Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaptımmm hanımlarrr... Listede olanları etiketliyorum katılmak isteyenlerde yazabilir :KK66: @keremcemim özel tebriklerimi iletiyorum şekerim.. T tatlitambak nilsub nilsub asılın bakem siz de hedeflerinize
Katılmak isteyenler de belki olur diye etiketliyorum görsünler listeyi diye toz-pembe toz-pembe KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee toplight toplight matilda34 matilda34 servey servey @bsram_ @azaydidem @w e n d y btlbetul btlbetul @ebrusonmez
Eki Görüntüle 1907489

Yeni
4 kasım 65,7
30 kasım 64 küsur
31 aralık 63 küsur

çok halsizim hiçç beeele kolumu kaldırcak dermanım yok... sözle bu gün yürüyüşe gidicektim dün biraz ateşim çıktı yüzümde hemen arpacıklar çıkıverdi.....

dün spor da yalan oldu bu gün nasıl olur bilmiyorum.....
Geçmiş olsun cnm limonlu zencefil li çay iyi gelir bol bol dinlen önce sağlık :)

Geçmiş olsun cnm limonlu zencefil li çay iyi gelir bol bol dinlen önce sağlık :)

sağolasın içiim bari

Doğum günü diyo ödül diyo
Kesin yicek:skandal:

paazartesi ağlamasın sonra

Kızlar yazanları ekledim listeye.. Günaydın bu arada :KK70:
Neyse takımda olup hedef belirtmeyen @w e n d y ve toplight toplight kaptanım kaldı sadece.. yazınca eklerım sızı de :KK66:

ne günaydını ayol.....

Herkes ay başına 1-2 kilo yazmış ben 7 8 kilo çok güldüm ya ama ben mecburum napimm:KK200:

benim ki hepten 1 kilo 1 kilo cücük gibi kaldı :))

Herkes ay başına 1-2 kilo yazmış ben 7 8 kilo çok güldüm ya ama ben mecburum napimm:KK200:
benim istediğim kiloya az kaldığı için öyle yazdım valla hedefe yaklaştıkça az gidiyor çünkü
sende çok yazmışsın kızz her hafta 2 kilo vermen lazım ayda 8 olması için
ilk başlarda gidebilir ama sonlara doğru yavaşlicak hatta bazen duraksama dönemi olcak onuda dikkate al

Kızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
ta ki 3. Serum da kendime gelebildim. Ne oturabildim ne yatabildim ne de nefes alabildim .
Allah kimseye yasatmasin .bir Dr gaz sancısı olabikir dedi.
Midem suan bozuk üşüttüm galiba.
Acim ama yemek yiyemiyirum Eşim sabah zorladı bişeyler yedim.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Bu arada yoldayım kızlar Elazığ'da...
1 saat sonra malatya dayiz

Kızlar dün gece kabus gibiydi. Gece boyu hastane hastane gezdim. Midem çok agridi. Bütün gece ağladım. Tahlil yapıldı bişey çıkmadı.
ta ki 3. Serum da kendime gelebildim. Ne oturabildim ne yatabildim ne de nefes alabildim .
Allah kimseye yasatmasin .bir Dr gaz sancısı olabikir dedi.
Midem suan bozuk üşüttüm galiba.
Acim ama yemek yiyemiyirum Eşim sabah zorladı bişeyler yedim.
daha da v
bişey yiyemem galiba.
Bu arada yoldayım kızlar Elazığ'da...
1 saat sonra malatya dayiz

sana da geçmiş olsuun.. Allah şifa versin....

Geçmiş olsun Betüşüm btlbetul btlbetul

sağol beybi....

kızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
aralık 30=77 o kadar umutsuzum kendimdenki:KK61:
Aynı durum bizde de var haftaiçi ayrı haftasonu ayrı neyseki bugün Babamız ilgilenecek
Hiç yazmasaydın bari o hedefler ne öyle nilgüncüm hadi bu hafta sana bi el atalım ne diyeti yapıyordun sen kafana göremi

Back
X