- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.021
haha hadi bakalım inşallah canım...Kız öyle atalım mı dedik sende lafı neresinden tutmuşun hadi canlan biraz 69 u görceksin sende önümüzdeki ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha hadi bakalım inşallah canım...Kız öyle atalım mı dedik sende lafı neresinden tutmuşun hadi canlan biraz 69 u görceksin sende önümüzdeki ay
ebre sende 56 hedef koyduysan ben öleyim...
Canım yılmak yokk.Yapacaksın..İnanıyorum.Senin menülerin çok harika :))haha hadi bakalım inşallah canım...
benimkindende fenaDünün menüsünü yazmayı unuttum.. Gecikmeli olarak yazayım.
Kötü bir menüydü ama önceki günlere göre biraz toparladım sayılır.
@w e n d y
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğle:
yarım tavuk göğüs(fırında)
1 kase tarhana
4 kaşık döğmeli çorba
Akşam:
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 kaşık pilav
Buraya kadar herşey iyiydi...
1 kahveli elegan/ bayram şekeri)
32 gram pirinçmısır patlağı
1 avuç dut
4-5 tane ceviz
4 tane hurma
Su 1.5 litre Spor yok.
Ne yapayım şekerim baktım olmuyor. Yeniden dirilmeye karar verdim.Aslında aşağı yukarı şöyle hesapladım.Her gün sadece 100 gram eksi görmeyi hedefliyorum.Hafta sonları hariç.ebre sende 56 hedef koyduysan ben öleyim...![]()
ya feyza ile anlaştık karatay gibi 2 öğün yapabilirsek diye ben başladım bugun o yarın başlayacak şimdiye kadar iyiydi bakalım ne olcekkk....Canım yılmak yokk.Yapacaksın..İnanıyorum.Senin menülerin çok harika :))
Karatay iki öğün mü?kızlar bugun sabah yedim daha yemedim bakalım ne olcak dayanabilirsem karatay yapmak istiyorum çok acıktım ama yemedim henüz bişey
evet canım 2 öğün feyza en azından hafta sonları yapalım dediKaratay iki öğün mü?
anam salgın anacım dikkat et geçmiş olsun....
anam hedefe bak![]()
hee al seni vur bana
geçmiş olsun canım ay birde yolculukmu yapıyon kız evde duraydınız yaa....
atın valla tutun atın beni boğazdan aşağı
ay veremedikçe gıcık oluyorum ya sorma![]()
Geçmiş olsun canım dikkat et
Hedef büyükk.
Allah kolaylık versin..
Canım o kadar umutsuz olma.
Şu ilaçlarbi bitsin bence takır takır vereceksin kiloları.
Çok çok geçmiş olsun. Bişeyler ye ama sonra güçsüz düşersin.
Dünün menüsünü yazmayı unuttum.. Gecikmeli olarak yazayım.
Kötü bir menüydü ama önceki günlere göre biraz toparladım sayılır.
@w e n d y
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğle:
yarım tavuk göğüs(fırında)
1 kase tarhana
4 kaşık döğmeli çorba
Akşam:
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
1 kaşık pilav
Buraya kadar herşey iyiydi...
1 kahveli elegan/ bayram şekeri)
32 gram pirinçmısır patlağı
1 avuç dut
4-5 tane ceviz
4 tane hurma
Su 1.5 litre Spor yok.
kızlar bugun sabah yedim daha yemedim bakalım ne olcak dayanabilirsem karatay yapmak istiyorum çok acıktım ama yemedim henüz bişey
ya feyza ile anlaştık karatay gibi 2 öğün yapabilirsek diye ben başladım bugun o yarın başlayacak şimdiye kadar iyiydi bakalım ne olcekkk....
Akşam yemeğine kadar herşey yolunda gidiyor ama çayın yanında yediklerim benim bitirıyr.benimkindende fena
Aslında çok ta kötü değil çayın yanına yediklerin.gün içinde ara öğün olsa olur ama akşam olunca yanına kar kalıyo işteAkşam yemeğine kadar herşey yolunda gidiyor ama çayın yanında yediklerim benim bitirıyr.
Ne yapmıştın cnm benim meto da yavaş ya çok gıcıkhehee sana dedim ya bi kendine bakamıyon diye Allah çarptı :))
pes etme laa.... hadi artık eski haline geri dön....
sağol datlum...
wuuu hedef çok feci duruyo :)
tavuk göğsünü tatlı sandım ya laa :))) yazık uleyn bana....
gazan mübarek ola....
sende benim gibi yapsana bak baya hızlandı birden metabolizmam....
Ne yapmıştın cnm benim meto da yavaş ya çok gıcık
Artık cok gecccpasta yeme de....
Valla ben mecburum bibigim gerekirse aç kalacam gidecek o kilolar. Tombul gelin olmak kabusum ya. Gelinlikte zariflik yakışıyor.benim istediğim kiloya az kaldığı için öyle yazdım valla hedefe yaklaştıkça az gidiyor çünkü
sende çok yazmışsın kızz her hafta 2 kilo vermen lazım ayda 8 olması için
ilk başlarda gidebilir ama sonlara doğru yavaşlicak hatta bazen duraksama dönemi olcak onuda dikkate al
dayanabilirsen süper olur canım.Sen ara oğünde yaptığın için vuducu şaşırtmış olursun.evet canım 2 öğün feyza en azından hafta sonları yapalım dedi