- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.621
Vayyy vayy vayyy
Hedef 500 gramdı ama sen coşmuşsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayyy vayy vayyy
Nasıl oldun ördeğim.
Aynennnnnnn ıyu oldu uzerımdekı olu topragını attımmVayyy vayy vayyy
Hedef 500 gramdı ama sen coşmuşsun.![]()
vayy süpersin canım tebrik ederimm
inanıyorum sana canımEvet canım inanıyorum hedefim 59.5 olacakk
bsram_ (66,3/64,6/1,7/%2,56)Geçen hafta listeye girme zamanım değildi zaten deneme süresi içerisindeydim. Yüzdeyi yanlış mı hesaplamışım.![]()
İyiyim Ebruşum, şu an normal şekilde hayatıma devam ediyorum yani :) Sen nasılsın? Eksilere düsmeye başlamıssın gözünaydın :)Nasıl oldun ördeğim.
Menülerin iyidi.Aynennnnnnn ıyu oldu uzerımdekı olu topragını attımm
Teşekkür ederim canım cok sagolmorordek canım inşallah iyisindir .. her ne olduysa sıkma canını küçük prensini düşün tadını çıkar herşey düzelir inşallah
Teşekkür ederimm.inanıyorum sana canım![]()
Aklım sende kaldı yaİyiyim Ebruşum, şu an normal şekilde hayatıma devam ediyorum yani :) Sen nasılsın? Eksilere düsmeye başlamıssın gözünaydın :)
Sut yoğurrt meyva 2-3 lt su yumurta kuruyemıs proteın hepsını alıyorum sadece gece yemıyorumm bebegım ıcın sut cok önemlı bılıncsız hareket etmem aslaaMenülerin iyidi.
Yoğurt ve ya bir meyvede olsa 2 sattte bir yiyorsun.Sütünü etkilemez
Teşekkür ederim kaptancım ben en az 62 olmak istiyorum ama inşallah olabilirim 19 ocağa daha epey zamanım var.çok güzel tatlım düğüne kesin 65 olcan
Evet cnm kesinlikle :)o zamn hep birlikte önce kilo veri sonra koruyalım.
Gerçekten örnek bir beslenme :))Sut yoğurrt meyva 2-3 lt su yumurta kuruyemıs proteın hepsını alıyorum sadece gece yemıyorumm bebegım ıcın sut cok önemlı bılıncsız hareket etmem aslaa
bsram_ (66,3/64,6/1,7/%2,56)
Bak kaptan hesaplamış.
Bu hafta listeye girecek misin?
diyarbakır emniyet müdürlüğün de patlama olmuş sanırım yaaAllahım sen yardım et yarabbim yaralılara şehit olanların ailelerine
![]()