Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Sabah bir dilim ekmek

Öğlen
Saat 3.5 gibi
1 lahmacun ve acılı adana söyledim
Acılıyı lahmacunun içine sarıp yedim. :D

Akşamı böyle kapattım.
Bugün niyetliyim Allahın izniyle yarın sabaha kadar bir şey yememeyi planlıyorum nasipse.
Spor denetim yaptım, yürüyerek :kahve:

Ay çok komiksin kız ben severim bu kadını tamam temel bilgileri hep biliyoruz ama uygulayamıyoruz hepimiz....yoksa burda ne işimiz var...:KK70::KK70::KK70:
Ne uygulamaması bebeğim ya 1 aydır nası canımızı dişimize taktık. Senin menüler efso zaten. Ben de Ayça Kaya'yı çok beğeniyorum. Dengeli, herşeyden azar azar ekliyor menüye. Ne proteine abanın diyor ne de asla ekmek meyve yemeyin diyor. Aslında onun beslenme şekli ömür boyu uygulanacak cinsten.

Kızlar aylardır yapamadığım Muzaffer kuşana bugün başladım..... inatettimolacak inatettimolacak datlum bugunu kaydet bakalım 14 günde ne olacak...

hadi gözün aydın, bende sonuçları bekliyorum..

Dünkü menüm
Sabah bir dilim ekmek

Öğlen
Saat 3.5 gibi
Acılıyı lahmacunun içine sarıp yedim. :KK70:

Akşamı böyle kapattım.
Bugün niyetliyim Allahın izniyle yarın sabaha kadar bir şey yememeyi planlıyorum nasipse.

Allah kabul etsin kuzucum da sabaha kadar yemicem derken? suyla açıp kaffaltıyı mı beklicen??

kız betüş dukan düşmanı mı oldun sen?

ben yapmam yapana da mani olmam :)

ben yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalıcıyım.... fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtırcıyın... canan karataycıyım :)) ötesi beni bağlamaz....

Buraya girdiğini söyleme

kaydeden yazılım var canım söylememe gerek yok ne yazsam bir kopyası onlara gidiyor :)) şişko ve pisboğaz olduğumu evde kaldığımı bilmeyen yok :))) sır mı ayol :)))

çalışırken izlenebilir, ortamda çok kişi çalışmıyorsa tabi yoksa iyice iş çığırından çıkıyo :mad:

yaa tabe tabe :))

Dünkü menüm
Sabah bir dilim ekmek

Öğlen
Saat 3.5 gibi
Acılıyı lahmacunun içine sarıp yedim. :KK70:

Akşamı böyle kapattım.

işte bu kafa benim kafa :)))) lahmacunun içine adana saran kafa tam benlik :)))

ben yapmam yapana da mani olmam :)

ben yerli malı yurdun malı herkez onu kullanmalıcıyım.... fındık fıstık çıtır çıtır hem kan yapar hem ısıtırcıyın... canan karataycıyım :)) ötesi beni bağlamaz....

kaydeden yazılım var canım söylememe gerek yok ne yazsam bir kopyası onlara gidiyor :)) şişko ve pisboğaz olduğumu evde kaldığımı bilmeyen yok :))) sır mı ayol :)))

yaa tabe tabe :))
Aaaa ne saçma özel hayatı ifşaaa ediyolar ayıppp adresi ver şikayat edeyim...:D

eğer doğru beslendiysen bir anda 1 kg lap diye gidebilir... sakın bozma... yani abur cubur yeme dukan yap demiyorum...
Aynen kuzucum, asla abur cubur tüketmiyorum hiç merak etme. Hatta eskisinden çok daha hırslıyım. Çok hafif besleniyorum. Sağlıklı ve hafif beslenmeye tam gaz devam. Geçen ay üzerime zor olan, düğmesini göbeğimi sıka sıka kapattığım pantolon çok rahat cuk diye olmaya başladı ve hiç sıkmadı. :KK200:Geçen sene aldığım ve önünü ilikleyemediğim blazer ceketin önünü çok rahat ilikleyebiliyorum. Ve bu gerçekten çok mutluluk verici.:KK36:

Ne uygulamaması bebeğim ya 1 aydır nası canımızı dişimize taktık. Senin menüler efso zaten. Ben de Ayça Kaya'yı çok beğeniyorum. Dengeli, herşeyden azar azar ekliyor menüye. Ne proteine abanın diyor ne de asla ekmek meyve yemeyin diyor. Aslında onun beslenme şekli ömür boyu uygulanacak cinsten.
Kızlar bakın doktor ne diyor dışarda veya evde sofrada sakin olun ve sofraya oturunca salata ve yoğurt ile başlayın haşlanmış etlere ızgara ile başlayın yağlı ve kh yiyecekleri doymuş olduğunuz için bir kaç çatal yiyeceksiniz...
Sağlıklılar doyumluk sağlıksızlar tadımlık olucak diyo mantıklı btlbetul btlbetul duydunmu kız...

Kızlar bakın doktor ne diyor dışarda veya evde sofrada sakin olun ve sofraya oturunca salata ve yoğurt ile başlayın haşlanmış etlere ızgara ile başlayın yağlı ve kh yiyecekleri doymuş olduğunuz için bir kaç çatal yiyeceksiniz...
Sağlıklılar doyumluk sağlıksızlar tadımlık olucak diyo mantıklı btlbetul btlbetul duydunmu kız...

teşekkür ederim beybi....

Aaaa ne saçma özel hayatı ifşaaa ediyolar ayıppp adresi ver şikayat edeyim...:KK70:

aman ben de mevzu hep aynı ya kilo ya koca :)))

Aynen kuzucum, asla abur cubur tüketmiyorum hiç merak etme. Hatta eskisinden çok daha hırslıyım. Çok hafif besleniyorum. Sağlıklı ve hafif beslenmeye tam gaz devam. Geçen ay üzerime zor olan, düğmesini göbeğimi sıka sıka kapattığım pantolon çok rahat cuk diye olmaya başladı ve hiç sıkmadı. :KK200:Geçen sene aldığım ve önünü ilikleyemediğim blazer ceketin önünü çok rahat ilikleyebiliyorum. Ve bu gerçekten çok mutluluk verici.:KK36:

ayyy ne güzel bende geçen seneki paltom tam oluyodu hatta abla diyodum su içsem sığmam ben buna :))) şimdi bol geliyo çok şükür :)))

aman ben de mevzu hep aynı ya kilo ya koca :)))

ayyy ne güzel bende geçen seneki paltom tam oluyodu hatta abla diyodum su içsem sığmam ben buna :))) şimdi bol geliyo çok şükür :)))
Valla çok sıkıldım kendimden artık diyeti bırakmıcam kurtulacağım bu kilodan ....

hadi gözün aydın, bende sonuçları bekliyorum..

Allah kabul etsin kuzucum da sabaha kadar yemicem derken? suyla açıp kaffaltıyı mı beklicen??

Evet çok hafif bir şekilde kapatcam akşamı nasipse. Karnıbahar yada brokoli haşlaması ile falan. Hurma kalmadı elimde :)

Back
X