• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben piere dukanın kıtabında hindi dilimlerine izin var şeklinde okumuştum sanki. Ya açıkçası eve alınan yogurdun haricinde ekstra masraf yapmak istemiyorum. Zaten o yagı azaltılan yogurt ve sütlerin de sağlıklı olmadığını okumuştum.
Salam değilde jambona izin var ben yemiyorum ama @wendy e soralim yiyormusun salam yoğurt az yağlı alman yeterli ℅1.5 oluyo yağ oranı genelde

hahah, dünden beri ne yorumlar okuyom bende yaa, gül gül öldüm, suç ve ceza rapçi cezanın işlediği suçları anlatıyo demiş biri :KK70:

bilmiyorum-okumadım demek çok mu zor sanki? gerçi bizim genel sıkıntımız, cem yılmaz da diyodu ya, türklerde bilmiyorum yok! illa bi yorum var :KK48:
Dostoyeveski de mezarından kalkıp ra ol ci cezanın hayatını yazmaya geldi bir zamanlar pek severdim kendisini nerdeyse bütün kitaplarını okudum :-)

20161018_112538.webp

Kim demiş dukancılar aç kalıyo diye :kk77::rapci::sopa:

ay ne bilim, haftada 4-5 kilo veriolar anacım, 2 hafta aç kalsam ölmem ama istediğim kiloya inerim sanki :KK48::KK48:
şaka bi yana ben yağdan verdiğimi biliyorum, kas'ım lazım bana, güçlü vereyim daha iyi.

oo müthiş kaffaltı, ekmek ne ekmeği? kepek mi, tam buğday mı, ne ki?
Ayda 4kilo benim idealimmis diyetisyenm ole dediydi canm
Tam bugdayi kizarttim canm

aynen canım partonun hanımı geldi bana afra tafra yapıyor şimdi de ben naptım sanki bişey bile demedim bizim tafra yapmamız gerekirken o yapıyor zor tutuyorum kendimi hayırdır bi problem mi var dicem
Deme bence zaten ayrilcan kotu olan sen olursn sonra sabretcen napcann

yap bebem yap vücudun direncini kaybetsin ne güzel havalarda soğudu kurtulama gripten pek eylenceli olur... uzun süre yapta saçlarında dökülsün mertebene erersin :)))

öyle verilen kilodan hayır gelmez... ilk aman be bu günde yapmayıvereyim dediğinden sonra kayış atar o iş....

bak ben deli spor yapıyorum gene veremiyorum ama biliyorum bir süre sonra gidecek.....
Betul katiliyom sana :işsiz:

hahah, dünden beri ne yorumlar okuyom bende yaa, gül gül öldüm, suç ve ceza rapçi cezanın işlediği suçları anlatıyo demiş biri :KK70:

bilmiyorum-okumadım demek çok mu zor sanki? gerçi bizim genel sıkıntımız, cem yılmaz da diyodu ya, türklerde bilmiyorum yok! illa bi yorum var :KK48:

yaaa bi de diyo ki ben onu okudum altının çizileceği bir yer bulamadım bu nasıl bir yalandır nasıl söyler bunu koskoca insan bundan sonra kim ciddiye alır bu kadını gitsin atsın kendini bi yerden rezil yaa....

Gunaydınlaar
günaydın millett

dünkü menümü yazayım hemen

sabah yulaf kepekli yoğurt birkaç çatal light beyaz beynir şekersiz sütsüz kahve

öğlen 1 porsiyon tavuk şiş ve yoğurt

ara şekersiz türk kahvesi
2 fincan yeşilçay
akşam 3 dilim dana macar salam

sabah işe gelirken 35-40 dk yürüdüm
sabah 100 akşam 100 =200 ip atlama
40 sumo squat
Kız o akşam ne öyle salamla akşam yemegi mi yenir :)
morordek morordek e diyodun ya sende az sherlock değilmişsin :KK70::KK70:
Aaaa o ve inatettimolacak inatettimolacak az mı ajanlık yaptılar, korkmak lazım onlardan :p
günaydınlarrr
btlbetul btlbetul canım nasıl yapıyon pırasalı yumurtayı tatlım
morordek morordek canım geçmişleri maalesef okuyamadım çok fazlaydı ne yaptın yoğurdu yaptın mı?
Kaptanım ilk denemem başarısızlıktan dönen bi yogurt oldu. Başta sıcaklık yetmedi, sonra fırını ısıtıp biraz icinde bekleyince tuttu.
Dun aksam yenisini mayaladım ve cuk tuttu vallahi bu sefer, sabah dolapta baktım taş gibiydi. Kaptım ben bu işi sanırım :cool:
Antalyada tişört giyiyoruz biz halaaa :halay:
Yaaaaa gözünü sevdigimin güneyi ve Egesi, donuyoruz ya burda :(
birinciler sırlarını paylaşıyor topiğini okudunuz mu? Berilcee hiiç bişi yememiş bu hafta nerdeyse, ölçümlerini yapan spor hocası da bu hafta kas ve su kaybetmişsin demiş, mefkurem de yemiyo hiç bişi, arada keremcemim de nerdeyse hiç bişi yemiyo :KK43:

anam öle mi yapsam acaba :KK43:
Canım bence öyle yapma, evet hızlı kaybedersin ama sonrasında da aynen geri alırsın. Önemli olan saglıklı kilo vermek ;)

Ya ben de bunu arıyodum sabah oda arkadasım bahsetti, dün de sosyal medyada baya geyigi dönmüs ama olayı anlamamıstım. Dur izleyeyim bari :)

Back
X