 haşlanmış yumurta, 3 ince dilim tuzsuz köy peyniri, 4 5 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Ogle: Yeşillik, 1 minik kutu tonbaligi, 2dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 Activia
Aksam: Fırında 2 yağsız baget, sebze, yoğurt
Su: 2 lt
Spor: Malesef bugün yok

Bayanlar bu sek quark hakkında ne düşünüyorsunuz yediniz mi

Canim instagramda takip ettiğim bazı diyetisyen ler yurt dışındaki quarter protein oranı yüksek doğru ama turkiyedekiler sanıldığı kadar masum değil diyorlar. Tuketmemekte fayda var.@nilsub un dediği gibi evde kendin yap daha iyi

Hiç yemedim canım reklamlarda gördüm ama ben karatayım dediği gibi paketlenmiş herşeye karşıyım onun yerine 1kase yoğurda 2gun kurusu kayısı 1kuru incir azcık tarçın oh miss :KK66:
Ben çok tempolu çalıştığım için evi sadece uyumak için kullanıyorum. O yüzden geleneksel ev hanimligindan çok uzağım. :KK53::KK53:Hep pratik şeyler hazırlamak yemek zorunda kalıyorum. Yemeğimi yanımda taşıdığım için zor oluyor tabi.:KK16:

Ben bugün neler yedigimi paylaşayım sabah: roka, salatalık, havuç, 1 haşlanmış yumurta, 3 ince dilim tuzsuz köy peyniri, 4 5 zeytin
Ara: 1 yeşil elma
Ogle: Yeşillik, 1 minik kutu tonbaligi, 2dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 Activia
Aksam: Fırında 2 yağsız baget, sebze, yoğurt
Su: 2 lt
Spor: Malesef bugün yok
Menun çok güzel canım ilk gün için hiç hiç spor yapamazsan bile eve gelince 100-200 kaç kez atlayabilirsen ip atla ipli yada ipsiz canım farketmez;)

Ben çok tempolu çalıştığım için evi sadece uyumak için kullanıyorum. O yüzden geleneksel ev hanimligindan çok uzağım. :KK53::KK53:Hep pratik şeyler hazırlamak yemek zorunda kalıyorum. Yemeğimi yanımda taşıdığım için zor oluyor tabi.:KK16:
Haklısın tabi ama çalışan birkaç arkadaşımızda en azından götüre bileceklerini ayarla tatlım ocağa çok az var zayıf gelin yapıcağız seni;)

kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak T tatlitambak @keremcemim btlbetul btlbetul

sabah kıymalı omlet 1 kk peynir

ara 1 yeşil elma

öğlen sebzeli kıymanın üzerine sarmısaklı yoğurt 1 tabak

ara sade türk kahvesi 2 ceviz avuç içim kadar fıstık

akşam 4 yk kaşığı yoğurt 2 yk salata 2 parmağım kadar ekmek

su 2 lt
yeşil çay +5 i biryerde karışık 1 lt
spor 40 dk yürüyüş

Yazayım ben de menumu kızlar

sabah
1lokma peynır 2dl salatalık hızlı cıkmak zorunda kaldım
yolda 1eksı elma yedım

ogle
1elma :D
yemek yemeye vaktım yoktu yogun gunum oluyo salı carsamba

aksam
aksamkı palamuttan bi tabak
1kase salata

su 2,5bıttı
spor okula 40dk yurudum
2kupa 5i bırarada cay
bırazdan da yesılcay ıcıcem

cok sıstım nedense davul gıbıyım..sabah hangı kabus rakamı gorucem kım bılır :( :( beni vurun ya vurun beni :(
morordek morordek nilsub nilsub

Yazayım ben de menumu kızlar

sabah
1lokma peynır 2dl salatalık hızlı cıkmak zorunda kaldım
yolda 1eksı elma yedım

ogle
1elma :KK70:
yemek yemeye vaktım yoktu yogun gunum oluyo salı carsamba

aksam
aksamkı palamuttan bi tabak
1kase salata

su 2,5bıttı
spor okula 40dk yurudum
2kupa 5i bırarada cay
bırazdan da yesılcay ıcıcem

cok sıstım nedense davul gıbıyım..sabah hangı kabus rakamı gorucem kım bılır :KK43: :KK43: beni vurun ya vurun beni :KK43:
morordek morordek nilsub nilsub
ay üzülme beni bekliyon ya :KK48:

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

benim menüm

sabah
2 yumurta tavada yağsız mağsız
1 parça peynir
1 domates

ara 1 nar

öğlen
1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi

ara