Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben bayılırım çılbıra annem yapardı hep çok güzel oluyor :kk77:

ay çok yaparım ben bugunde yapmayı düşünüyodum

Çılbır ben çok severim. Üzerine tereyağı yaktınmı puş biberle mis gibi oluyor. :super:

ay bende yapayım akşam o zaman yaa, nası bilmiyomuşum ben bunu :) kız tereyağı yasak anacım bize, pulbiber nane kekik ne buldum atıcam o zaman madem :)

Bana sınav streslerı bana buhranlar dosttlaaaaarr dostlaaaarrr :KK43: dün spor dengelı beslenmeye ragmen bugun yıne artı cıktım ya la :olamaz: 69,8 diyiii bu tartı :eek:

canım stres yapma, cumaya kadar gider onlar no problem..

sana noluo bee kız evlencek aa mani olma :))) ayakkabısının altına adımı yazcek onu bekliyom ben :)))
Kız gel aşağılarda buluşalım :KK66:

Kız evlenemiyoz işte :KK70: ben betüşümü kurşun kalemle yazıcam önce ben evlenirsem hatta çekip resim atıcam :KK200: :KK66: :KK70:

betüşş göz kalemiyle yazdır anacım, çıkmama ihtimali yok :) tükenmezle ne yazanı görmiim :)

Ben de eve 5 te geliyorum 6 yı geçerse aç kalıyorum gibi bir şey oluyor. Baktım geçecek yoğurt, salata geçiştiriyorum. Akşam 7 de geç bir vakit değil. Yeter ki bir şey yememeye bak. Sabah bir saat geç kahvaltı edersin. Burda önemli nokta mideyi aç bırakmak asıl prensip. Üzülme alışınca eşin ne kadar ısrar ederse etsin yemiyorsun.:KK19:

aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla :(

kız servey servey gelemedin bakıyorum yedinmi aşureyi sesin çıkmadığına göre yemişsin:KK70::KK70::KK70:

kesin yedi :)

ay bende yapayım akşam o zaman yaa, nası bilmiyomuşum ben bunu :) kız tereyağı yasak anacım bize, pulbiber nane kekik ne buldum atıcam o zaman madem :)

betüşş göz kalemiyle yazdır anacım, çıkmama ihtimali yok :) tükenmezle ne yazanı görmiim :)

aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla :KK43:

bende üzerine yağ koymuyorum canım nane pul biber azcık kimyon atıyorum missss

aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla :KK43:

8 de yedım şimdı o kızımın hücrelerınde mıtokondrıye donusmustur ınsallahhh:super:

hahah en güzeli hurma kuru kayısı doğal tatlı

ayy bende ne özledim var yaaa, ama kuru olanların şekeri taze olandan fazlaymış yaa, neden ama nedenn, kuru üzümü falan ne özledim, diyet bitsin sağlıklı beslenip yicem hepsini :)

8 de yedım şimdı o kızımın hücrelerınde mıtokondrıye donusmustur ınsallahhh:super:

inşallah annesi, mitokondrilerinde enerji olup atp üretmiştir yavrucağım :)

ayy bende ne özledim var yaaa, ama kuru olanların şekeri taze olandan fazlaymış yaa, neden ama nedenn, kuru üzümü falan ne özledim, diyet bitsin sağlıklı beslenip yicem hepsini :)

inşallah annesi, mitokondrilerinde enerji olup atp üretmiştir yavrucağım :)
Grup zayıflama grubu degıl bılım kadınları konseyı mubarekkkk:KK70:

Back
X