Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nilsub nilsub teşekkür ederim ama gelinlik alma tarihinde istediğim kiloda olamayacağım malesef 20 aralıkta 60 ti hedefim ama şu anki ilerlemeye göre ancak 63 64 olabiliyorum ama düğün 19 ocakta yani gelinlik provasında habire daraltacaklar inşallah bir de regl olmama rağmen şaşırdım eksilmeme genelde siserim ben.:KK9::KK73:

Benimde yılbaşına 68 olmam lazım kesinnn....
Kaçsın güzelim şuan olursun bence senin menülerin çok başarılı ama metabolizmanı şaşırtman lazım. Sanırım alışmış bünyen yediklerine yakmıyor bu sebeple. Mesela ben haftanın 1 günü kendime izin veriyorum. Mesela normalde sıfır şeker tüketmeme rağmen 2 kare bitter yedim. Çilekli yoğurt yedim. Şaşırtmak gerekiyor metabolizmayı.

Kaçsın güzelim şuan olursun bence senin menülerin çok başarılı ama metabolizmanı şaşırtman lazım. Sanırım alışmış bünyen yediklerine yakmıyor bu sebeple. Mesela ben haftanın 1 günü kendime izin veriyorum. Mesela normalde sıfır şeker tüketmeme rağmen 2 kare bitter yedim. Çilekli yoğurt yedim. Şaşırtmak gerekiyor metabolizmayı.
Aman sen zayıf gelin olda daraltırlar gelinliği...;)
Canım 77.6 bu sabah bana aç kalmak yarıyor canım çok denedim kendimi...

günaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500 :KK14:

menümü de yazayım

cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay

öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon :KK43:

akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran

pazar günü

sabah çeyrek karışık tost

öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı :KK43:

saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata

Evet evet soldaki komple benim :olamaz:

Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra

@morordek @toplight nilsub nilsub @ebrusonmez @KumraL_KrakeR btlbetul btlbetul @tatlitambak @keremcemim @w e n d y Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee toz-pembe toz-pembe @servey @azaydidem @fyzanur

Eki Görüntüle 1904987
Canım yaa süper bi ark varr harikasın :KK9:göbüş gitmiş komple basenlerde biraz var onuda verirsin sen tebrik ederim :KK19:

Bu yulaf kepegi ne kadar susatıyor böyle. Daha okula varana kadar 1 lt termosumu bitireceğim neredeyse
günaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500 :KK14:

menümü de yazayım

cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay

öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon :KK43:

akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran

pazar günü

sabah çeyrek karışık tost

öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı :KK43:

saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
Afiyet olsun fatmacım. Biraz kaçamak yapmazsan diyet zehir oluyor ben hafta sonu yarım dürüm kebap yememe rağmen -500 deyim arada kaçamak insanı rahatlatır. Sen hafta içi dikkat et yeter.

Bu yulaf kepegi ne kadar susatıyor böyle. Daha okula varana kadar 1 lt termosumu bitireceğim neredeyse

Afiyet olsun fatmacım. Biraz kaçamak yapmazsan diyet zehir oluyor ben hafta sonu yarım dürüm kebap yememe rağmen -500 deyim arada kaçamak insanı rahatlatır. Sen hafta içi dikkat et yeter.
evet motivasyon şart... aslında yediğim tatlılara çok üzülmedim ama cumartesi akşam yemeği yediğim için pişmanım :KK43: sinemadan çıkıp koşa koşa eve gittik hazırladık oturduk diyene kadar saat 8 oldu o saatte yemek yememem gerekirdi en büyük kuralımı çiğnedim :KK14:

Back
X