• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay amma dalga geçmişsiniz benle ayıpppppp:olamaz::olamaz::olamaz:
görümcem aşure yapıyomuş burda aşureler kazanlarda yapılıyo gidipte kendimi kazanın içine atıp boğulayım bari sorana aşureden boğuldu diyin:işsiz::silah::silah::silah::silah:

Üzülme canım ve sakin aceleci davranma beslenme şeklin çok güzel al ver yapıldığı için vücut zorlayacak seni. Ama pes etme. Bende aynı senin gibiyim çok veremiyorum ki

***5. Takım 488. Etap***

tatlitambak (74,7/)sabit
inatettimolacak (70,4/)
Nanelibal (82,1/0,3/%0,37)
w e n d y (64,1/63,4/0,7/%1,09)
keremcemim (77,8/)
toz-pembe (69,4/68,5/0,9/%1,30)
azaydidem (73/)
KumraL_KrakeR (69.9/68,8/1,1/%0,52) 485. etapta 9. takımdan izne ayrılan üye, yüzdesi 3 e bölündü

5. Takım Ortalama: %

sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65

Pdr93 (80/78,5/1,5/%1,87) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
nilsub (80,2/79,4/0,8/%1,00)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
btlbetul (67,1/) sabit
morordek (60,5)
toplight (75/)sabit
bsram_ 68/66,3 başlangıç tarihi: başlangıç kg su hedef kilosu
Kaptanım benim kilo geçen hafta 60.6 olacaktı.

Kızlar bu arada biz bugun ögleden sonra yola cıkıyoruz, hafta sonu kv'de olacagız.
Pazartesi-çarşamba arası da Çanakkale'de konferansa gidiyorum. Yani 5 gün kadar yokum. Arada girmeye çalışırım ama buyuk ihtimal cenenize yetisemem :) Şimdiden haber vereyim dedim
İyi yolculuklarr

hahah kızım dağ başında oturuyorum ben buraya kargo bile gelmiyo...:KK70:
şimdi merkez var burda 10 km kadar oraya sık sık gidiyorum ama her market var migros yok migros için balıkesir merkez gitmek lazım oda 45 50 km kadar bacım 1 saat yol gitmeye üşeniyorum :KK59:
Anammm organik hayat yaşıyor yani. O zaman haklisiniz habire eti nerden bulacan

Kızlar merhaba ben uzun zaman once 5.takımdaydım izne ayrılmıştım donmek ıstıyorumm pazartesıden berı 9.takımdaydım ama benım kaptanım buradaymış ben aktıf oldugunu bilmiyordum o yuzden bıldırdım 9. Takıma ve yuvaya dondum kabul edersenizz
servey im azim kraliçem hoşgeldin tatlım kızlar bu servey var ya tam bir azim kraliçesi biz 3 arkadaş whatsup tan bizi zayıflatmaya çalıştı o hamile kaldı bebe doğurdu biz hala zayıflayamadık o şimdi bizi geçeceğini düşünüyor ama yanılıyor sana inat ben de zayıflayacam tatlım

Back
X