• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...:KK43:

çok güzel özetlemişsin :eğlence: ne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum:KK43:
Et tavuk ve balığa yakışıyormuş. Ben sadece balığa denedim.Güzeldi.

ay geçmiş olsun kız çok üzüldüm ya ...:KK43:

çok güzel özetlemişsin :eğlence: ne dicem canım sormuşsun köri başka bişey zerdaçal ayrı canım aynı değiller ben köriiyi pek sevmiyorum:KK43:
Koride de en çok zerdeçal var canım baharat karışımı zencefil kakule acibiber hindiba kimyon gibi baharatlar var bayagda faydaliymis

Son düzenleme:
Seni de yazacaktım ama oğlum ortalığı ablasının kalem traş pisliğı dolu kutuyu halıya bosaltmasi ile aniden kalktım canım.

inatettimolacak inatettimolacak
sevgili @ Pdr93 ise düğünü için incecik olma yolunda kararlılıkla ilerliyor. Eminim ki Kuğu gibi bir gelin olacak.
Cix olmamış etiket olmamis

Gece gece ev temizletti bana bu çocuklar. Şimdi ise uyku vakti. Insaallah uyularak hemencik...
Ayşe senin oğlan hala geç mi yatıyor. Patladimi
Disi

Gece gece ev temizletti bana bu çocuklar. Şimdi ise uyku vakti. Insaallah uyularak hemencik...
Ayşe senin oğlan hala geç mi yatıyor. Patladimi
Disi
Çıktı bile geç yatiyo ama yakında normale döner çoğu gitti azı kaldı erken yaştan bende acikmam dimi :-)

Kızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştüm :KK43: dizimi burktum şişti çok kötü :KK43:
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum :cry::cry:
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı :110:
Geçmiş olsun nazara mi geldin yoksa tez zamanda geçer ins

Onemli birsey yok canım. medusa38 medusa38 ve @toz-pembe sifa orucuna başladılar bugün.

Ben deniz hala ayni 2 -3 gün dibine kadar yiyorum sonra ki günler dikkat etmekle geçiyor. Bildiğin ben yani.

@morordek in bebesinin cinsiyet heyecanı sardı hepimizi heyecanla bekliyoruz.
Bu arada takımı her geçen gün dukancı lar istila etmeye devam ediyor.
nilsub nilsub tan ise çok güzel menüler geliyor bu ara hatunun maşallah i var.

@Nanelibal da izne ayrılacak haftaya kortizon tedavisi alacakmis geçmiş olsun bu arada canım.
@w e n d y ise kendini hala ifsa etmesi. Karakteristik isminin pesindeyiz.

@toplight kaptanım iz tam olarak iyilesemese de iyi durumda.

Ben de oturdum tam sana yazacaktım. Deney tüpleri ile patladın mi noldu kiz diye ama kötü bir olay yasamişsin geçmiş olsun.
inatettimolacak inatettimolacak
Ay agzina saglik tambagim teşekkür ederimm :KK15:

Beni özetlememiş. Kustum:63::lülülü: T tatlitambak
Kiz o yazmadiysa sen soyle ayran ictik ayri mi düştük ;) gelinligini kafandaki gibi bulabildin mi icine sinerek oluyodur ins tum dugun hazirliklarin :KK68:

Geçmiş olsun nazara mi geldin yoksa tez zamanda geçer ins
Ay sorma aysem ya,2haftadir sırrın ne diye köşeye sıkıştıran soruyo.. kosturmaktan ihmal ettim bi süredir dualarimi da dustu tum koruyucu enerjim :(

Kumralim citir pitir krakerim burda hasta oldum insan nerde bu kiz demez mi hi yokum kac gundur :KK12:
Gördüm 2kiloya dogru kosuyomussun masallah benden bisey bekleme fenalardayim bu hafta.hatta kazaninca istedigini yaptirabilirsin bana KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR :110:
Ortilerin ortisi sen napiyonn ne diyo tarti kardiss bak sensiz 1gr bile vermiyom dusun ne kadar seviyom seni nilsub nilsub :KK200::KK15:

Kumralim citir pitir krakerim burda hasta oldum insan nerde bu kiz demez mi hi yokum kac gundur :KK12:
Gördüm 2kiloya dogru kosuyomussun masallah benden bisey bekleme fenalardayim bu hafta.hatta kazaninca istedigini yaptirabilirsin bana KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR :110:
Ortilerin ortisi sen napiyonn ne diyo tarti kardiss bak sensiz 1gr bile vermiyom dusun ne kadar seviyom seni nilsub nilsub :KK200::KK15:
Hahaha orti dediğin böyle olur tartı 78 diyo bakalım cumaya kaç olcak;)

Off yaa bi dukan kek yapim dedm igrenc oldu tadi cok ktuydu attim allahtan az yaptim 3 tane muffin kalibina ckicak kadr tarfte 1 kasik tatlandirici yaziyodu ben 1.5 koydum ama genede tatsizdi :( valla bem demim elmada yedm mandalinada bgun bozdm bildiginiz dukani :silah:

Hado bgun bozdum dyeti yarin cok dkkat edicem kabizlik sorunuda cozulurse cumaya eksi ckarsam dukana devm edicem ama eger eksi ckmaz hala kabzlik devm ederse ben dukani biramkcam bana yaramadi dcem napim :KK42:

Hado bgun bozdum dyeti yarin cok dkkat edicem kabizlik sorunuda cozulurse cumaya eksi ckarsam dukana devm edicem ama eger eksi ckmaz hala kabzlik devm ederse ben dukani biramkcam bana yaramadi dcem napim :KK42:
Valla canım kabızlık çok fena bişey... İnşallah kurtulursun..

Nerdesin be kızım bende seni etiketlicektm inanki
Gecmisler olsun benim rakibime noldu :anne:
Saglik herseyden önemli be guzelm sen iyi olda sonra yine yarisiriz :KK19:

Kızlar selamlar,ben bildiğiniz gibi yoğunluktan ölüyorum ama gercekten ölüyorum.. 2gün önce dalgınlığıma denk geldi ayağımı boşa atmışım merdivenlerden düştüm :KK43: dizimi burktum şişti çok kötü :KK43:
gelemedim o yüzden kaç gündür,zaten yoğundu işlerim bi de ben yavaşladım üstüne..kiloyu hiç sormayın regli de geldi dayandı 1000kiloyum şu anda..şu köşede böğüre böğüre ağlamak istiyorum :cry::cry:
Mesajlarda çok birikmiş,okuyamadım hepsini.önemli bişey olduysa yazıverirsiniz bana iki satır olar mı :110:
Nasil dustun canim biseyin varmi biyerin incildimi :110:
Benim bildiğim sifa orucu ve dukan konulari var

Tambak hacamat olcakms

Nilsub vendynin ismini ogrenemedgnden stres olmus

Didem dukan yuzunden kabizlik cekiyor

Simemde dukanci oldu basimiza

Keremcemim genclik yillarina donmek istiyor

Nanelibalda rahatsz sanirm bacaklarndandi izne
ayrilmak istiyor fakat 1 haftasi daha var

Morordek bebisinin cinsiyetini ogrenmeyi merakla bekliyor yogurduda tutmus gibi olmus

Toplight kaptanimzda biraz grip olmus

Sanirim bu kadar En Büyük TÜRKİYE

Back
X