- 23 Ağustos 2012
- 14.606
- 38.607
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.881
Aşure mi yesem kuymak mı yesem diye düşünüyorum canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da iyiymiş :)))rakiplerde birbirini takip etmiyor zaten takılma :))))
Aşure mi yesem kuymak mı yesem diye düşünüyorum canım![]()
Inşallah canim senin isim yas kac canim
Peki yarisalim o zaman bu hafta CanmKızz benım olmadıgım bı watrsapp grubumuz mu var..valla yakarım sızı bensız orda dedıkodu yapıyosanız
Hanımmm hanımmm -elim belımde su an oyle hayal et- hangı cılgın benım ortımı kendıne orti yapacakmıs sasarımÇıkışa gelll kızaaammm - bir adet kafa kıran özge bu mesajında çemkırerek gözdagı vermeye calısıyo
![]()
![]()
Kız saka yapıyom bunlar benım meshur cumlelerımdır.. mısal kavga var cıkısa gel dedıgımde hep betusum gelır aklıma.. kız yok mu bdv de söyle ıyı bı kavga gıdıp dalakbtlbetul
![]()
![]()
Olabilirz rakıp canım da benım vucudum sapıttı bu ara belkı sen motıve olursun bana
Ortım de yazmıs sonrakı mesajlarda nılgunum benım en has ortımdır yerimm onu yaakapısalım senle bu hafta bakalım..etıketle benı menulerıne
he ya ortim dövüyolar benı burdaagzıma agzıma vuruyolar makalelerle
kızz gel ben hepınıze yeterım(Yogunluktan nefes almayı unuttu
![]()
)
Aynen ortim bı coşmuş gördüm seni.. nedir yani ben neyine yetemedimye tatilde kuymakları al 7kilo birden burda gel ortiden ortıye kos.... diyip rencıde mı edeyım senı ılla dökeyim mi butun kırlı camasırlarını ortaya kızzz
![]()
![]()
kuymakcı guzelı senı![]()
![]()
***5. Takım 487. Etap***
tatlitambak (75,8/74,7/1,1/%1,45)
inatettimolacak (71/70,4/0,6/%0,85)
Nanelibal (82,1/82,4/-0,3/%-0,37)
w e n d y (64,2/64,1/0,1/%0,16)
keremcemim (81/77,8/3,2/%3,95)
toz-pembe (69,7/69,4/0,3/%0,43)
azaydidem (65/73/-8/-%0,32) 449. etapta 2. takımda izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 65 kilosu 38 e bölündü
5. Takım Ortalama: %0,878
sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
Pdr93 (81,2/80/1,2/%1,48) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
KumraL_KrakeR (69.9/71.1/-1.2/%-1.71) 485. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 69,9
nilsub (80,2/79,4/0,8/%1,00)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
btlbetul (67,1/) sabit
morordek (60,5)
toplight (75/)sabit
azaydidem seni ekledim listeye
Evet yoğurt diyeti bolbol yoğurt varyoğurt diyeti mi hani şu bahsettiğinin adı.... bende mi yapsam acaba yaa....
Afiyet olsun yanına birde salata yaparsın az geldi gozume
Banada az geldi 2adet daha ekledimÖglen de yemediysen 3 köfte az degil mi canım?
Aşure mi yesem kuymak mı yesem diye düşünüyorum canım![]()
Kan grubunu şöyle sana diyetini söyleyimBanada az geldi 2adet daha ekledim
Yalniz ben bu hafta cok sıkı diyet yapmaliyim cuma listeye girmek istiyorum 1.5 kilo verebilmek icin ne yapmam lazm
tabiki kuymak
![]()
Sana nacizane tavsiyem aynı yiyeceği aynı gün iki kez yeme yeşil mercimek gibi birde hızlı kilo vermek istiyorsan karbonhidrat biraz azalt cnmÖhöm Öhöm menum gelsin o halde;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, bol maydanoz, biber
Ara: Mandalina, 100 gr yoğurt
Ogle: Yeşil mercimek salatasi, 2 kaşık ton balıklı makarna, ayran
Ara: 1 Activia
Aksam: 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı, ıspanak
Su: 1 lt Bitki Cayi: 3 lt Spor: Agirlik
Ben Merve 28 yasindayim canim 4yasinda bi oglum varBenim ismim didem 23 yasindayim canim :) senin ismn ne yasn kac ?
Oncelikle afiyet olsun canimÖhöm Öhöm menum gelsin o halde;
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, bol maydanoz, biber
Ara: Mandalina, 100 gr yoğurt
Ogle: Yeşil mercimek salatasi, 2 kaşık ton balıklı makarna, ayran
Ara: 1 Activia
Aksam: 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı, ıspanak
Su: 1 lt Bitki Cayi: 3 lt Spor: Agirlik
Arh + kan grubuyla ilgsi varmı kiz gercektenKan grubunu şöyle sana diyetini söyleyim![]()
Evet haklısın akşamki biraz tembellikten oldu kendime öğle için hazırladığım mercimeği değerlendirim dedim yalnız ben kendime inanamıyorum günlerdir ağzıma seker sokmadim. Normalde 1 bardak su içmem bardak bardak içiyorum. Sürekli yemek hazırlamakla uğraşmak bana çok zor geliyor.Sana nacizane tavsiyem aynı yiyeceği aynı gün iki kez yeme yeşil mercimek gibi birde hızlı kilo vermek istiyorsan karbonhidrat biraz azalt cnm
Sen evlimiydin canim cocuk varmiEvet haklısın akşamki biraz tembellikten oldu kendime öğle için hazırladığım mercimeği değerlendirim dedim yalnız ben kendime inanamıyorum günlerdir ağzıma seker sokmadim. Normalde 1 bardak su içmem bardak bardak içiyorum. Sürekli yemek hazırlamakla uğraşmak bana çok zor geliyor.![]()
Menun guzel olmus canim o salatalar bile hizaya girmis bakiyomdaEki Görüntüle 1897779
sabah öğle ve akşam bu şekilde
1. ara sade türk kahvesi 2 ceviz 3 yk aşure
2. ara 1 bardak ayran
su 3 lt
3 kupa yeşil çay
spoe 40 dk yürüyüş
Tatlitambak ne iyi geliyorsa SanAda iyi gelir bence var fazla domates ve kırmızı et yeme balık ve tavuğa ağırlık ver bakalım nolucakArh + kan grubuyla ilgsi varmı kiz gercekten![]()