Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum
Sabah kurstaydik yok
Öğle yoğurt
Arada
50gr tavuk ve yoğurt
Akşam
2 çatal fasulye yeşil
3-5 kuzu kulağı tere
3 tane kuşbaşı et
1 kaşık yoğurt
Yemekten sonra çay
Tarcinli süt
Gece yulaf kepekli yogurt
2 litre su
1 saat yuruyus
nilsub nilsub @inatettimolacak @toplight T tatlitambak @wendy
Bugün gün boyu evde değildim misafirlikte ancak böyle yiyebildim kv yeni gitti net pketim yarın yenilenecek ondan sonra burdayim yoklugum belli oluyor mu hatunlar :-)

Belli olmaz mı canım. Ama çok çok çok az yemişsin.

WP_20161013_004.webp

Çok gibi yiyemem hepsini ama olsun gözümde doysun...;)

Süper! :KK66: Ben bugün sabah 2 kaşık yulaf ve 1 bar yarım yağlı süt ile yedim. 1 bardak da yesilcay içtim. Ya ben hayatım boyunca o kadar çok kilo alıp verdim ki ama genelde 60 65 arasında olurdum mesela 73 e mi çıktım hemen diyet yapıp geri inerdim 60 lara. Ama kpss döneminde işte annem olum tehlikesi atlattı 1 ay hastanede yaşadım. Orada çalıştım filan çok kötü zamanlardı hastaneye 84 kilo gittim 1 ayda 94 olmuştum kendimi yemeye vurmuştum. Allahtan atandiktan sonra geri indim 80 e. İşte bu is irade sabır ve devamlılık işi. Hadi ben indim 60 a bi bıraksam ben kendimi biliyorum hemen geri çıkarım 70 e. Bunu korumak çok onemli:KK16:

Gunaydin hanimlaaar
günaydınlar
kızlar oğlumda beta çıktı bi de sinüzit onunla ilgileniyorum nilgünüm çok sevindim tatlım 79 u görmüşsün bugünden itibaren bende azimli bir şekilde başladım sabah sabah 30 sumo squat yaptım bakalım hedefim olan yılbaşına 65 le girebilecekmiyim maalesef yürüyüş falan yapamadım dün tüm güm öğleden sonra hastanedeydim ama niyetim en azından ptesiye kadar günlük 20 dk min yürümek ptesiden sonra 1 saate çıkaracağım
Kaptanim gecmis olsun sen daha iyisindir insallah? Hala geçmedi diyordun hastalik. Biri bitip biri baslamis resmen

Iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmiş. Habire derin bi sekilde nefes alma istegi duyuyorum, odadaki hava yetmiyor sanki camlari acip temiz hava aliyorum. Hamilelik takviminde yazmis sebebini :) daha cok oksijene ihtiyacim varmis tabi doğal olarak :)

Geçmiş
Süper! :KK66: Ben bugün sabah 2 kaşık yulaf ve 1 bar yarım yağlı süt ile yedim. 1 bardak da yesilcay içtim. Ya ben hayatım boyunca o kadar çok kilo alıp verdim ki ama genelde 60 65 arasında olurdum mesela 73 e mi çıktım hemen diyet yapıp geri inerdim 60 lara. Ama kpss döneminde işte annem olum tehlikesi atlattı 1 ay hastanede yaşadım. Orada çalıştım filan çok kötü zamanlardı hastaneye 84 kilo gittim 1 ayda 94 olmuştum kendimi yemeye vurmuştum. Allahtan atandiktan sonra geri indim 80 e. İşte bu is irade sabır ve devamlılık işi. Hadi ben indim 60 a bi bıraksam ben kendimi biliyorum hemen geri çıkarım 70 e. Bunu korumak çok onemli:KK16:
Geçmiş olsun..malesef hepimizin kilo alma sebebleri var bir şekilde:(

Back
X