- 23 Ağustos 2012
- 14.606
- 38.607
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.741
Hepimiz irademize sahip çıkacaz, yemek yemeyi nelere değiştiğimizi gözden geçireceğiz. Örneğin ben o 95 kiloyken her ay yeni pantolon alıyordum bacak aralarım epriyordu. Ayakkabılarımı önüme eğilip bağlayamıyordum. Hayatımda ilk kez horlamaya, tıslamaya başlamıştım. Çok yorulup, aşırı terlıyordum. Her yerim korkunç bir şekilde çatlamıştı. Tatil fotograflarımda nişanlımın ablası gibi duruyordum çocuk yüzlü birisi olmama rağmen. Hatta fotoğraflardan kendimi kırpıyordum. İşte bu kadar acı bir durum fazla kilolu olmak. Hem sağlığını kaybedip hem de çevrenin aşırı baskısına maruz kalmak herşeyden öncesi kendini beğenmemek, giydiğin hiç birşeyin yakışmaması... Yaşlı başlı teyzelerin sana yok limonlu su iç kızım yok hareket et kızım diye akıl vermesi.Kayınvalide ve görümce baskısı... Çok sıkıntı....
canım; azimle, sabırla hallediceksin inşallah, hepsi de susup kalıcak.
yulaf ezmesini robottan geçirdim un gibi oldu geçen sabah süt yumurta ile krep yaptım süper oldu köfteyide yağlı kağıt arasında tost makinesinde yapıcam dağılmaz yaa...
dağılmaz canım, mümkün değil, yağsız bi şekilde döküm tavada da yapabilirsin, öle de güzel oluyo.