- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.341
Ayyy cok merak ettımmm tadınıKahve seven ınsanlarla ılla kı anlasırımmmmyarın mutlaka deneyecegımm ben sade ıcerım ztn ama farklı tatlara acıgım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cok merak ettımmm tadınıKahve seven ınsanlarla ılla kı anlasırımmmmyarın mutlaka deneyecegımm ben sade ıcerım ztn ama farklı tatlara acıgım
Bu saatte yaptırcaksınız banaa aksam içmiştım yapmak ıstemıyorum sımdııbende pişirirken koyuyorum çok güzel oluyor![]()
Biz goremedık yaaaaaKız tambağım çıtır olmuşsun sen de T tatlitambaksporun etkisi maşallah sıkılaşarak zayıflıyoruz taşş gibi olucaz hedefleri yakalayınca
![]()
Nilgün de yazmış ondan tosuncuk oluyozNutella li mi Oooo agzinin tadını da iyi biliyorsun heee seni seni
İyi geceler demeni yerim kız seninbende kaçar iyi geceler herkese herkes rüyasında 36 beden görsün kendini![]()
Kız sen ne cabuk gaza gelıyonBu saatte yaptırcaksınız banaa aksam içmiştım yapmak ıstemıyorum sımdıı
Suyu da tarcınlı ıcıyorum
Bırı afrodızyak mı demıştııı![]()
kaçırdın sekerımBiz goremedık yaaaaa
Kahve demeye gorsun bırı onun dısında canım cekmez rahat ol ıkı hamılelık gecırdım. Hıc bısey cekmedı canım sekerımmmm ama kahve ayrıııNilgün de yazmış ondan tosuncuk oluyozkeyif insanıyım ben anacım yerken mutlu oluyorum keyif alıyorum sonra döt göbek olarak geri dönüyo o keyifler tabi tembellik edip spor yapmayınca
İyi geceler demeni yerim kız senin
Kız sen ne cabuk gaza gelıyonne tez canlısın yaparsın sabah.. ay bısey yazaya korkuyom emzırıyon bı de canın cekecek tutturacan dıye
carpıntı yapar uykun kacar ben ohuuyomm sınavım var ondan ıctım bu saatte ders calısıcam daha,sen yavrukusuna sarıl uyu kaçırma uykunu bebısım
![]()
Merak ettım yaaa T tatlitambakkaçırdın sekerımtambagım benden daha fit duruyo gibisin masallah aradakı kılo farkına ragmen.. boyun kactı selvı boylular kervanında mıydın sen de T tatlitambak
![]()
kocişi kızıyomuş ondan kaldırdı..Merak ettım yaaa @tatlitam
Anladım mkocişi kızıyomuş ondan kaldırdı..
betüşüm bu cumaya ben 73,9 da olsa 73 ü sende 66,9 da olsa 66 yı gör tatlım ok mi
ne güzel bir dua bu tatlım
neyse kızlar ben yatar güya ders çalışacaktım 1 ünite çalıştım size takıldım hadi byeeee![]()
kaçırdın sekerımtambagım benden daha fit duruyo gibisin masallah aradakı kılo farkına ragmen.. boyun kactı selvı boylular kervanında mıydın sen de T tatlitambak
![]()
Biraz kalorili bir menü olmuş canım. Fıstık ezmesi zaten yüksek kalorili bir de öğlen de reçel olunca üst üste şeker fazla olmuş. Bence diğer gün hiç şeker kullanmaBenim menü biraz pürüzlü ama yazayım motivasyon olsun.
Kahvaltı:
1 çift sarılı ve 1 tek sarılı yumurta
1çatal peynir
1dil domates
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 çay k. fındık ezmesi
Ara:
1 ceviz
Öğle:
3 kaşık yoğurt ve 2 çay k. ahududu reçeli
Akşam:
1 mini kepekli poğaça
Yarım karıyarık
2kase tarhana çorbası
Ara:
1paket gong ( 32 gram mısır prinç patlağı)
Spor:
26 dk leslie
Su malesef 2 bardak.