Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş geldin canım devam edebilirsin elbette :KK19: kendinden bahset bakalım
Hosbuldum caniiim adim betul 24 yasindaym bir oglum var dogumdan snra kalan kilolarla basim dertte 80 kiloyla 9. Takima basladim 74.6 kiloyla izne ayrilmistim suan tkrr 74.6 kiloyum bazi sebeplerden dolayi takimdan cikmak istedm az cok biliyosunuzdur. Oyle istee yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum:KK24:

Ooo cok iyi canim bu gidisle haftaya listeye girebilirsin :)

Canim buyuk ihtimal antibiyotiklerdendir, sıkma canını

Icini fesatlikla sisirdiginden gitmiyo bence senin kilolar :p

Iste ben her girdigimde oyle oluyor ben napayim :KK70:

Hosgeldin canim, tabi ki devam edebilirsin kendinden bahset bakalim ben de bilgisayara gecince kontrol ederim bilgilerini :) sanirim izindesin su anda degil mi?
Ewet canim izndeyim kendimden bahsettim smdikkHoppa

Hosbuldum caniiim adim betul 24 yasindaym bir oglum var dogumdan snra kalan kilolarla basim dertte 80 kiloyla 9. Takima basladim 74.6 kiloyla izne ayrilmistim suan tkrr 74.6 kiloyum bazi sebeplerden dolayi takimdan cikmak istedm az cok biliyosunuzdur. Oyle istee yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum:KK24:
Hoşgeldin takımımıza

hoş geldin tekrar bende nilgün kaptan yardımcısıyım 84 kilo ile başladım 74 kilo ile anamın yanına samsuna gittim sonra feci bir şekilde 82 kilo döndüm şimdi 79 kiloya indim 2 çocuk annesiyim 32 yaşındayım

Kizlar yogurdu da mayaladim asureyi de yaptim. Asure guzel oldu valla kendimden bu performansi beklemiyordum :) artik yogurt nasil oldu bilmiyorum kismet, onu da yarin tadarim :)
Ellerine saglik yogurdu pek merak ettm ama acip baktinmi tas gibimi :KK70:
ay ördekim pazardan dönüşte görümceme uğradım yemek yiceklermiş karnıyarıklar pilav birde keşkeş yapmış :kk77:ama vallahi billahi midem ağrıyo dedim kendi kendime bu hafta kaçamağı dün aşura ile yaptım dedim sadece çay içtim :kahve:sonra eve gelince bi mutlu mutlu oldum :halay::halay::halay::halay::halay::halay:
Ya en buyuk marifet bu zaten geri cevirebilmek
Ben ne zaman disari ciksam mutlaka kacamak yapiyorum o yuzden bu hafta evdeyim:KK70:

hoş geldin tekrar bende nilgün kaptan yardımcısıyım 84 kilo ile başladım 74 kilo ile anamın yanına samsuna gittim sonra feci bir şekilde 82 kilo döndüm şimdi 79 kiloya indim 2 çocuk annesiyim 32 yaşındayım
Anam ne yedin o kadar kiz :KK48: tamam tamam kapattim konuyu:KK70:

Back
X