Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar,
Bu ara bazı ailevi meselelerle ugrasmak zorunda kaldıgım icin ugrayamıyorum. Bu meseleler ne zaman sona erer onu da bilmiyorum. Dua edin bizim icin olur mu?
Cok nadir de olsa ugrarım heralde, kafa dagıtmak iyi geliyor bana da. Sizleri cok seviyorum :KK15:
Ciddi bişey yoktur inşallah ördeğim.En kısa zamanda halledersin inş.

Kız serbest nasılsa yap gitsin günde 1 dilim yesen bişey olmaz yulaf hakkını kullanmış olursun hem.. yaparsan bana da gönder
Ama simdi onu yapsam bitene kadr hergun yemem lazm ust uste oyuzden muffin kalibiyla bir yada 2 tane yapmaya calisicam olur belki ;)
Stevia iyi olmuyo diyordun alistinmi artık tatlı oluyor mu istediğin gibi
canim en son kurabiye gbi bsey denemistim o oldu sekerini kendim ayarlamstm fazla katnca oluyo ondan snrada bsey yapmadm ama sekerini ayarlamak onemli steviada

Takita stevya var onumuzdeki kullanıyorsun azaydidem azaydidem
Stevia yesil kutuda canim takitami bilmiyorum kutusunu attim kavoza bosaltmistm

En kısa zamanda yaparsın artık bizede yollarsin ama yaparsan az yap sonra kalınca her gün yeme duraklama yapiyo :-)
vaktim yokki beybi bide tatlandırıcı falan almam lazım.. ya bişey sorcam yulaf kepeği karışımıyla yapıyolar bunları bende yulaf kepeği var karışım da bulursam alcam saf protein günlerine kullanabilir miyim
Bombasın Fatma ya. Dün canını çektirdim herhalde snapchat yuzunden.
sorma kızz bende dukana uygun ıslak kek buldum işte :KK45:
Ama simdi onu yapsam bitene kadr hergun yemem lazm ust uste oyuzden muffin kalibiyla bir yada 2 tane yapmaya calisicam olur belki :KK66:
canim en son kurabiye gbi bsey denemistim o oldu sekerini kendim ayarlamstm fazla katnca oluyo ondan snrada bsey yapmadm ama sekerini ayarlamak onemli steviada

Stevia yesil kutuda canim takitami bilmiyorum kutusunu attim kavoza bosaltmistm
kız sen yap bizede yolla saniyesinde biter merak etme :KK45::KK45: bana niye bırakmadınız deme sonra

IMAG1290_1.webp

Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemim azaydidem azaydidem @w e n d y Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee

günaydın kızlarrr :)

Ayy gel opucemmm :KK60::KK19:

bende öpüyorum :KK15:

Insallah bu haftada azda olsa eksi gelicem spor yapamiyorum omuzum yuzunden ilac iciyorum kas gevsetici ve d vitamini onlar yzundende veremiyo olablirim belki

kaçamaklar yüzünden olabilir mi belki :KK48::KK48: saf proteine devam kuzucum, gidicek hepsi..

Sabah karnıbahar mı:KK57:

hoşgeldiniz servey hanım, kız o sabah sabah neler yemio ki? haşlama, ciğer, pırasa :KK48: herhalde en masumu karnabahar dimi btlbetul btlbetul

Kızlar şu keke bakın dukan için uygun diyet süper yaaa @keremcemim @w e n d y Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee

Eki Görüntüle 1906588

Kız serbest nasılsa yap gitsin günde 1 dilim yesen bişey olmaz yulaf hakkını kullanmış olursun hem.. yaparsan bana da gönder

kuzucum o kadar da masum değil bunlar, dukana uygun ama 40 yılda bi yemek lazım yoksa duraklama yapıyo :(

Eki Görüntüle 1906714

Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemim azaydidem azaydidem @w e n d y Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee

afiyet olsun canım, çok güzel görünüyo puf puf :hamarat:

kızlar sabah kbb ye gideceğim belki önümüzdeki hafta küçük bi operasyon geçiririm burnumda sağ tarafta kemik sol tarafta et var senelerdir kaçıyordum kurban bayramından beri nefes almam iyice güçleşti resmen nefes alamıyorum boğuluyorum uyku düxenim çok bozuldu bakalım iyi bi dr buldum ne diyecek öğleye doğru gelirim yarın aman gözünüzü seveyim dikkat edin perşembe ona göre abartmayın çok da konuşmayın ben şimdi yatmaya gidiyom yarın görüşürüz

geçmiş olsuuun........

Bgunku menum safprotein gunu 2.gun
Kahvalti 12.00 2 dilim jambonlu 2 yumurta
Form cay
Ara su kiraz sapi cayi

Ogle 15.00
2 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt

Ara su ve kiraz sapi cayi

Aksam 18.30
4 dukan kofte
3 kasik yogurt

Ara su kiraz sapi cayi form cayi
Sutlu nescafe
Yesil cay

Su 2.5 lt spor yok malesef :KK43: nilsub nilsub @morordek @toplight inatettimolacak inatettimolacak

pek bir az yemişsin....

bende dünkü menümü yazayım;

sabah; 1 elma
ara; dukan ekmek, light süzme peynir, şekersiz nescafe
öğle; et haşlama, 1 parça köfte, bolca yoğurt
ara; şekersiz türk kahvesi
akşam; 1-2 dal karnabahar, kıyma sote (@keremcemim yağlama içi :))

su; 1,5 lt üstü
spor; akşam misafirim vardı yapamadım :KK43:

inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

dün kimse spor yapamamış bende yapamadım arkadaş eldi çenesi düştü de get diyom getmeyo sporumu yedin diyom banane diyo :))

akşam yemeği yerine de bir mandalina yedim zati....

hiiii aklımdaki fizik kurallarını yerle yeksan ettin ama.......... yıllarca bir yalana mı inanmışım.... 100 santigrat derecede kaynar değil miydi o yaa....
Gunaydınnnnn sekerlerrr
Soruya soruyla cevap vereyım o zamannn felsefe gıbı
Su 100 derecede buharlaşır da derler dımı camasırları asarız ve camasırlar kurur pekı 100 dereceye geldıgı için mi?:KK53::KK53::KK53: Offff sabah sabah zıhnısınır olduuuu:KK48:

Bu arada nilgune katiliyorum iç yagsz lahana olmaz :KK51:

Zevk ve renklerin tartışılmayacağı gibi, damak zevkininde de kesinlik olabileceğini düşünmüyorum. O zaman neden etsiz çiğ köfteye çiğ köfte diyorlar. Yeşilliksiz kısır o. Yaşilliksiz kısır da olmaz o vakit. Çiğ köfteye ne diyecek bu insanlar. Lahanaya ne diyecek hı hı :D :D

laaaaaaaaaaaaan bir pikodan 1 kilomu aldım baa baa laflara bağğğğ....:sopa:

hahah dimi ama orjinal lahana iç yağlı olur diğerleri çakma lahana...:KK70:

neye göre kime göre sizi federallere şikayet edeceğim :KK70: :KK70:

günaydın kızlarrr :)

bende öpüyorum :KK15:

kaçamaklar yüzünden olabilir mi belki :KK48::KK48: saf proteine devam kuzucum, gidicek hepsi..

hoşgeldiniz servey hanım, kız o sabah sabah neler yemio ki? haşlama, ciğer, pırasa :KK48: herhalde en masumu karnabahar dimi btlbetul btlbetul

kuzucum o kadar da masum değil bunlar, dukana uygun ama 40 yılda bi yemek lazım yoksa duraklama yapıyo :KK43:

afiyet olsun canım, çok güzel görünüyo puf puf :hamarat:
Olumlu yanından bakalım mıdesı saglıklı saglam demek kıı

Back
X