Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENEEn Büyük TÜRKİYE
:KK9::KK9::KK9:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:KK9::KK9::KK9::KK9:[/QUOTE]
Nescafeyı ben de severım şöyle tuketırım sute az koyarım sekersız ama vok nafır 2sı be 3 u bır aradaları tuketmeyın ıcınce alışkanlık yapan ve kansorojen cok sey var. Surdan bellı degıl mı suttozu nescafe ve sutle yapın hıcbır zaman o tadı vermıyorrr oradan bellı katkılı olduguu

Nescafeyı ben de severım şöyle tuketırım sute az koyarım sekersız ama vok nafır 2sı be 3 u bır aradaları tuketmeyın ıcınce alışkanlık yapan ve kansorojen cok sey var. Surdan bellı degıl mı suttozu nescafe ve sutle yapın hıcbır zaman o tadı vermıyorrr oradan bellı katkılı olduguu[/QUOTE]
hiç içmiyorum artık ben içindebir ben yokum

Grup zayıflama grubu degıl bılım kadınları konseyı mubarekkkk:KK70:

:KK70::KK70::KK70:

ay kızlar size doyum olmaz kahvemide içtim işlerim duruyor ben kaçtım gelirim...:KK15:

hayret yardıma çağırmadın, geliyodum bende :KK48:

En mucuzevı yontem 5-6-7 den snr yememekkk
haklısın yaa :( kış günü 7 çok geç bana valla, 9 da uykum geliyo zaten, senin bebiş var uyumadığından normaldir 7 sana..

morordek morordek ördekcim bende çok merak ettim seni, nerelerdesin ay kaç gündür, meraklarda koyma bizi bi ses veriver..

Ay servey servey haklısın bacım...
Kızlar şimdi komşum irmik helvası getirmiş bol fıstıklı sıcacık ne yapsam kendimi balkondan atsam mı...:D:D:D
Burda bu şekilde çok dağıtıyorlar yapıp ay karşı komşumda habire katmer yapıp dağıtıyor yine sacı yakmış bahçeye tıkır tıkır açıp duruyo hamuru birazdan yollar...ağlıyorum şuan..:(

Ay servey servey haklısın bacım...
Kızlar şimdi komşum irmik helvası getirmiş bol fıstıklı sıcacık ne yapsam kendimi balkondan atsam mı...:KK70::KK70::KK70:
Burda bu şekilde çok dağıtıyorlar yapıp ay karşı komşumda habire katmer yapıp dağıtıyor yine sacı yakmış bahçeye tıkır tıkır açıp duruyo hamuru birazdan yollar...ağlıyorum şuan..:KK43:

taşın ordan sen kuzum:KK70::KK70:

1-2 çatal alıosan da akşamı hafif geçir madem, kız bu ne çile anacım seninki de, ben anneme büyüklere falan çok gitmemeye çalışıom valla ne yalan sölimmm, zaten çok kilo verdin diyip duruyolar :(

taşın ordan sen kuzum:KK70::KK70:

1-2 çatal alıosan da akşamı hafif geçir madem, kız bu ne çile anacım seninki de, ben anneme büyüklere falan çok gitmemeye çalışıom valla ne yalan sölimmm, zaten çok kilo verdin diyip duruyolar :(
Sorma dedim ya burda çok adet böyle... Yan komşumun annesinin olum günüymüş... Karşı komşum her zaman yapar dağıtır..

ay bende yapayım akşam o zaman yaa, nası bilmiyomuşum ben bunu :) kız tereyağı yasak anacım bize, pulbiber nane kekik ne buldum atıcam o zaman madem :)

canım stres yapma, cumaya kadar gider onlar no problem..

betüşş göz kalemiyle yazdır anacım, çıkmama ihtimali yok :) tükenmezle ne yazanı görmiim :)

aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla :KK43:

kesin yedi :)

@Pdr93 duydun mu bak göz kalemi olcek :)

Aynen çok etkisi oluyor. Diyet paikolojisi kilo aldırıyor bana. Zaten benim kilomun yarı basenlerde onu da stepperla atmaya çalışıyorum.:ruh:

Ben de eve 5 te geliyorum 6 yı geçerse aç kalıyorum gibi bir şey oluyor. Baktım geçecek yoğurt, salata geçiştiriyorum. Akşam 7 de geç bir vakit değil. Yeter ki bir şey yememeye bak. Sabah bir saat geç kahvaltı edersin. Burda önemli nokta mideyi aç bırakmak asıl prensip. Üzülme alışınca eşin ne kadar ısrar ederse etsin yemiyorsun.:KK19:

Valla maşallah inşallah çok zayıflamışsın lafını duyar olursun. :KK59:

Çılbır ben çok severim. Üzerine tereyağı yaktınmı puş biberle mis gibi oluyor. :super:
ayy amiin inşallahh hepimiz duyarız şöyle avm ye gidip istediğim kıyafetleri almak istiyorum kabinden görevliye bu nüyük geldi küçüğü yokmu demek istiyorum yaa :KK45:
ay bende yapayım akşam o zaman yaa, nası bilmiyomuşum ben bunu :) kız tereyağı yasak anacım bize, pulbiber nane kekik ne buldum atıcam o zaman madem :)

canım stres yapma, cumaya kadar gider onlar no problem..

betüşş göz kalemiyle yazdır anacım, çıkmama ihtimali yok :) tükenmezle ne yazanı görmiim :)

aile bütünlüğü olmuyo aynı sofraya oturmayınca işte, denedim olmadı valla :KK43:

kesin yedi :)
ayy ama tereyağı olmadan nasl olur bilemedim onu böyle ekmeği yoğurduna batırıp batırıp yiyeceksinnn :kk77:

Back
X