• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinlar...
kızlar ben bugun seyda coskunun direnen kilo diyetine başladım. Bakalim sonuç ne olacak 5 gun sürüyor.

Kocami ise gönderdim. Kahvaltımı yaptım. Tekrar uyuma zamanı. Görüşürüz
Günaydın naber nasıl liste zormu..
Ay canım yaptım yulaf ezmeli omlet çok lezzetli oldu ekmek gibi olmuş tadı.. Kepeklede böylemi oluyor acaba o zaman güzeldir.

Geçmiş olsun. Benim koca da tatlıci onun sayesinde bekaret tatlı sevmeyen ben bile tatlı ya dalar oldum...
senin koca alsa da seni künefeciye görürse yine. Ohh sıcak sıcak ne güzel olur. Özellikle perşembe aksami :)
dur kız öyle deme :KK45: dün market alışverişine çıktık eşimle zor çıkardım marketten ne bulduysa aldı gene .. vee hazır künefe de aldı ikili :KK43: bugün yarın yap diye tutturur bana :KK17: ah şu kocalar annemin evinde ne rahattım 20 kilo vermiştim valla
Sonra neden 80 kiloyum :olamaz:

Aslinda benim eşime de kalsa 1 tane yer ama ben yiyemem diyince malum o da kendini frenliyor. Hep kilo alma sebebi bu kocalar zaten ya ben de evlendikten sonra ona uyup kilo almistim :)

Arada oluyor oyle sislikler ya, iner bence birkac gune. Menülerin iyi cunkum :KK66:

A aa iki gun ust uste guzel menuler. Neler oluyor kiz taş mı dustu kafana :KK45:

Senin bu ekmek olayi da sigarayı birakmaya calismak gibi hep "bu sondu" diyosun :KK70:
aynen canım bende evlendikten sonra kilo aldım eşimde evlendikten sonra biraz kilo aldı ama onlar için sorun yok metobolizma hızlı istediğinde hemen veriyor kiloyu rahat rahat yerler tabi tatlıları :lülülü: bizimki dün gene birsürü şey aldı marketten hazır künefe de aldı bugün yarın yap der bana yememem lazım ya napsam ki off :KK43:

WP_20161012_002.webp

Gözleme gibi oldu

Yulaftan krep ha süpersiniz. Bu arada ben geçen hafta çarşambadan bu yana 1.7 kilo vermişim pek bi mutluyum. Dikkat edince işte veriliyor demekki bu arada günde 1 adet Activia kilo kaybını durdurmadı onu söyleyim dedim hatta bu en son çıkan cevizli incirli olanı bir kutu 99 kalori. Glikoz fruktoz şurubu yok şeker oranı ideal. Çalışan ve araogununü yanında çalışanlara duyurulur. Bu arada kesinlikle akşam 6 dan sonra yememek ise yariyor!

Dukan ekmeği;

4 yumurta çırpılır,
200 ml yağsız süt, 12 yk yulaf kepeği, isteğe bağlı peynir ve dereotu, 1 pakette kabartma tozu eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir. 12 e bölünür ve dilim başı 1 yk yulaf içeren ekmeğimiz hazır :) peynir eklenmezse bi miktar tuz atmakta fayda var :)

Afiyet olsun :)

Dukan keki;

4 yumurta 4 yk tatlandırıcı ile çırpılır,
200 ml süt, 1 çay k. Tarçın, 1 limon kabuğu ve suyu, 1 pakette kabartma tozu ve 12 yk yulaf kepeği eklenir, 160-170 derecede içi pişene kadar 20-25 dk pişirilir, 12 e bölünür, bir dilime 1 yk yulaf içeren kekimiz hazır :)

Afiyet olsun:)

nilsub nilsub bak canım ekmek ve kek tarifim, yulaf kepeği yerine çekilmiş yulaf ezmesi koy, inan o da değişik bişi olacak, becerikli hatunsun sen, seninki eminim çok daha güzel olur :KK39::KK39:

Back
X