Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menum
sabah 06.30: 2 yemek kaşığı yulaf ve 1 bardak yarım yağlı süt
Ara 09.00: 1 ayran
Ara 11.00: 1 mandalina
Ogle: 1 küçük ton balığı, bol roka, havuc, 1 tam buğday ekmeği ve ayran
Aksam: 1 starbucks yağsız ve şekersiz pumpkin Spice kahve ( yaklaşık 150 kalori bu) ve yine starbucks tam buğdaylı minik ekmek ( bu da 70 kalori)
Su: 1.5 lt
Bitki Cayi ( Yeşilcay, limon, tarcin): 2 buçuk lt
Spor: 45 dk yuruyus
afiyet olsun ...

Bu arada bol bol sıvı
tüketmek için tantitoni 100 de 50 indiriminden 94 liralık termosu 47 li
raya aldım paslanmaz çelik. Yanımda bitki çayımı rahatlıkla taşımak için. Bitki çayı içemeyen ve evde duramayan kızlara önerilir. İçerisine poset yesil cay, küçük küçük limonlar ve tarçın çubuk atıyorum. Yarın tartida 79 lari görürüm inşallah. Aslında bir ay öncesine kadar 78.2 idim bir türlü 77 lere inemeyince gıcık alıp bırakmıştım diyeti maşallah 3 haftada 82.5 la yeniden başlamak zorunda kaldım.
ay bende yarına 78 leri görürüm inşallah:rolleyes:

Nerde yasiyosun canim tavukmu besliyon
evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım var :KK48: ineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar

kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak T tatlitambak @keremcemim btlbetul btlbetul

sabah yumurtalı salata çay

ara sade tarçınlı türk kahvesi yarım ekşi elma 3 ceviz

öğlen 1.5 yumurta domates salatalık

ara yeşil çay yarım ekşi elma

akşam minicik bir karnıyarık 1 bardak ayran

su 2 bitti
yeşil çay
spor 40 dk yürüyüş:halay:

Bugünkü menum
sabah 06.30: 2 yemek kaşığı yulaf ve 1 bardak yarım yağlı süt
Ara 09.00: 1 ayran
Ara 11.00: 1 mandalina
Ogle: 1 küçük ton balığı, bol roka, havuc, 1 tam buğday ekmeği ve ayran
Aksam: 1 starbucks yağsız ve şekersiz pumpkin Spice kahve ( yaklaşık 150 kalori bu) ve yine starbucks tam buğdaylı minik ekmek ( bu da 70 kalori)
Su: 1.5 lt
Bitki Cayi ( Yeşilcay, limon, tarcin): 2 buçuk lt
Spor: 45 dk yuruyus
Menun guzelmis canim ama aksama yorum yapamiycam pek anlamam ben Starbucks tan bizim buralarda yok :KK70:kalorisine bakarsak fena degil
Benim basladigim kilodasin suan tam 4 ayda 69u gorduydum sen daha kisa zamanda gorursun inşallah:KK66:

Kızlar bomba bişey oldu. Benim normalde boynum kalın değildir ama bu bershka dan cocker kolye aldım. O kadar sıktı ki takmadım çok üzgünüm. Bakalım 75 e inince takabilecek miyim. :KK43::oops:
Moralini bozma kiz kolye kisadir :KK8:yada 50kiloluklara gore yapilmistr :-)

evet canım ist tanıştım eşimle ist oturuyordum normalde eşimin ailesi buralı balıkesirli yani bi geldik bayıldım buralara dönmedik bir daha bahçemde 30 a yakın tavuğumvar 2 tane ineğim 1 buzağım var :KK48: ineklerimin biri gebe kasımda doğurucak kızlar
Ne kadar guzel ya insan dogayi bulunca mermer yiginlarinin arasina donmek istemz tabi
Bizim buralarda oyle tavuk kayinvalidem besliyor koy yumurtasi yiyoruz
Inek beslemiyom ama inet sutum geliyo her hafta koy yogurdu tuketiyoruz mis misss

Ilk menum gelsin o zamn:kk77:
Sabah9
1 has.yumurta
Kk peynir
5zeytin
Domates

Ogle14
1kase yesilmercmk corb
1kase yogurt

Ara16
Turk kahvesi sekersz

Aksam19
3yk etli sote
2yk kozlenms biber sosu
Salata

Su2.5
Spor 30dk yuruyus birazdan bantta yuruycm 40dk kadar:KK49:
seninde güzel canım sanada afiyet olsun sen nerdeydin merve

Ayyy alintilarim gitti :(
sekerkiz67 sekerkiz67 canim listeye girmek icin paylasimlarini duzene koyman gerek. Bu hafta listeye alamayiz tabi. Insallah haftaya.
Bir de hamilelik sekeri cikmis sende sanirim. Iste ben de ondan korkuyorum olur mu olur, yaptirmak da gerek sanki. Bilmiyorum iste doktorum ne diyecek bakalim.

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR canim menun cok iyi ilk gunden guzel bir giris yaptin ;)

Bugunku menum
Sabah 2 haslanmis yumurta 1 kase 1 kasik yulaf kepekli yogurt 1 bardak yesil cay
Arada bol su
Ogle 3 kasik yarimyagli yogurt
Arada su
Aksam 1 kutu liht ton baligi 2 bardak zero
Birazdan su ve yesil cay icicem sonrada kiraz sapi cayi yapip icicem

Suana kadar 1.5 lt su olmus yatana kadr 2.5 lt olur
Spor olarak 45 dkika yuruyus ;)

Ayyy alintilarim gitti :KK43:
sekerkiz67 sekerkiz67 canim listeye girmek icin paylasimlarini duzene koyman gerek. Bu hafta listeye alamayiz tabi. Insallah haftaya.
Bir de hamilelik sekeri cikmis sende sanirim. Iste ben de ondan korkuyorum olur mu olur, yaptirmak da gerek sanki. Bilmiyorum iste doktorum ne diyecek bakalim.

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR canim menun cok iyi ilk gunden guzel bir giris yaptin :KK66:

Ben sadece seker testi degil hamilelikte yapilmasi gereken butun testlerin yapilma taraftariyim bisey cikmasa bile icim rahat eder bisy cikarsada one gore onlem alinir diyorum ben kizimda seker testi yaptirdim cok begenmistim tadini olsa gene icerdim bildigin limona ictim sanki aclokta tokluta cok dusuk cikmisti ozmanlardada 73 kilo flndim bence sende butun testlerini icinin rahat etmesinj istyosan yaptirmalisin canm

Ben sadece seker testi degil hamilelikte yapilmasi gereken butun testlerin yapilma taraftariyim bisey cikmasa bile icim rahat eder bisy cikarsada one gore onlem alinir diyorum ben kizimda seker testi yaptirdim cok begenmistim tadini olsa gene icerdim bildigin limona ictim sanki aclokta tokluta cok dusuk cikmisti ozmanlardada 73 kilo flndim bence sende butun testlerini icinin rahat etmesinj istyosan yaptirmalisin canm
Diger tüm testleri yaptıracagım ben de canım. Bundaki tek tereddütüm işte o kadar şekeri bir anda almak.
Bugun hemsire kuzenim de kafamı karıstırdı zaten. Açlık şekerim sınırdaymıs benim??? 80 civarı cıkar genelde ve referans degerler gordugum kadarıyla 70-100 arası falan. Nesi yüksek dedim, "80'i biz sınır kabul ediyoruz gebelerde, bence sen kesin yaptır seker yüklemesi, bakılsın" dedi. Ki bu açlık şekeri sonuclarımı bu zamana kadar pratisyen doktorundan kadın dogumcusuna, endokrin uzmanından dahiliyecisine kadar hepsi de gördü, hicbiri yüksek demedi. İyice allak bullak etti kafamı

Back
X