- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.341
Toz pembe cnm 2/0 yapiyosun basen için bir ay oldu galiba ölçülerini merak ettimDgru demis adam cagzzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toz pembe cnm 2/0 yapiyosun basen için bir ay oldu galiba ölçülerini merak ettimDgru demis adam cagzzz![]()
Mezunmuydunuz yoksa izinle mi gittiniz?Epey olmuştur valla bilemedim ki
Hayatınızda tanıyacagınız en tatlı ınsanlardan bırıdır bu sekerrr. Benım oldugum zamanda tanıştık dost olduk, bır ınsan bır ınsanıSelamlar kızlar eski bir dostu yeniden aranıza kabul edermisiniz
Hayatınızda tanıyacagınız en tatlı ınsanlardan bırıdır bu sekerrr. Benım oldugum zamanda tanıştık dost olduk, bır ınsan bır ınsanıgormeden sevebılır mı severrrrr HOSGELDINNN
![]()
Listeye gıtemıyecek olsa bıle takıpte olsun benceeMezunmuydunuz yoksa izinle mi gittiniz?
Takım kaptanımıztoplight
O yardımcı olur. Bu ara takım kalabalık ama belki bişey yapabilir.
Özledık senıııı sekerrrtoz-pembe çok harika gorunuyosun canim
ama beni etiketlememisin küstüm
morordek umarim hemen düzelir problem neyse
@Pdr93 sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman
servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom
ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena
![]()
Servey eski ekibi topluyor yakında bizi atacak buradan..Hayatınızda tanıyacagınız en tatlı ınsanlardan bırıdır bu sekerrr. Benım oldugum zamanda tanıştık dost olduk, bır ınsan bır ınsanıgormeden sevebılır mı severrrrr HOSGELDINNN
![]()
Yarısıyor olsayfık keskee kuru fasulye yedıysennnntoz-pembe çok harika gorunuyosun canim
ama beni etiketlememisin küstüm
morordek umarim hemen düzelir problem neyse
@Pdr93 sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman
servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom
ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena
![]()
Bencede ne kadar çok yoldaş o kadar çok motivasyon..Listeye gıtemıyecek olsa bıle takıpte olsun bencee
Servey eski ekibi topluyor yakında bizi atacak buradan..![]()
Buna fırsatçılık deniyor sanırım..Yarısıyor olsayfık keskee kuru fasulye yedıysennnnkasınıyorum dımıııı
Evet bir seneyi doldurdum..Sen de eskidi kiz burada artık. .
Evet bir seneyi doldurdum..![]()
Ahh tambağım ahhSen de eskidi kiz burada artık. .
Bulyonu tavuk derılerınden yapıyorlar dıye bılıyorummmAfiyet olsun canım.Bol kilo verdirsin.
Bulyonu tavuk derılerınden yapıyorlar dıye bılıyorummmonun yerıne et suyu mu kullandam canımm