- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.421
Aynennn kahve delısıyımmmheh ben de tam dicektim kahveyi duyunca gelir diye![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynennn kahve delısıyımmmheh ben de tam dicektim kahveyi duyunca gelir diye![]()
![]()
birde aşureAynennn kahve delısıyımmm
ay ben bayılırım çılbıra annem yapardı hep çok güzel oluyor![]()
ay çok yaparım ben bugunde yapmayı düşünüyodum
Çılbır ben çok severim. Üzerine tereyağı yaktınmı puş biberle mis gibi oluyor.![]()
Bana sınav streslerı bana buhranlar dosttlaaaaarr dostlaaaarrrdün spor dengelı beslenmeye ragmen bugun yıne artı cıktım ya la
69,8 diyiii bu tartı
![]()
sana noluo bee kız evlencek aa mani olma :))) ayakkabısının altına adımı yazcek onu bekliyom ben :)))
Kız gel aşağılarda buluşalım
Kız evlenemiyoz işteben betüşümü kurşun kalemle yazıcam önce ben evlenirsem hatta çekip resim atıcam
![]()
![]()
![]()
Ben de eve 5 te geliyorum 6 yı geçerse aç kalıyorum gibi bir şey oluyor. Baktım geçecek yoğurt, salata geçiştiriyorum. Akşam 7 de geç bir vakit değil. Yeter ki bir şey yememeye bak. Sabah bir saat geç kahvaltı edersin. Burda önemli nokta mideyi aç bırakmak asıl prensip. Üzülme alışınca eşin ne kadar ısrar ederse etsin yemiyorsun.![]()
Hurma da ıyı secımmm evde ne cıkolatalar var almanya dan getırdı esım gecen hafta elımı surmuyorummmay yanındada 1 hurma mis oldu valla oturdum içiyorum buyrun kahvemde çok güzel.. eminönünden yolladı abim yeni çekilmiş misssss![]()
bende üzerine yağ koymuyorum canım nane pul biber azcık kimyon atıyorum missssay bende yapayım akşam o zaman yaa, nası bilmiyomuşum ben bunu :) kız tereyağı yasak anacım bize, pulbiber nane kekik ne buldum atıcam o zaman madem :)
canım stres yapma, cumaya kadar gider onlar no problem..
betüşş göz kalemiyle yazdır anacım, çıkmama ihtimali yok :) tükenmezle ne yazanı görmiim :)
aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla
kesin yedi :)
hahah en güzeli hurma kuru kayısı doğal tatlıHurma da ıyı secımmm evde ne cıkolatalar var almanya dan getırdı esım gecen hafta elımı surmuyorummm
Yok delısı degılım severım ama dokmek bereket kacırır dıye dusunmesem dokecektım ınannn annemler de kaymaklı ekmek kadayıfını gerı cevırdım dusunmnnbirde aşure![]()
Aynen incir kuru erık superrrhahah en güzeli hurma kuru kayısı doğal tatlı
kuru incirim bitti almam lazım çarşıya iniceAynen incir kuru erık superrr
8 de yedım şimdı o kızımın hücrelerınde mıtokondrıye donusmustur ınsallahhhay bende yapayım akşam o zaman yaa, nası bilmiyomuşum ben bunu :) kız tereyağı yasak anacım bize, pulbiber nane kekik ne buldum atıcam o zaman madem :)
canım stres yapma, cumaya kadar gider onlar no problem..
betüşş göz kalemiyle yazdır anacım, çıkmama ihtimali yok :) tükenmezle ne yazanı görmiim :)
aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla
kesin yedi :)
Tam kurumamıştır ıncırler yarı ıslak gıbı super oluyorrrkuru incirim bitti almam lazım çarşıya inice
kahve seviyorum dedin ama türk kahvesi içiyoruz biz bir ebru nescafe içiyor sen hangisini daha çok seviyorsun[/QUOTE]8 de yedım şimdı o kızımın hücrelerınde mıtokondrıye donusmustur ınsallahhh![]()
Kurtulduk asuredennnnn oh beee ınsanlar asure ayının bıttıgını bılıyordur umarımmne olcak senin bu hali hahahaahah![]()
benide tatlılar mahvetti onu kesebildim şimdi akşamı erkene çekicem 10 günden sonra alışırım gibi geliyorTam kurumamıştır ıncırler yarı ıslak gıbı super oluyorrr
Tek zayıf noktam tatlııı onu torluledım mı gece yemeyerek safınas gıbı olurummmdıyetsızzzz
hahah en güzeli hurma kuru kayısı doğal tatlı
8 de yedım şimdı o kızımın hücrelerınde mıtokondrıye donusmustur ınsallahhh![]()
[/QUOTE]kahve seviyorum dedin ama türk kahvesi içiyoruz biz bir ebru nescafe içiyor sen hangisini daha çok seviyorsun
Grup zayıflama grubu degıl bılım kadınları konseyı mubarekkkkayy bende ne özledim var yaaa, ama kuru olanların şekeri taze olandan fazlaymış yaa, neden ama nedenn, kuru üzümü falan ne özledim, diyet bitsin sağlıklı beslenip yicem hepsini :)
inşallah annesi, mitokondrilerinde enerji olup atp üretmiştir yavrucağım :)