Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bende çelik seti kaldırdım valla, kim yıkıcak 2 saat onu ciflicek :KK43: teflon mis gibi, yemek pişiyo tertemiz kalıyo zaten :)

Ben teflon çizildi mi attım hep. Bi de öyle kibar kullanan bir tip değilim. Makinaya atılımiyor o yüzden işime geliyor. celik tenceredaha iyi her seferinde ciflemiyorum. Arada yapiyorum o islemi

canım bende beyaz granittte yapıyorum kızartma türlerini... teflonum yok... küçük tavalarımda beyaz granit birde porselen var çok güzel yumurta tavam anacığım ist yolladı:KK68:

ay evlenince işin gücün zımbırtı toplamak oluyo:KK70:

Yumurta krep için 1 teflon um var. Kızartma tavası da ayrı zaten . O kadarcik

bence de ebrusonmez ebrusonmez bize bu kadar gaz verdin sende ol artık bekliyoruz seni de
Yapmayın ya
Tamm tamm olacağım hep birlikte zayıf olacağız
Ben 59.9
Kaptanim: 73.1
Nilgün 76.8
Wendy 60.9
Betüş: 65.6
Hepimiz bu rakamları goruceğiz hanımlar
Buna inanıyorum artık 59 u göreceğim.
İyiki varsiniz canlarım

Yapmayın ya
Tamm tamm olacağım hep birlikte zayıf olacağız
Ben 59.9
Kaptanim: 73.1
Nilgün 76.8
Wendy 60.9
Betüş: 65.6
Hepimiz bu rakamları goruceğiz hanımlar
Buna inanıyorum artık 59 u göreceğim.
İyiki varsiniz canlarım
Ayyy inşallah kuzum yaaaa ne dicem buldum ne yiyeceğimi 1 salatalık.... Birde akşam çayıma kimyon koyucam bu şişkinlik geçsin...

nilsub nilsub odem atıcı çaylar içildi mi?
Bir litre yeşil çayı hatırlıyorum onun haricinde de maydonoz çayı falan yap.
Hatta 2 salatalık ekle akşam menusune :)
Suyu da unutmamak lazım çok ilaç kullanıyorsun ve böbreklerin rahatsız. O yüzden bol su içmeyi unutma
Öpücük öpücük

Ben teflon çizildi mi attım hep. Bi de öyle kibar kullanan bir tip değilim. Makinaya atılımiyor o yüzden işime geliyor. celik tenceredaha iyi her seferinde ciflemiyorum. Arada yapiyorum o islemi

bende cem in var bu var çok kaliteli... o kadar düştü etti hala taş gibi :)) yamuldu ama teflonu sağlam :))

nilsub nilsub odem atıcı çaylar içildi mi?
Bir litre yeşil çayı hatırlıyorum onun haricinde de maydonoz çayı falan yap.
Hatta 2 salatalık ekle akşam menusune :)
Suyu da unutmamak lazım çok ilaç kullanıyorsun ve böbreklerin rahatsız. O yüzden bol su içmeyi unutma
Öpücük öpücük
Ay sağol kuzum içtim su 2 'ye yaklaştı birde 1lt yeşil çay tarçınlı limonlu...

Back
X