Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hee valla iyiki yarismamsz :KK57:
Ama ben sanrm artk kilom azaldikca vermem yavasladi diye dusunuyorum haftada 500 gram vereyim yeter diyom bi yandan bi yandanda cocuk yapcam aralikta hemen vereyim diyom biyanda hamile kaklirsam izne ayrilirm diyom :ukala: kafamda deli sorular :KK58:
Senin adin neydi ya cano:ıslık:
Adım veysiye kısaca servey dıyebılırsınnn:KK71:

YaAaa kısır sevmem ama çiçek severim tarif versene :)
Karnibahari robotton cektim,sogani kavurdum once biraz sonra karnibahari da ekledim bikac dk oyle kavurdum aldim kenara sogusun diye.. sonrasi bildiğimiz kisir,marul maydanoz domates..baharat olarak da pulbiber ve sumak kullandim.. limon az tuz burazda zeytinyagi ekledim canim.. fazla yapmisim biraz 2.tabagi bitiremedim..

Yok canım hamile hamile ne diyeti :) ben mezun olmuştum zaten, sonra koruyayim diye burda kaldım kaptan yardımcısı oldum. Şimdi de o şekilde devam :)
Himm anladm peki dikkat ediyomusun mesela gec saatte yiyomusun bende gebelik dusunuyomda meraktan soruyom:ıslık:

Karnibahari robotton cektim,sogani kavurdum once biraz sonra karnibahari da ekledim bikac dk oyle kavurdum aldim kenara sogusun diye.. sonrasi bildiğimiz kisir,marul maydanoz domates..baharat olarak da pulbiber ve sumak kullandim.. limon az tuz burazda zeytinyagi ekledim canim.. fazla yapmisim biraz 2.tabagi bitiremedim..
Hımmm denicem bunu Sağol cnm:)

Tam 80.2 ile basladim ilk defa gordum 80i hemen dur dedim kendime
Ayy iyi yapmissin canim bende 86 lara kadr ciktim :( nese sen bekle 2 haftaya yakalicam seni tamam :D

Ben istanbulda yasiyorum canim yakiniz aslinda :KK66:
Neresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim[/QUOTE] ne gzel ben tuzlada aydinlida yasiyorum canm ;)

66.9 benden gelsin o zaman
hadi bakalim insallah :KK72:

Neresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim
didemle tuzladayız biz şeker :KK66: sen nerde çalıştın ne iş yapıyodun?[/QUOTE] aynen sen tam olrak ne tarfta oturuyodun canim benim hafiza cok iyi degilde b12 eksiligi var heralde bende cok unutkanim son zmanlarda :(

Ayy iyi yapmissin canim bende 86 lara kadr ciktim :KK43: nese sen bekle 2 haftaya yakalicam seni tamam :KK70:

Neresindensn bende bir zamanlar orda yasadim calistim
ne gzel ben tuzlada aydinlida yasiyorum canm :KK66:

hadi bakalim insallah :KK72:

didemle tuzladayız biz şeker :KK66: sen nerde çalıştın ne iş yapıyodun?[/QUOTE] aynen sen tam olrak ne tarfta oturuyodun canim benim hafiza cok iyi degilde b12 eksiligi var heralde bende cok unutkanim son zmanlarda :KK43:[/QUOTE]
86lara derken gebelik disinda dimi canm
Ben 85i gebeyken gormustum onu saymiyom

Back
X