Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün itibariyle diyetisyen listesini bırakıyorum. 75.8 gittiğim diyetisyenden 77.3 kilo ile ayrılmanın haklı gururunu yaşıyorum. Hem aç kalıp hem de kilo almak bunu herkes başaramaz. Dukanin gözünü sevim diyorum başka da bişey demiyorum hem aç kalmıyorsun hem de hızlı kilo veriyorsun. Boşu boşuna diyetisyene bir ton para gömdüm. Hayır bu kadar düşük kalorili beslenilip nasıl artı görülür anlamıyorum ya da dukanla verilen kilolar mi sahte kilo anlayamıyorum. Kafam çok karışık, canım çok sıkkın, moral motivasyon 0. Kilolu gelin olacam bunu kabul ettim ben. Hayatta 63 64 olamam bu hızla kendimi kandırmaya gerek yok. Bugün paylaşım yapmak istemiyorum. Sadece dukana geri döndügümu bildiriyorum arkadaşlar.
Bence dukan harika bisey diyetisyen dyetine bastan baslasaydin bence yine kilo verirdin vcudun dukan alisti kiloda verdin smdi baska bi yonteme gecnce kilo alman normal ki dukani birakinca kilo alinir diyo zten dulanamca en gzeli btun evreleri tamamlamak hic morlini bozma asil dahada hirslanman lazm incecik tazecik bi gelin olucaksn sen canim ben 65 kiloyla gelin olmustum byumda 1.60 dusun ama kilolu durmuyodum normal kilolu durmuyodum senin boyun kac bilmiyorum boyun uzunsa 65 kiloda olsan bile yine incecik gelin olucagindan eminim 1 2 kiloya takilma dukana geri donduysende bence brakma canim 1+1 seklinde seyir evresnde devm et :KK66:

elma da saf protein benim için didoşum :) yoksa barsaklar kilitleniyo malum :KK43:

günaydın betüşş :) jillian güzel etki etmeye başladı mı?

didoşş maşallah, süpersin, direkt basenlerden gitmiş sanki??

kızz peksimet yiyip duruosun, o ne ki? çubuk gibi bişi mi??

tamam, zorlayacagım kendimi :KK42:

hahahaha, serveyim müthişsin :confused::confused:

ben hep ondan yiyorum havuçu zaten, kafam zehir gibi :KK48:

hahaha, günaydın ebruşum :KK15:

geldik geldik :KK200:

nilsub nilsub kuzum hakkaten nerdesin? meraklarda koma bizi.

kızz akşamları değil mi kurs? sabah uynaınca kalkıp gitsen? çok severim sabah sporunu :KK8:
Hmm dgru soluyosun canim sen elma yiyerek sorununu cozdun bende form cayi icerek sorunumu cozdum :KK66: ayy insallah bu ay daha gzel kilo veririm canm saol :KK66:

Ya ben en fazla 20 tane yapabiliyorum ilk gun icin 30 tane cok degilmi :duduk:

Bide plank nasil 1 dkika durabiliyosun @w e n d y yok artik dyorum brawo simdi yazini okuyunca bende bi denim dedm 10 sn anca durabildim ilk dkikadan zangir zangir titredm resmen :olamaz::KK23:
Bende kendimi guclu sanirdim :(

normaldir kuzum, sabahla öğle yemeği arasında elimin ayağımın titrediğini hala hatırlarım, bak 74 gr'cık ama insana neler yaptırıyo :)

bebişe faydalı sana kilo yapmayacak şeyler ye bence, mesela meyve, süt, kuru üzüm özellikle kanın da düşmesin hem, kuruyemişler, ceviz ye mutlaka gün içinde, aklıma bunlar geldi.

Canımın içi yeme demem asla ye elbette ama ılk 3 ay aldıgın kılolar sana cunku o gr duzeyınde olacak o yuzden faydalı seyler yee son 3 ay alıyor mınnok ordekkk

Ne yediğin önemli tatlı hamur işinden uzak dur cnm süt sebze meyve et ye
Sakın cnm 5. aydan sonra daha çok açılıyor dikkat et sen yinede :)
Sagolun kızlar hamurisi tatlı yememeye calısıyorum elimden geldigince ama aralarda oluyor tabi. Ara ögünlerde meyve ile gecistiriyorum. Ana ögünlerde cok yiyorum ya özellikle, normal yemek porsiyonum arttı resmen :) Cuma günü bi tartılayım bakalım kaç kilo almısım

Hmm dgru soluyosun canim sen elma yiyerek sorununu cozdun bende form cayi icerek sorunumu cozdum :KK66: ayy insallah bu ay daha gzel kilo veririm canm saol :KK66:

inşallah canım ben takılıp kaldım valla gitmiyo :KK42:

Bide plank nasil 1 dkika durabiliyosun @w e n d y yok artik dyorum brawo simdi yazini okuyunca bende bi denim dedm 10 sn anca durabildim ilk dkikadan zangir zangir titredm resmen :olamaz::KK23:

Ay sevineyim bari :KK73:

kız boşadın mı kocayı yoksa
HEEE size süpriz yaptım:63:

kızz hakkaten boşadın mı adamı? en son taşındınız iyiydi herşey? ne ara yolladın da attın?
Evet bitti şimdik kızçemle kızkıza kaldık:anne:

Ay herkescikler yazmis ben de yazayım ciddi ciddi bosadin mi kiz? Vay arkadas ya biz şok :) hayirlisi olsun tabi her seyden önce, sen iyiysen gerisi muhim degil :KK66:
Herkes yaptığının bedelini ödemeli tatlım bu hayat çok kısa kimsecikleri kara gözüne kara kaşına afetmem taaammmııı:dondurma:
Unutmadan menümü yazayım
Sabah
1 bardak çay
4-5 zeytin
Küçüçük çatal ucunla beyaz peynir
Yarım dilim ekmek güya 1 dilim yiyecekdim saçımdan kıl düştüüüü:KK61:
Öğle
4 çilek
100 gr yoğurt
1 küçük sandeviç içinde sadece 1 dilim salam vardı sabah hazırlayamadım:KK61:
1oo gr elma püresi:kk77:
Akşam
Çayyy tek şekerli:KK12:
4-5 tuzlu kraker:duduk:
2 litre su
Spor olarak 1 saat tüm fitness aletlerine bindim:KK14::spor:

Slm kızlar takımınıza katılmak ıcın geldım fakat doluymuş galıba takımınız benide aranıza alırsanız sevinirim hergün bildirimde bulunmaya çalışırım ınsallh 24 yaşındayım 1 oğlum var ıstanbulda yasıyorum 75 kıloyum 174 boyundayım azaydidem azaydidem arkadaşıyım :halay:
Hoş geldin canım tabiki katılabilirsin listeye giremezsin şuan dolu ama bende liste dışıyım şuan sohbetlere katıl bol bol...

Herkes yaptığının bedelini ödemeli tatlım bu hayat çok kısa kimsecikleri kara gözüne kara kaşına afetmem taaammmııı:dondurma:
Unutmadan menümü yazayım
Sabah
1 bardak çay
4-5 zeytin
Öğle
4 çilek
100 gr yoğurt
Akşam
2 litre su
Hoş geldin ben kaçırmışım kız boşandın mı ...
Nasılsın goruşemedik gitme daha kaç kilosun şuan....

Slm kızlar takımınıza katılmak ıcın geldım fakat doluymuş galıba takımınız benide aranıza alırsanız sevinirim hergün bildirimde bulunmaya çalışırım ınsallh 24 yaşındayım 1 oğlum var ıstanbulda yasıyorum 75 kıloyum 174 boyundayım azaydidem azaydidem arkadaşıyım :halay:

Benim lise arkadasim gelmis hosgelmis :KK15:
toplight toplight ne diyosun katilablirmi ;)

Unutmadan menümü yazayım
Sabah
1 bardak çay
4-5 zeytin
Öğle
4 çilek
100 gr yoğurt
Akşam
2 litre su
Herşeyin hayırlısı olsun çayı da şekersiz icersek iyi olacak ama menude hiç yemek yok biraz yemek ekle güçten dusersin böyle hafif sebze yemekleri et tavuk balık küçük parçalar halinde tamamdır ozaman

Hayırlısı olsun canım, dedigin dogru aslında hayat cok kısa gercekten :)
Eee sen Avustralya'da devam mı edeceksin? Buralara dönme durumun yok mu? Gerci dönme zaten ülkenin hali hoş degil de gene de merak ettim :)

Kilolarima savaş açtım. Kızlar ciddi ciddi cumaya en az 75.0 görmek istiyorum. Akşamları sadece tarçınlı, zerdecalli yoğurt yiyeceğim.
zencefil de koy içine canım
akşam yemek yeme faydasını göreceksin bak ilk günden bile etki edecek ilk günler çok acıkırsan sadece süt ve yoğurt tüket sonra alışıyorsun zaten

Herşeyin hayırlısı olsun çayı da şekersiz icersek iyi olacak ama menude hiç yemek yok biraz yemek ekle güçten dusersin böyle hafif sebze yemekleri et tavuk balık küçük parçalar halinde tamamdır ozaman
Ayşecim savurganda senin gibi hiç kaçamaksız çok güzel kilolar verdi...

toz-pembe toz-pembe cnm Ankaraya geldiğinde kalacak misin nerde gidiyorsun sınava belki gorusuruz olmaz mi
canım sınav 2 gün sürüyor cumartesi sabah bi başlıyor pazar günü akşama kadar
bi kaç gün erken gelip gezmek istiyorum aslında öyle bişey olursa görüşelim valla çok isterim seni tanımayı :KK19:

zencefil de koy içine canım
akşam yemek yeme faydasını göreceksin bak ilk günden bile etki edecek ilk günler çok acıkırsan sadece süt ve yoğurt tüket sonra alışıyorsun zaten
Ay tadıda feci oluyor...
@Pdr93 o kür sadece haftada iki gün yapılıyor bak zarar verir Allah korusun...

Back
X