Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir ;) @keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye toz-pembe toz-pembe KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee toplight toplight matilda34 matilda34 servey servey @bsram_ azaydidem azaydidem @w e n d y btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez
hedef.webp

Kızlar her cuma hedefıme ulasınca kendıme bısey alcam demıştım ya ıçbugun ıkı hafta önce aldıgım tshırtu gıydım baktım farketmış bayaga aldıgımda duduk gıbı olmustu :halay:bugun hoş oldu.o yuzden kıyafete donuk bısey almadım.parfum ve kas farı aldım cok begendım farı denedım eee haftaya cuma ıcın sabırsızlanıyorumm:halay:

Dolabımı katladın gecende bır suru seyı vermek ıstedım önce snr dedım kı sımdı degıl zayıflayıncadaha keyıfli olur kıyafet alma da o zaman daha eglencelı olurr

Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir :KK66: @keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye toz-pembe toz-pembe KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee toplight toplight matilda34 matilda34 servey servey @bsram_ azaydidem azaydidem @w e n d y btlbetul btlbetul ebrusonmez ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489
3 kasımda kilo 75.8
30 Kasım hedef 70kg,
30 Aralık hedef 63 kg
15 Ocak hedef 60 kg

marifetli hatunsun ozaman ... tek başına baklava yapmak çok zor iş ,maşallah diyimde nazar değmesin :)
sağol canımm.. dün eşim mesaiye kaldı bende evi temizledim sonra kolları sıvadım baklavayıda yapayım dedim ama sarı burma oklavamı bulamadım o olmadan yapamam :KK43: kim bilir nereye kaldırdım yaa ara ara bulamadım kayınvalidem de yapmıştım bi ara acaba onda mı unuttum bilmiyorum orda unuttuysam daha da bulamam onun çok eşyası var kesin kaybolmuştur.. bulabilirsem yenisini alıp yapcam

dünkü menümü de yazayım kızlar

sabah 8:20 de 1 dilim ıspanaklı börek şekersiz sütsüz kahve
ara şekersiz türk kahvesi

öğlen 12:30 da 1 kuşbaşılı pide ekmeğini ince yaptırttım ve ayran
ara şekersiz türk kahvesi

akşam 1 avuç tuzlu fıstık

işe gelirken 35 dk yürüdüm
eve giderken 20 dk yürüdüm
akşam 100 ip atladım
ev temizliği yaptım çok yoruldum o fıstıklar o yüzden yendi gözüm karardı bi an

inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight nilsub nilsub

Back