- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.981
ablamda çok elma yer.... narcıyım :)) soymaya üşenmesem 7 / 24 yerim Allah tan tembelim....
hakkaten la narmatik al bari, biraz eziliyo ama fena olmuyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablamda çok elma yer.... narcıyım :)) soymaya üşenmesem 7 / 24 yerim Allah tan tembelim....
hakkaten la narmatik al bari, biraz eziliyo ama fena olmuyo![]()
Bravo cnm Azmini kutlarım yap tabi vücudun müsait:)inşallah canım, protein ye, güzel oluyo :)
nete baktım zorlanmayanlar 1 dk'dan başlasın diyo zaten, bi de böyle tek ayak yan duruş falan var, onları da yapıcam 6 dk'lık bi program hazırladım kendime..
Olabilir kuzum ekleyebilirim. Ama bence işin en önemli sırrı akşam erken ve olabildiğince hafif yemek. Benim hamile bir arkadaşım dogumdan sonra sadece akşam yemeyerek 95 ten 60 a inmiş. 4 aydaiçine pul biber ve yoğurtta kat
Dün atmıştım cnmmekik programınız ne kızlar? ben dün 2x10 yaptım, farklı bi program varsa ona başlayım.
kız biz ona keçiboynuzu (harnup) deriz. peksimet o değil sanki? kuru halka şeklinde çubuk gibi bişi geliyo aklıma ama?
Olabilir kuzum ekleyebilirim. Ama bence işin en önemli sırrı akşam erken ve olabildiğince hafif yemek. Benim hamile bir arkadaşım dogumdan sonra sadece akşam yemeyerek 95 ten 60 a inmiş. 4 ayda
Dün atmıştım cnm
Ne yediğin önemli tatlı hamur işinden uzak dur cnm süt sebze meyve et yeHanımlar benim iştahım muthis acildihabire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum
napcam ben yaa?
Süper canım.Afiyet olsun.
yok canım mali müşavirlik yeterlilik sınavı ankaraya gidicem martta inşallahKpss 'ye mi çalışıyorssun..
evet önce fazlalıklar atılmalııaynen canım, yağ yakımına uygun spor yapılmalı, sonra kas hareketleri işte.
resmi yok mu? google da değişik bissürü bişi var :)
iyiyim ebrucum, çok şükür, görüşemedik dün, sen nasılsın?? havalar soğudu mu kuzum orda??
tamam canım tarif vereyim ama ölçü kullanmıyorum ben göz kararıYok yapmıcqgım misafırler oldugunda degısık bışey olsun dıye soruyorumm
Bende ayva limon yemiştim:)ay aklıma geldi deli gibi havuç yiyodum ben bi de ayvahavuç bağımlılığı sanırım benimkisi, anaam ne havuçtan ne elmadan vazgeçemiom ben
![]()
Ay rambo mu olcan başımıza...bende başlıyim bakiim...
Sağol canım. Vücudum hamladigi için çok yorgun hissediyorum ama yapabilirim inş.maşallah ebruşum harikasın, kolay gelsin sana![]()
Ben yanlış biliyorum o zamnkeçiboynuzu laa bu :))
Ay rambo mu olcan başımıza...
y betuş ne kadar hamladıysam dun 4mili yapınca sabahtan beri heryerim ağrıyo...
Ben yanlış biliyorum o zamn