- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.081
Ne yazmışınız beee 450 mesajjj oku oku bıtmıyorrrt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bombasın Fatma ya. Dün canını çektirdim herhalde snapchat yuzunden.Kızlar şu keke bakın dukan için uygun diyet süper yaaa @keremcemim @w e n d yPumpkinspicelattee
Eki Görüntüle 1906588
Ciddi bişey yoktur inşallah ördeğim.En kısa zamanda halledersin inş.Selam kızlar,
Bu ara bazı ailevi meselelerle ugrasmak zorunda kaldıgım icin ugrayamıyorum. Bu meseleler ne zaman sona erer onu da bilmiyorum. Dua edin bizim icin olur mu?
Cok nadir de olsa ugrarım heralde, kafa dagıtmak iyi geliyor bana da. Sizleri cok seviyorum![]()
Ama simdi onu yapsam bitene kadr hergun yemem lazm ust uste oyuzden muffin kalibiyla bir yada 2 tane yapmaya calisicam olur belkiKız serbest nasılsa yap gitsin günde 1 dilim yesen bişey olmaz yulaf hakkını kullanmış olursun hem.. yaparsan bana da gönder
canim en son kurabiye gbi bsey denemistim o oldu sekerini kendim ayarlamstm fazla katnca oluyo ondan snrada bsey yapmadm ama sekerini ayarlamak onemli steviadaStevia iyi olmuyo diyordun alistinmi artık tatlı oluyor mu istediğin gibi
Stevia yesil kutuda canim takitami bilmiyorum kutusunu attim kavoza bosaltmistmTakita stevya var onumuzdeki kullanıyorsunazaydidem
vaktim yokki beybi bide tatlandırıcı falan almam lazım.. ya bişey sorcam yulaf kepeği karışımıyla yapıyolar bunları bende yulaf kepeği var karışım da bulursam alcam saf protein günlerine kullanabilir miyimEn kısa zamanda yaparsın artık bizede yollarsin ama yaparsan az yap sonra kalınca her gün yeme duraklama yapiyo![]()
sorma kızz bende dukana uygun ıslak kek buldum işteBombasın Fatma ya. Dün canını çektirdim herhalde snapchat yuzunden.
kız sen yap bizede yolla saniyesinde biter merak etmeAma simdi onu yapsam bitene kadr hergun yemem lazm ust uste oyuzden muffin kalibiyla bir yada 2 tane yapmaya calisicam olur belki
canim en son kurabiye gbi bsey denemistim o oldu sekerini kendim ayarlamstm fazla katnca oluyo ondan snrada bsey yapmadm ama sekerini ayarlamak onemli steviada
Stevia yesil kutuda canim takitami bilmiyorum kutusunu attim kavoza bosaltmistm
Hiçbır zaman 100 olmaz (kimyacı konuştuuu)
Eki Görüntüle 1906714
Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemimazaydidem @w e n d y
Pumpkinspicelattee
Ayy gel opucemmm![]()
Insallah bu haftada azda olsa eksi gelicem spor yapamiyorum omuzum yuzunden ilac iciyorum kas gevsetici ve d vitamini onlar yzundende veremiyo olablirim belki
Sabah karnıbahar mı![]()
Kızlar şu keke bakın dukan için uygun diyet süper yaaa @keremcemim @w e n d yPumpkinspicelattee
Eki Görüntüle 1906588
Kız serbest nasılsa yap gitsin günde 1 dilim yesen bişey olmaz yulaf hakkını kullanmış olursun hem.. yaparsan bana da gönder
Eki Görüntüle 1906714
Kızlar sabah namazından sonra yatmayayim dedim bende dukan ekmek yaptım mikrodalga da yulaf kepegi yumurta yoğurt ve biraz kabartma tozuyla yaptım 6 dakkikada mikrodalga da pişiririm birini şimdi yedim diğerini öğlen yicem hem pratik hem lezzetli oldu @keremcemimazaydidem @w e n d y
Pumpkinspicelattee
kızlar sabah kbb ye gideceğim belki önümüzdeki hafta küçük bi operasyon geçiririm burnumda sağ tarafta kemik sol tarafta et var senelerdir kaçıyordum kurban bayramından beri nefes almam iyice güçleşti resmen nefes alamıyorum boğuluyorum uyku düxenim çok bozuldu bakalım iyi bi dr buldum ne diyecek öğleye doğru gelirim yarın aman gözünüzü seveyim dikkat edin perşembe ona göre abartmayın çok da konuşmayın ben şimdi yatmaya gidiyom yarın görüşürüz
Günaydın herkese hayırlı sabahlar...![]()
Bgunku menum safprotein gunu 2.gun
Kahvalti 12.00 2 dilim jambonlu 2 yumurta
Form cay
Ara su kiraz sapi cayi
Ogle 15.00
2 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
Ara su ve kiraz sapi cayi
Aksam 18.30
4 dukan kofte
3 kasik yogurt
Ara su kiraz sapi cayi form cayi
Sutlu nescafe
Yesil cay
Su 2.5 lt spor yok malesef![]()
nilsub @morordek @toplight
inatettimolacak
Ay ben de uykuya kaçar. Menümü yazmaya gerek var mı acep seyda coskun yapıyorum da...
Gunaydınnnnn sekerlerrrhiiii aklımdaki fizik kurallarını yerle yeksan ettin ama.......... yıllarca bir yalana mı inanmışım.... 100 santigrat derecede kaynar değil miydi o yaa....
Bu arada nilgune katiliyorum iç yagsz lahana olmaz![]()
laaaaaaaaaaaaan bir pikodan 1 kilomu aldım baa baa laflara bağğğğ....
hahah dimi ama orjinal lahana iç yağlı olur diğerleri çakma lahana...![]()
Olumlu yanından bakalım mıdesı saglıklı saglam demek kııgünaydın kızlarrr :)
bende öpüyorum
kaçamaklar yüzünden olabilir mi belkisaf proteine devam kuzucum, gidicek hepsi..
hoşgeldiniz servey hanım, kız o sabah sabah neler yemio ki? haşlama, ciğer, pırasaherhalde en masumu karnabahar dimi
btlbetul
kuzucum o kadar da masum değil bunlar, dukana uygun ama 40 yılda bi yemek lazım yoksa duraklama yapıyo
afiyet olsun canım, çok güzel görünüyo puf puf![]()