- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.961
Nası yani onda şeker yok hem dukan amcam izin veriyooo:))Hıccccccc fark yapmazzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nası yani onda şeker yok hem dukan amcam izin veriyooo:))Hıccccccc fark yapmazzz![]()
Bende bende:)Ozgee bul hemen kiz bende ekliyim.kendimi yilbasi listesine
Pekı afıyet olsunnnnNası yani onda şeker yok hem dukan amcam izin veriyooo:))
Teşekkür ederim :)Prkı afıyet olsunnnn
Anladim canm marinayi biliyorum yakinz genede burdan bi mnbusle 20 dakikamarinaya yakın taraflardamimar sinandayım canım kiptaşlarda
ne gzel ben tuzlada aydinlida yasiyorum canm
hadi bakalim insallah![]()
Ekledim4 kasım 76,3
30 kasım 73
31 aralık 69
Tesekkurler sekerımmmEkledim![]()
Ekledim![]()
3 kasımda kilo 75.8Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir@keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak
nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diyetoz-pembe
KumraL_KrakeR
Pumpkinspicelattee
toplight
matilda34
servey @bsram_
azaydidem @w e n d y
btlbetul
ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489
Günaydınlar... Ben bugün çok yoğun olacam. Önemli birşey olursa etiketleyin şeker kizlarGünaydın herkese hayırlı sabahlar olsun inşallah...:)
sağol canımm.. dün eşim mesaiye kaldı bende evi temizledim sonra kolları sıvadım baklavayıda yapayım dedim ama sarı burma oklavamı bulamadım o olmadan yapamammarifetli hatunsun ozaman ... tek başına baklava yapmak çok zor iş ,maşallah diyimde nazar değmesin :)