- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.061
Her vala bana bana yerımmmm(offf yaa cok kötuyduuuuban ye ban öyle daha iyi olurnasıl banlancam diyosan benim azıcık tecrübem var yardım ederim yani
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her vala bana bana yerımmmm(offf yaa cok kötuyduuuuban ye ban öyle daha iyi olurnasıl banlancam diyosan benim azıcık tecrübem var yardım ederim yani
![]()
Ortim Şeyda coşkun seni özledi![]()
Tesekkurlerrr ebrucummmTamda emziren annemenüsü olmuş.Süpersin.
Sagol şekerımmmAh canim hoşgeldin ....
Yok hayatım ne cok u yahu yahuuuu 2 taneee tıpkı bırılerı gıbıııKız ama sen de çok foto atmiştin nasıldı buldular seni....
Yok hayatım ne cok u yahu yahuuuu 2 taneee tıpkı bırılerı gıbııı
Geçen cuma 68 dim canım hafta sonu 500 gr almışım pazartesi 68.5 çıktımCumaki kilonu bilmnediğim için tahmin yapamadım.74.2 olarak tahmin ediyorum seni. Yeşil çay veya form çayı içmeyi unutma
Bol bol da su içiyoruz tabi :))
Perşembe de akşamı erken kapatıyoruz.Ve belkide73'leri göreceksin.Sonra ver elini 69.. Amin amin inşllh
Eşine sakın kanma.
Canın bişey isterse cuma günü kahvaltıda yersin. Ben arada desteğe devam ederim.
toz-pembe sende kilonu yaz sanada tahminde bulunayım.
Olsunnnn varsınnn napalım can saglıgııHep o birileri yaktı senin başını zati:)
menüm
sabah
1 dlm tbe
1 yumurta
2 zeytin
ara
1avuç beyaz keblebi
öğle
buharda beokoli 3-4 parça 1 yumurta
ara
1/2 armut
sodalı ayran
akşam
1 kepçe çorba
1 etli biber dolma
1 kaşık yoğurtla 1 lokma mısır ekmeği
su
2,5 kt
spor
70 dk tempolu yürüyüş
belki halim olursa leslie 1 mile
canım bu menüye ek yarım mandaline ve 2 tane küçük muşmula yedimBence bu menülerle 73.1 garanti
canım özletmiştin geldiğin belli olduSahnurummmn
Kızlar şu keke bakın dukan için uygun diyet süper yaaamedusa38 @w e n d y @Pdr93
Eki Görüntüle 1906588
Kız serbest nasılsa yap gitsin günde 1 dilim yesen bişey olmaz yulaf hakkını kullanmış olursun hem.. yaparsan bana da gönderCanim biliyrum bu keki ama yapmaya korkuyorum kendimi durduramam dye![]()
En kısa zamanda yaparsın artık bizede yollarsin ama yaparsan az yap sonra kalınca her gün yeme duraklama yapiyoKızlar şu keke bakın dukan için uygun diyet süper yaaamedusa38 @w e n d y @Pdr93
Eki Görüntüle 1906588
Kızlar şu keke bakın dukan için uygun diyet süper yaaamedusa38 @w e n d y @Pdr93
Kekin kokusu buraya kadar geldi çok güzel gözüküyo
Eki Görüntüle 1906588
Stevia iyi olmuyo diyordun alistinmi artık tatlı oluyor mu istediğin gibiCanim biliyrum bu keki ama yapmaya korkuyorum kendimi durduramam dye![]()