- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.021
Mirabaaa haftasonu kilo bildirimi cuma 77.3 pazartesi 76.8

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım...Mirabaaa haftasonu kilo bildirimi cuma 77.3 pazartesi 76.8![]()
Sağol bebeğim kendi hazırladığım zayıflama cetvelinin gerisindeyim ama olsun devamTebrikler canım...
Çok iyisin bence devammmmmmm.....Sağol bebeğim kendi hazırladığım zayıflama cetvelinin gerisindeyim ama olsun devam![]()
Kaçsın güzelim şuan olursun bence senin menülerin çok başarılı ama metabolizmanı şaşırtman lazım. Sanırım alışmış bünyen yediklerine yakmıyor bu sebeple. Mesela ben haftanın 1 günü kendime izin veriyorum. Mesela normalde sıfır şeker tüketmeme rağmen 2 kare bitter yedim. Çilekli yoğurt yedim. Şaşırtmak gerekiyor metabolizmayı.Benimde yılbaşına 68 olmam lazım kesinnn....
Aman sen zayıf gelin olda daraltırlar gelinliği...Kaçsın güzelim şuan olursun bence senin menülerin çok başarılı ama metabolizmanı şaşırtman lazım. Sanırım alışmış bünyen yediklerine yakmıyor bu sebeple. Mesela ben haftanın 1 günü kendime izin veriyorum. Mesela normalde sıfır şeker tüketmeme rağmen 2 kare bitter yedim. Çilekli yoğurt yedim. Şaşırtmak gerekiyor metabolizmayı.
Hadi ya bende aç kaldıgımda gram zayiflayamiyorum. Uff bir an evvel 70 ve altını gormek istiyorum ya.Aman sen zayıf gelin olda daraltırlar gelinliği...
Canım 77.6 bu sabah bana aç kalmak yarıyor canım çok denedim kendimi...
Ay birde bana sor 69'a bile razıyıım...Hadi ya bende aç kaldıgımda gram zayiflayamiyorum. Uff bir an evvel 70 ve altını gormek istiyorum ya.![]()
Ay sorma 78'i zor kırdım...ama olsunGunaydin hatunlar,Pumpkinspicelattee ve orticim
nilsub hizli bi giris yapmissiniz haftaya tebrikler datluslar
![]()
Teşekkürler bibigim ucundan da olsa 76 gördüğüm için mutluyum. Biz Ayşe gibi 2 şer 3 er inemiyoruz 70 li kiloları. Maşallah cok guzel kilo veriyor o. Bizimki tekliye tekliye ilerliyor.Gunaydin hatunlar,Pumpkinspicelattee ve orticim
nilsub hizli bi giris yapmissiniz haftaya tebrikler datluslar
![]()
Canım yaa süper bi ark varr harikasınEvet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
@morordek @toplightnilsub @ebrusonmez @KumraL_KrakeR
btlbetul @tatlitambak @keremcemim @w e n d y
Pumpkinspicelattee
toz-pembe @servey @azaydidem @fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
Afiyet olsun fatmacım. Biraz kaçamak yapmazsan diyet zehir oluyor ben hafta sonu yarım dürüm kebap yememe rağmen -500 deyim arada kaçamak insanı rahatlatır. Sen hafta içi dikkat et yeter.günaydın kızlarr..
haftasonu tatildi 2 gün .. abarttım biraz sabah tarrıldım artıdayım +500 68,500
menümü de yazayım
cumartesi
sabah yarım kepekli poğaça domates 1 haşlanmış yumurta peynir çay
öğlen sinemaya gittik kayınvalidemle tirileçe yedim 1 porsiyon
akşam 2 kase terbiyeli tavuk çorbası 3-4 tane kayınpederimin yaptığı çiğköfteden yedim 1 bardak ayran
pazar günü
sabah çeyrek karışık tost
öğle 1 kase puding içinde muz ve çikolata parçaları vardı
saat 4 -5 gibi fırında balık , tavada karides , avakado ezmesi salata
evet motivasyon şart... aslında yediğim tatlılara çok üzülmedim ama cumartesi akşam yemeği yediğim için pişmanımBu yulaf kepegi ne kadar susatıyor böyle. Daha okula varana kadar 1 lt termosumu bitireceğim neredeyse
Afiyet olsun fatmacım. Biraz kaçamak yapmazsan diyet zehir oluyor ben hafta sonu yarım dürüm kebap yememe rağmen -500 deyim arada kaçamak insanı rahatlatır. Sen hafta içi dikkat et yeter.