- Katılım
- 1 Haziran 2009
- Mesajlar
- 14.516
- Emoji Skoru
- 25.748
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #209.821
jürideki havada kimsede yok....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürekli lafı geçen vasfiye teyze buymuş demek :)))
Hoşgeldin.Hahha s
aynen hemen yazayım aldıktan sonra.
OOO Kimler gelmişhanımlar nasılsınız?
He ya 300 mesaj birikmiş sabaha ancak bitecekebrusonmez yazııık sen son sayfaya gelene kadar ben 5 sayfa daha konuşurum :))))
Günaydın naber nasıl liste zormu..Gunaydinlar...
kızlar ben bugun seyda coskunun direnen kilo diyetine başladım. Bakalim sonuç ne olacak 5 gun sürüyor.
Kocami ise gönderdim. Kahvaltımı yaptım. Tekrar uyuma zamanı. Görüşürüz
dur kız öyle demeGeçmiş olsun. Benim koca da tatlıci onun sayesinde bekaret tatlı sevmeyen ben bile tatlı ya dalar oldum...
senin koca alsa da seni künefeciye görürse yine. Ohh sıcak sıcak ne güzel olur. Özellikle perşembe aksami :)
aynen canım bende evlendikten sonra kilo aldım eşimde evlendikten sonra biraz kilo aldı ama onlar için sorun yok metobolizma hızlı istediğinde hemen veriyor kiloyu rahat rahat yerler tabi tatlılarıSonra neden 80 kiloyum
Aslinda benim eşime de kalsa 1 tane yer ama ben yiyemem diyince malum o da kendini frenliyor. Hep kilo alma sebebi bu kocalar zaten ya ben de evlendikten sonra ona uyup kilo almistim :)
Arada oluyor oyle sislikler ya, iner bence birkac gune. Menülerin iyi cunkum
A aa iki gun ust uste guzel menuler. Neler oluyor kiz taş mı dustu kafana
Senin bu ekmek olayi da sigarayı birakmaya calismak gibi hep "bu sondu" diyosun![]()
bizimki dün gene birsürü şey aldı marketten hazır künefe de aldı bugün yarın yap der bana yememem lazım ya napsam ki off Eki Görüntüle 1896557
Gözleme gibi oldu
Geçmiş uzun ben uyurken çeneniz düşmüşkahvaltıdan sonra cevap yazıcağım
![]()
Ekmeği nasıl yapıyorsun canım?günaydın nilgüncüm, evet fena olmuyo tadı kepekle de, hatta biliosun ekmek yapıyorum ben, hiç ekmek eksikliği hissetmiyorum![]()
Dukan ekmeği;
4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)
Afiyet olsun :)
Dukan keki;
4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)
Afiyet olsun:)