Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız ver adresini ben göndericem :D :D Tatlım netten sipariş verip merkezdeki bi yeri adres gösterebilirsin vardır illaki sürekli alışveriş yaptıgın tanıdık bı yer ordan gıdıp alırsın ucuz da bısey zaten al bıkac kutu bırden.
Hem robottan da cekıyodun oyle de oluyo.. ben de bısye denedım az once robottan cekıp pısınce göstericem size de ;)

Lahanaya da gelince ben yaptıgımda kahvaltı nıyetıne de ıcıyodum bı kase. gunde en az 3kase ıcıyodum sabah ogle aksam olucak sekılde.zaten hava da sogudu ya sıcak bısey ıstıyo ınsanın canı.kalkıp cay yapana kadar ay kırandan doğuyodu corba kolayıma gelmıstı valla.dolaptan kucuk bı tencereye 3kepce alıp kaynatıp ıcıyodum hemen.. tadı da hötü degıl alısırsın.. dene artık bırını nilgünüm acil eksi görmen lazım kaybedicez seni yoksa :(
Yok bacım ölmek var dönmek yok....:D
3mile burnıng fat yaptım şimdi hetgun başlıcam yarın 4 mile ile devam edicem...

nilsub nilsub canim dukan exprese bence baslayablirsn sirf yulaf kepegi yok diye baslamamzlik yapma bence yula kepeksizde oluyomus ama yinede netten siparis verip o gelene kadr gun kaybetmezsn yarn basla bence ;)

Sen olabilir mi yine var mı haftasonuna kaçamağı :-)
Yok canim suan annemdeyim yinede kacamak yapmadim cumada gttim anneme yine kacamak yapmadim ama hala sabitim anlamis degilim bu sabah tarti 70.9 gsterdi snra tekrar tartildim 71.1 gsterdi anlamadm bgunu tartilmamis olrak sayiyorum bende :D

Back
X