- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.941
Neden sana degıll sekerrBana değil :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sana degıll sekerrBana değil :))
Hedef 500 gr kaptanımmm kızar daha fazla hedefeMaşallah . Dalga geçer gibi bide haftaya 75.8 demiş sen onu 74.8 yap bence:)
Adım veysiye kısaca servey dıyebılırsınnnHee valla iyiki yarismamsz
Ama ben sanrm artk kilom azaldikca vermem yavasladi diye dusunuyorum haftada 500 gram vereyim yeter diyom bi yandan bi yandanda cocuk yapcam aralikta hemen vereyim diyom biyanda hamile kaklirsam izne ayrilirm diyomkafamda deli sorular
Senin adin neydi ya cano![]()
Karnibahari robotton cektim,sogani kavurdum once biraz sonra karnibahari da ekledim bikac dk oyle kavurdum aldim kenara sogusun diye.. sonrasi bildiğimiz kisir,marul maydanoz domates..baharat olarak da pulbiber ve sumak kullandim.. limon az tuz burazda zeytinyagi ekledim canim.. fazla yapmisim biraz 2.tabagi bitiremedim..YaAaa kısır sevmem ama çiçek severim tarif versene :)
Tam 80.2 ile basladim ilk defa gordum 80i hemen dur dedim kendimeilk diyete kac kiloyla basladin canim![]()
Azcik sohbet edelim ya canim skldi
Sen nerdensin canm
Ben duzceliyim![]()
66.9 benden gelsin o zamanHadi haftaya hedef koyalim kizlarr hedefe kimler ulascak bakalim
Benim hedefim 69.5 insallahh hepimiz ulasiriz hedflerimize![]()
Neresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim[/QUOTE]Ben istanbulda yasiyorum canim yakiniz aslinda![]()
Himm anladm peki dikkat ediyomusun mesela gec saatte yiyomusun bende gebelik dusunuyomda meraktan soruyomYok canım hamile hamile ne diyeti :) ben mezun olmuştum zaten, sonra koruyayim diye burda kaldım kaptan yardımcısı oldum. Şimdi de o şekilde devam :)
Lıght kola cnmNeden sana degıll sekerr![]()
Hımmm denicem bunu Sağol cnm:)Karnibahari robotton cektim,sogani kavurdum once biraz sonra karnibahari da ekledim bikac dk oyle kavurdum aldim kenara sogusun diye.. sonrasi bildiğimiz kisir,marul maydanoz domates..baharat olarak da pulbiber ve sumak kullandim.. limon az tuz burazda zeytinyagi ekledim canim.. fazla yapmisim biraz 2.tabagi bitiremedim..
Hıccccccc fark yapmazzzLıght kola cnm
Ben sabah koymustum 75,866.9 benden gelsin o zaman
Ayy iyi yapmissin canim bende 86 lara kadr ciktimTam 80.2 ile basladim ilk defa gordum 80i hemen dur dedim kendime
Neresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim[/QUOTE] ne gzel ben tuzlada aydinlida yasiyorum canmBen istanbulda yasiyorum canim yakiniz aslinda![]()
hadi bakalim insallah66.9 benden gelsin o zaman
didemle tuzladayız biz şekerNeresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim
marinaya yakın taraflardaaynen sen tam olrak ne tarfta oturuyodun canim benim hafiza cok iyi degilde b12 eksiligi var heralde bende cok unutkanim son zmanlarda![]()
didemle tuzladayız biz şekerNeresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim
ne gzel ben tuzlada aydinlida yasiyorum canmAyy iyi yapmissin canim bende 86 lara kadr ciktimnese sen bekle 2 haftaya yakalicam seni tamam
Neresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim