Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben trafik kazası geçirmiştim o zaman 3 tane serum bağlamışlardı. sürekli su içiyordum ama wc ye gitmiyordum. 8 kiloya yakın aldım 10 günde birde düğün öncesi 1 hafta kala. deneyip aldığımız bilezikler olmadı elime o derece :cool:
Kızz seninki de ne şansmış öylee tam düğün öncesi nazarlara mı geldin noldu :skandal:
serum fena kilo yapıyo yaa şişiriyo resmen insanı balon gibii

Zaten bugün çok nizami uyuyorum listeye üç aşağı beş yukarı anlayacağım bana yarayıp yaramadığını, yarınki tartı sonucumdan. Ya bişey diyeceğim kızlar siz hakikatten 10-12 bardak suyu sıkılmadan içebiliyor musunuz? Havalar soğuyunca su içmek bana kabus gibi geliyor. Çay-kahve içmekten. Mesela şuana kadar 1 pet şişeyi zorlayarak içebildim.
yarın bizede yaz sonucu canım faydası olcak mı bakalım inşallah olur.. ama öğle yemeğini snap te gördüm o ne öyle yaa ölürüm ben açlıktan :KK43:
su içemiyom ben de yaa 1 küçük şişe anca içtim nolcak böyle bilmem o_O
Off deli oluyorum ya net çok yavaş kim kaç kilo vermis bakamadım. Yaa..
kuzum ben +1 geldim maleseff :işsiz:

Kızz seninki de ne şansmış öylee tam düğün öncesi nazarlara mı geldin noldu :skandal:

yarın bizede yaz sonucu canım faydası olcak mı bakalım inşallah olur.. ama öğle yemeğini snap te gördüm o ne öyle yaa ölürüm ben açlıktan :KK43:

bi şişe daha doldur al yanına.....

QUOTE="w e n d y, post: 48767577, member: 781738"]maşallah serveycim sana valla ben emzirirken o kadar diyet yaptım bişi yaptım 1 kilo bile verememiştim ne yalan sölim, emzirme bende işe yaramadı diyorum ben, seni gerçekten tebrik ederim, yapamadığımı yapıosun şu an.[/QUOTE]
:KK71::KK71::KK71::KK71:

En Büyük KK

Hemde nasıl nazar canımdan oluyordum az kalsın. Beyin sarsıntısı geçirdim kazada. Bugünümüze şükür sağ salim atlattım

Kizlarrr su icemeyenlere tavsiyem ben ilk diyette basladigimda 1 lt siseyi yanimda gezdiriyodum bir yudum bir yudum 2.5 lt iciyodum aksama kadr yatana kadr devm ediyodum illaki bitiryodum bence sizde ole yapin alistirin kendinizi snra aksam 8 kadr btrmeye caliain su faslini ben hala gunde 2.5 lt su iciyorum bazen 2 lt iciyorum

bi şişe daha doldur al yanına.....
Seni mi kırcam canım 1 buçuk litreye tamamlamak üzereyim :kahve:
En Büyük KK

Hemde nasıl nazar canımdan oluyordum az kalsın. Beyin sarsıntısı geçirdim kazada. Bugünümüze şükür sağ salim atlattım
Allah korumuş canım yaa
bana da çarpmıştı araba orta okula gidiyodum havada takla açtım arabanın önü tuzla buz olmuştu annem başıma gelmiş öldüm diye ağlıyor bende elimde yeni aldığımız tişörtün poşeti vardı ayağa kalktım anne tişörtüm nerde dedim :KK70:Rabbimize bin şükür canım herşey bi anlık ölüm bir nefes kadar yakınımızda

Bence gayet yeterli. Biraz vücudu da dinlemek lazım zorlamak çok saçma. Böbreklere zarar

Bence insan kendini blir ne ladr suya ihtiyaci oldugunu ben mesela 2 lt den az su icersem rahatsiz oluyorum idrara fln ckarken yanma fln oluyo ama ndense 2 lt 2.5 lt su icince hic bole seyler yasamiyorum oyuzden bence @w e n d y cim sen karar vericeksin vcudun icin 1.5 lt yeterlimi dye ;)

Kizlarrr su icemeyenlere tavsiyem ben ilk diyette basladigimda 1 lt siseyi yanimda gezdiriyodum bir yudum bir yudum 2.5 lt iciyodum aksama kadr yatana kadr devm ediyodum illaki bitiryodum bence sizde ole yapin alistirin kendinizi snra aksam 8 kadr btrmeye caliain su faslini ben hala gunde 2.5 lt su iciyorum bazen 2 lt iciyorum
işyerinde masamda duruyor su içiyordum bittikçe getiriyordum ama son günlerde fazla içemiyorum ya kendiöi zorlamam lazımm

Kaptanim sadece Didem ve betül eksi çıkmış geri kalan artı. Bence acil toparlanmaliyiz.
Ama bende cumadan beri anca 200 gr eksildim snir oldum 3 gun safprotein 3 gun sebzeprotein yaptim cuma cmrtesi pazr sebze proteindi galiba ondan veremedim dyorum nese 3 gun daha saf protein yapicam snra 1+1 donucem insallah dzenli kilo veririm ozman ;)

toz-pembe toz-pembe bugün biraz tembelligimden öyle oldu. Dolapta sadece ton balığı vardı ve bende gerçekten sıkılmıştım yemekten bu sebeple doktorumun protein alamıyorsan 4 dilim peynir önerisini uyguladım.
ama genede az canım ya 4 dilim peynirle öğle yemeği gerçi diğer öğünlerin nasıl bilmiyorum ben sadece onu gördüğüm için yorum yapıyorum

280 mesaj bu ne okuyamiyciğim hiç vaktim yok kızlar ya kusura bakmayın bugün lahanada yalan oldu bugün resmen oruç tuttum kaçamak yapmamak için aç kaldım
Kızlar sağolsun @keremcemim yazmış
Cuma 69.7
Pazartesi 68.9
Fark 800

Bu arada dün 30 dk bisiklet 30 mekik 20 sn plank yapıldı

6.11.2016 pazar
matilda34 matilda34 : yapıldı
@keremcemim : yapıldı
ebrusonmez ebrusonmez :
Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee :

Bence gozunun onunde olursa su her zman iceblirsn ben hala cam siseyle geziyum evin icnde :-)
en iyisini yapıyosun canım ... bende masanın üstünde tutuyorum hep ama sanırım havalardan da kaynaklı çok içemiyorum.. yazın da deli gibi su içiyorum hele de antalya gibi sıcak ve nemli bir memlekette susuz ölürüm heralde

Back
X