- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.801
düğünden önce geçirdiği kazadan bahsediyor canım önceden başına gelmiş şuan gayet iyi büşramCanim byuk gecmis olsun ya suan naslsin bsey oldumu peki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğünden önce geçirdiği kazadan bahsediyor canım önceden başına gelmiş şuan gayet iyi büşramCanim byuk gecmis olsun ya suan naslsin bsey oldumu peki![]()
Matildaaaaa ben yapmadım çok yorgunum, bugün çok az şey yedim. Dur plank yapimm280 mesaj bu ne okuyamiyciğim hiç vaktim yok kızlar ya kusura bakmayın bugün lahanada yalan oldu bugün resmen oruç tuttum kaçamak yapmamak için aç kaldım
Kızlar sağolsunmedusa38 yazmış
Cuma 69.7
Pazartesi 68.9
Fark 800
Bu arada dün 30 dk bisiklet 30 mekik 20 sn plank yapıldı
6.11.2016 pazar
matilda34 : yapıldı
medusa38 : yapıldı
ebrusonmez :
Pumpkinspicelattee :
Ben lahanayı dogradim soğan sarımsak koydum bi kaşık ev salçası pırasa az havuç bide hazır çorba ama az sulu olacak suyu çok olunca tadı gidiyor ozaman iyi oldu başlanınca yenmez tabiilahananın üstüne içtiğim su bile şekerli geliyo :)))
Toparlanır herkesKaptanim sadece Didem ve betül eksi çıkmış geri kalan artı. Bence acil toparlanmaliyiz.
Ben lahanayı dogradim soğan sarımsak koydum bi kaşık ev salçası pırasa az havuç bide hazır çorba ama az sulu olacak suyu çok olunca tadı gidiyor ozaman iyi oldu başlanınca yenmez tabii
hakkımı verdi kaptanımbu arada kızlar hastaneden perşembe yada cuma günü taburcu olacam o yüzden ben bu hafta bildirim yapamayabilirim haberiniz olsun
kızım maşallah sana herkes alırken sen verdin
koşturmaca blance cim bildirği,n gibi
maşallah sana
ayşecim sen robocop sun sen dahil değilsin matildaya da helal
Burada yıllandım amaaşk olsun ebruşum, geçim nolur ki![]()
Ben bugun 1.5 litre içtim. 2'ye tammlayayım.bende içiom ortim, naber napıosun bakimsu içelim beraber
Amin aminnamin inşallah hepimize bol eksiler gelsin :)
Ohh çatlasınlarr :))İnanmayacaksin ama bu sefer kaynanamda dedi zayiflamisin gorumcemde dedi tabi farkedilmeyecek gibi mi 95 nere 72 nere kiskaniyorlar anacimmm![]()
Yapmadım malesef280 mesaj bu ne okuyamiyciğim hiç vaktim yok kızlar ya kusura bakmayın bugün lahanada yalan oldu bugün resmen oruç tuttum kaçamak yapmamak için aç kaldım
Cuma 69.7
Pazartesi 68.9
Fark 800
6.11.2016 pazar
ebrusonmez :
Pumpkinspicelattee :
Aa ne anlaştık çabuk başla bugün 5 dk nı alır :)Matildaaaaa ben yapmadım çok yorgunum, bugün çok az şey yedim. Dur plank yapimm
Elektirikler kesikti canım.O yüzden leslie yapamadım. Hatta burayada giremedim. Ama 1 saat sonra 2 miles yapmayı düşünüyorum.Ardındanda mekik ve plank
Elektirikler kesikti canım.O yüzden leslie yapamadım. Hatta burayada giremedim. Ama 1 saat sonra 2 miles yapmayı düşünüyorum.Ardındanda mekik ve plank
Aşkolsun ya sattınız ilk günden çabuk sende başla sabah ölçülerde alınsın görelim 1 ay sonra:)Yapmadım malesef
Ama bugun başlayayım.
Yok vazgeçmedim kesinlikle yapacağım.Ama erteleye erteleye unuttum.Aşkolsun ya sattınız ilk günden çabuk sende başla sabah ölçülerde alınsın görelim 1 ay sonra:)
Günün özeti bikac kişi hariç çoğunluk artı geldi herkes su içmeye çalışıyor Karatay nilsuba ihanet etti adını değiştirdik kilo aldıran diyetKızlar geçmişi okuyamadım. Neler oldu anlatın bakimm
Canim byuk gecmis olsun ya suan naslsin bsey oldumu peki![]()
Cook geçmiş olsun iyi misin
Sen yoksun herkesin moral motivasyon bu dustuKızlar geçmişi okuyamadım. Neler oldu anlatın bakimm
Biz dün başladık aynen devam edecek kız matildanin kv var yinede yaİyo hadi bakayım tembellik yokYok vazgeçmedim kesinlikle yapacağım.Ama erteleye erteleye unuttum.
ee herıld yani.... 2 olsun o....
280 mesaj bu ne okuyamiyciğim hiç vaktim yok kızlar ya kusura bakmayın bugün lahanada yalan oldu bugün resmen oruç tuttum kaçamak yapmamak için aç kaldım
Cuma 69.7
Pazartesi 68.9
Fark 800
6.11.2016 pazar
ebrusonmez :
Pumpkinspicelattee :