- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #211.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sorma bana da bi umut geldi vallahihahah daha dur neler öğrenicen daha yeni başlıyosun![]()
Aferin organigim bozma bu iradeniay ördekim pazardan dönüşte görümceme uğradım yemek yiceklermiş karnıyarıklar pilav birde keşkeş yapmışama vallahi billahi midem ağrıyo dedim kendi kendime bu hafta kaçamağı dün aşura ile yaptım dedim sadece çay içtim
sonra eve gelince bi mutlu mutlu oldum
![]()
Daha anca mayalaniyor, 4:30 gibi bi kontrol edeceğimEllerine saglik yogurdu pek merak ettm ama acip baktinmi tas gibimi![]()
Afiyet olsun burda kuymak bilen yok ki
Seni mi kiracagim bi dahakine elimizi korkak alıştırma yalım 5-6 veriyimm benaaaaa ne kaa ayıp bir dahakine 4 ver![]()
ay çatladım şuan kıskançlıktanSeni mi kiracagim bi dahakine elimizi korkak alıştırma yalım 5-6 veriyimm ben![]()
hoş geldin canım :)
Afiyet olsun burda kuymak bilen yok ki
Yok ya catlam a bu hafta 1-1.5 versem yeteray çatladım şuan kıskançlıktan![]()
Dur sen ona hem özel peynir lazım hem tereyağ hepsiyle güzel olmaz kiÇok hoş buldum efenim
Ben biliyorum, çok da seviyorum hem basit hem de çok lezzetli![]()
aaaa tabi azmışYok ya catlam a bu hafta 1-1.5 versem yeter
Kuymagin içinde ne vardıay çatladım şuan kıskançlıktan![]()
mısır unu eriyen peynir tereyağıKuymagin içinde ne vardı![]()
Ama peyniri özel oluyor değilmi bolulularinda top top peyniri var eriyen ama hani tereyağ kilo aldırmıyor su Karatay öyle diyorya içinde en çok tereyağ vardır herhaldemısır unu eriyen peynir tereyağı![]()
çok var çok birde ekmek batırıp yiyiyorsunAma peyniri özel oluyor değilmi bolulularinda top top peyniri var eriyen ama hani tereyağ kilo aldırmıyor su Karatay öyle diyorya içinde en çok tereyağ vardır herhalde
Walla sanki şimdi bile ağzın sulandı sankiçok var çok birde ekmek batırıp yiyiyorsun![]()
Offf agzim sulandi yaaçok var çok birde ekmek batırıp yiyiyorsun![]()
Bugün size akşam yemeği yok yeterince kuymak hayal ettiniz karniniz doymusturOfff agzim sulandi yaa![]()
Hosgeldin canimÇok hoş buldum efenim
Ben biliyorum, çok da seviyorum hem basit hem de çok lezzetli![]()
Ben demin yedim aksam yemegimi canim ackirsam 7 kadr yogurt yicem acikmazsam hic bsey yemicem sabaha kadr su ve bitki cayina devmBugün size akşam yemeği yok yeterince kuymak hayal ettiniz karniniz doymustur
yok ya bugun bişey yemedim yemedende duruluyomuşWalla sanki şimdi bile ağzın sulandı sanki![]()