- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #211.321
bencede bir öğün kendine ödül ver öğlen menüsü olarak akşamı hafif kapatırsınAman diyete başlayalı 2 ay bitecek, hala ne bi kaçamak ne bi ödül yaptım, böyle ömür geçer mi kızlar ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede bir öğün kendine ödül ver öğlen menüsü olarak akşamı hafif kapatırsınAman diyete başlayalı 2 ay bitecek, hala ne bi kaçamak ne bi ödül yaptım, böyle ömür geçer mi kızlar ya![]()
Bendede bu aksam kv vardi yeter artk zayiflama kzim boyle iyisin diyocok zayif oluncada kariya benzemesmisim kariya benzemek isteyen kim anacim ben manken gibi olmak istiyom
![]()
Aman diyete başlayalı 2 ay bitecek, hala ne bi kaçamak ne bi ödül yaptım, böyle ömür geçer mi kızlar ya![]()
hahahah ay çok güldümBenim de annem habire yüzün kaşık kadar kaldı, iyisin zaten diyip beni sinir ediyo, o kadar kilo verdim kv bi gün kilo verdin vs demedi, sallamıyorlar sanırım beni![]()
Kalkmana gerek yok yatman yeterli
![]()
ay benimkiler uyudu bile canım dün akşam aldım sıpaları 9 da bi yattık sabah 6 ya kadar deliksiz uyumuşumÇocuklarım uyusa da ben de uyusam yaaa...
Yok ben baska seylerde yaparim braz daha uzanim yoruldm bgn dnleniyrum 10 gbi spor yapicam insallah![]()
Bende bugun basladim canim ne kadar zayiflasamda gobegim dumduz olmuyor hep bi dili disari cikik goruntsu var iyyyAyy benide heveslendirdin bende simdi kalkim yapim bari![]()
ay benimkiler uyudu bile canım dün akşam aldım sıpaları 9 da bi yattık sabah 6 ya kadar deliksiz uyumuşum
Menune yorum yaptimmiki hatirlayamadm canim ama guzel hafif olmus menun spor su yazmamsnEtiketledim canım. Senin için yeniden yazayım
1 bardak kefir içine 1 salatalık - çörek otu - chai
1 haşlanmış yumurta
öğle
1 catal peynir
1 tarçınlı elma
akşam
1 kabak -1 sogan -sarımsak -maydanoz ile yapılmış yemek
@w e n d y
Gecmez vallahi canim yap bi gozleme ye yarina:)
benim diyetim hic bir zaman 1 hafta istikrarli gitmedi. Hep daldim bisylere
Guclendirmeye ne zman geciyosun canim ozman odul yemklern olcak nisastali ogunlern olucak yersn gnul rhtligiyla canm :) sen dukana ka kiloyla baslamistn canm
hahahah ay çok güldüm![]()
Ben gec saatte spor yapmayi seviyrum canm oda üsengecligm tutmazsa10 da spor mu yapılır kiz. Ben 5 e kadar yaptım yaptım sonra yatağa girmeyi dört gözle beklerim
Bende bugun basladim canim ne kadar zayiflasamda gobegim dumduz olmuyor hep bi dili disari cikik goruntsu var iyyysezeryandan kaynakli sanirim onu duzeltmk icin basladim bugun bakalim kac gun dayanabilcem
![]()
Bende gunde 3 kez cikanlardanim gecede 1 kere cikiyom bazen ay insan uykusunun ortasında uyanip buyuk wcye cikarmi yaBugün gözlerden sonra 3 kere gittim ya herkesin bünye ayni degilki
Ayaga kalkmaya usendimO Ohhh yatarken yapmış hatun sporunu. Açık hopla zıpla yapsaydin ya
Kız ben 17 kg verdim benimki de demiyoBenim de annem habire yüzün kaşık kadar kaldı, iyisin zaten diyip beni sinir ediyo, o kadar kilo verdim kv bi gün kilo verdin vs demedi, sallamıyorlar sanırım beni![]()
Menune yorum yaptimmiki hatirlayamadm canim ama guzel hafif olmus menun spor su yazmamsn
Kalkmana gerek yok yatman yeterli
![]()
Ay gözleme istemiyo ki canım benim, sanırım bi elma yicem ama, ekşi-yeşil elma, hatta tartıda değişiklik olmazsa hergün yemeye devam edicem, bağırsaklar çalışmayınca metabolizma da duruyo gibi geliyo bana.
Canım 70,6 ile başladım, şimdi 63,8im. Yaklaşık 7 kilo verdim işte. Daha bi 57 falan olmam lazım güçlendirmeye geçmek için, yani bi 6 kilo daha
Ne gülüon kız, acıklı bi durum var ortada![]()