Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay servey servey haklısın bacım...
Kızlar şimdi komşum irmik helvası getirmiş bol fıstıklı sıcacık ne yapsam kendimi balkondan atsam mı...:KK70::KK70::KK70:
Burda bu şekilde çok dağıtıyorlar yapıp ay karşı komşumda habire katmer yapıp dağıtıyor yine sacı yakmış bahçeye tıkır tıkır açıp duruyo hamuru birazdan yollar...ağlıyorum şuan..:KK43:
At kendını balkondan attttt
Uzuldum senın adınaaaa
Şimdı ye oğlen yemek yeme aksamı da erken bıtur benceee

:KK70::KK70::KK70:

hayret yardıma çağırmadın, geliyodum bende :KK48:

haklısın yaa :KK43: kış günü 7 çok geç bana valla, 9 da uykum geliyo zaten, senin bebiş var uyumadığından normaldir 7 sana..
Yok ıstrn 6 da cıkıyor esım gelıp oturması 7 yı buluyor ben 9 da uyumuyorum ztnn

Tunaydin hanimlar :KK54:

Anam neler donmus buralarda cilbirlar asureler irmik tatlilari kendimi yemek topiginde sandm bi an:KK47:

servey servey asure kraliçesi bendim kiz:KK53:ama sende bana yaklastin hee neyseki asure ayi bitmis bulunmakta

Ben bu sabah tartida +100 ciktm niye anlams degilim aksam pizza yemedimki:ruh:

Özge müsait olunca kaç kiloda çıkmışım izne bir bakar mısın ben telden giriyorum...
***5. Takım 480. Etap***
nilsub (75/74,1/0,9/%1,20) izne ayrılmak istiyor

nilsub nilsub nilgünüm 26 ağustosda ayrılmışsın. son kilo 74,1 demişsin.. bu arada dönünce izin hakkın dolmuş olacak sanırım. Kaptanım bakar daha doğrusunu

Anam neler donmus buralarda cilbirlar asureler irmik tatlilari kendimi yemek topiginde sandm bi an:KK47:

servey servey asure kraliçesi bendim kiz:KK53:ama sende bana yaklastin hee neyseki asure ayi bitmis bulunmakta

hahaha listeye pizzayı da sen ekledin :) pazartesi perşembe orucu mu tutuyosun krakercim? benimde hamilelikten bissürü borcum var, bende tutmaya başlasam ahh :(

Abovvvvv pizza mı + 100 mu fururum senıı:tokat:

Evet bulgur ve buğday hariç hepsi serbest bulgurda belli bir sure sonra sebest etli nohut etli kuru fasulye hepsi serbest tam bize uyuyor yani.. Hele yeşil mercimeğin herşeyini yapın diyor.. Daha ne desin teyzem....

sen sevmezdin karatayı :))

Back
X