Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var

içtim tatlım seni mi kıracam

aferin çekirge

canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli uğrayacağım dersen yarınki duruma göre listeye sokarız hatta bir arkadaş gelmek istedi matildayı alacaz doluyuz demiştim ben
Biliyorum okudum cnm beğendim hatta ama annemler vardı cvp yazıcam fırsatım olmadı onları gönderdim bak bugün burdayım tabi düzenli katılıp menü paylaşırım

ayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var

içtim tatlım seni mi kıracam

aferin çekirge

canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli devam edeceğim dersen listeye alalım en son 477. etapta 69,9 ile izne ayrılmışsın
Evet doğrudur cnm 69.9
Yarın bildirim yaoarım madem teşekkür ederim

Demi demii...Heleki ben... Yaa bir ara 57ydim ya kaburgalarıma bile dokunuyordum. Belim 63-64 santim olmuştu..
Şuan hayal gibi geliyor..
niye hayal olsun canım yaparsın sen güveniyorumm :KK19:
Bugun 3 litre su içmelisin mutlaka.Eğerwc sorununu çözersen 66 bile olursun.
wc sorununu çözmem lazım eve giderken markete uğrayayım bütün bitki çaylarından alayım akşam bi kokteyl hazırliyim kendime.. ayy inaşşah yaa 66 lı rakamları görmeyi çok istiyorum SÜPERR OLURR :rolleyes:
Yani herşeyde bişey var artık.Dediğin gibi. Eskiden hastane mi varmış. 100 yaşına kadar sapasağlam yaşıyorlarmış.Ama şimdi bebeler bile ayda 2 kere dr'ye götürülüyor.Kanser o kadar çok yaygınlaştı ki. Ailesinde kanserden hayatını kaybetmeyen insan kalmadı.
sorma canım zehirliyorlar bizi resmenn ya :sopa:
Evet doğrudur cnm 69.9
Yarın bildirim yaoarım madem teşekkür ederim
Hoşgeldin canımm:KK19:

1478188855804_1.webp

Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraz nilsub nilsub medusa38 medusa38 azaydidem azaydidem @w e n d y T tatlitambak toplight toplight aklıma gelenleri etiketledim

Merhaba bayanlar. Diyetisyene gittim. Metabolizma yaşım 38 cikti ben 23 yaşındayım. Dukanin zararlı olduğunu, metabolizmayı çok yavaslattigini söyledi. Yağ, kas, şu analizim yapıldı yağ oranım % 15-18 arasında olması gerekirken 33 çıktı. Dengeli bir beslenme planı verdi. 15 gün sonra kontrol tekrardan. Kabiz ilacı da aldım. Kullandıktan 8 saat sonra çıkartıyor tuvalete. Akşam 10 gibi kullanacağım. Her gün tartılmanin aşırı strese yol açtığını bu sebeple haftada 1 ideal olduğunu söyledi.

niye hayal olsun canım yaparsın sen güveniyorumm :KK19:

wc sorununu çözmem lazım eve giderken markete uğrayayım bütün bitki çaylarından alayım akşam bi kokteyl hazırliyim kendime.. ayy inaşşah yaa 66 lı rakamları görmeyi çok istiyorum SÜPERR OLURR :rolleyes:

sorma canım zehirliyorlar bizi resmenn ya :sopa:

Hoşgeldin canımm:KK19:
Sinameki bir seferlik deneyebilirsin cnm ama yaprağını al hazır çayını değil kesin çözüm :-)

Merhaba bayanlar. Diyetisyene gittim. Metabolizma yaşım 38 cikti ben 23 yaşındayım. Dukanin zararlı olduğunu, metabolizmayı çok yavaslattigini söyledi. Yağ, kas, şu analizim yapıldı yağ oranım % 15-18 arasında olması gerekirken 33 çıktı. Dengeli bir beslenme planı verdi. 15 gün sonra kontrol tekrardan. Kabiz ilacı da aldım. Kullandıktan 8 saat sonra çıkartıyor tuvalete. Akşam 10 gibi kullanacağım. Her gün tartılmanin aşırı strese yol açtığını bu sebeple haftada 1 ideal olduğunu söyledi.
Yediklerinden sana dokümanın testinde yapsaymis uyunca ins istediğin gibi kilo verirsin bende diyetisyen diyetiyle bir ayda 5 kg vermiştim ama o diyete vücut alışınca sabit kaldim

Yediklerinden sana dokümanın testinde yapsaymis uyunca ins istediğin gibi kilo verirsin bende diyetisyen diyetiyle bir ayda 5 kg vermiştim ama o diyete vücut alışınca sabit kaldim
Ben özel bir muayene yerine gittim bu liste 15 günde bir değişecek. İnşallah ama dukana göre çok daha kolay tabiki

:KK60:
Merabaa
Gelemiyorum çok sayfa birikmiş off hepsini okuyamadım maalesef önemli bise olursa beni etiketleyin anacim

Menüm
Sabah
1 has. Yumurta
Domates
Salatalik
KK kasar peynir
5 zeytin

Öğle
1kase ezogelin

Aksam
5misket köfte
2yk pilav

Su 2 litre
Spor 35 dakika yürüyüş

toplight toplight nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Bu hafta girersin inşallah
Ben çorbaya sadece soğan domates bulyon azci ev salçası ve sebze çorbası kattim tadı güzeldi ve çok acikmistim işlerden dolayı biraz gece kaldida 3 tabak yedim hemde robottan falan çekmedi taneli kapuska yemeği gibi güzel geldi

Back
X